• Svar på tråden September 2010 del 4
  • FramtidaFruSandberg

    Jag tänkte gå in och skriva så var tråden stängd så jag startade en ny.

    jag fick en chock förra veckan när de ringde från vår festlokal och sa att det började droppa in bokningar för hösten och att några gärna ville ha den 4:e september (som vi bokat) och att vi gärna fick betala bokningsavgiften nu. Den betalade vi i november så jag blev lite fundersamt. Idag ringde han i alla fall och sa att det hade löst sig, ekonomiavdelningen hade bara glömt att skicka en bekräftelse till lokalen (lokalen hade ju i alla fall koll på att vi hade bokat) så nu är allt löst *pust*

  • Steven och Johanna

    nu har vi hux flux bestämt oss för att gifta oss i kyrkan iaf ;)Det blev Sofia kyrka på söder som var ledig! Känns jättekul! Har börjat köpa en del grejer nu, känns som att det närmar sig haha. Hur ligger ni andra till?

  • Sinala
    FramtidaFruSandberg skrev 2010-02-02 15:45:14 följande:
    Jag tänkte gå in och skriva så var tråden stängd så jag startade en ny. jag fick en chock förra veckan när de ringde från vår festlokal och sa att det började droppa in bokningar för hösten och att några gärna ville ha den 4:e september (som vi bokat) och att vi gärna fick betala bokningsavgiften nu. Den betalade vi i november så jag blev lite fundersamt. Idag ringde han i alla fall och sa att det hade löst sig, ekonomiavdelningen hade bara glömt att skicka en bekräftelse till lokalen (lokalen hade ju i alla fall koll på att vi hade bokat) så nu är allt löst *pust*
    Oj vilken panik man skulle få...vilken tur att det ordnade sig

    Vi har inte behövt betala någon bokningsavgift..det är inte många som vet om den lokalen & den är nog inte så fullbokad i september..som tur är.
  • FramtidaFruSandberg

    Steven och Johanna skrev 2010-02-02 17:11:39 följande:


    nu har vi hux flux bestämt oss för att gifta oss i kyrkan iaf ;)Det blev Sofia kyrka på söder som var ledig! Känns jättekul! Har börjat köpa en del grejer nu, känns som att det närmar sig haha. Hur ligger ni andra till?
    grattis!
    Vi håller på och jobbar på utformningen till inbjudan för fullt *känner att jag gärna vill få det klart i februari*
  • Jessica87

    Vi ska gifta oss den 4 september, min sambo friade till mig den 5 sep förra året vi ville ha det på ett speciellt datum så då blev det 4 sep.

    Vi ahr utsett tärnor och brundnäbbar samt bestman. Bokat kyrka gjorde vi förra året och sedan har vi bokat lokal men vi behövde ej betala någon avgift i förväg. Har även bestämt lite halft vilka låtar vi skall ha under vigslen och vilket tema vi skall ha.
    Igår tittade vi på inbjudnigar, man vill ju beställa redan nu så att man vet att man har det hehe=)
    Vad skall ni ha för dekarationer? Finns det "plock" blommor i september?

  • FramtidaFruSandberg

    åh, jag är så glad; måste berätta. Min sambo och jag sjöng i en kyrkokör förut och vi tillfrågade en av prästerna som vi hade mycket samarbete med för att fråga om hon vill viga oss och det vill hon! Jag var lite orolig för att hon inte skulle vilja eftersom hon numera bor i malmö (vi bor i stockholm).

  • sun moon

    Hur går det för er alla?
    Vi har nästan bestämt maten nu, ánnars har det inte hänt så mkt. Snart dax att pilla med inbjudn. korten, funderar på att skicka ut dessa i mars. När ska ni skicka ut era?

  • 3AM

    Vi har precis börjat planera då vi bestämde oss för att ta det stora steget.
    Vi ska kolla in lokal nr 1 på lördag. Klänningen är mer eller mindre bestämd... eller tror det iaf.

    Hur långt innan själva vigseln borde man skicka ut inbjudningarna? Man brukar säga 2 månader i förväg men då är det ju mitt i sommaren? Man vill ju att folk ska ha tid att dörbereda sig liksom...

  • FramtidaFruSandberg

    Vi tänkte nog skicka ut inbjudningarna i mars/april redan. Vår lokal måste veta hur många gäster senast 8 veckor innan (gifter oss 4/9) och, som sagts tidigare, med semestertider kan det vara bra att han lit extra tid på sig att "jaga" de som inte osa:t

  • Andelle

    Vi skickar ut Save the date-kort först så folk kan boka datumet, detta gör vi nog om någon vecka. Sen skickar vi de riktiga inbjudningarna i juni kanske? Med OSA i mitten av augusti.

    Vi gifter oss 25 september så det borde ge oss bra marginaler.

Svar på tråden September 2010 del 4