• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Muggles
    Nej, det framgick ju aldrig i programmet så jag blev tvungen att googla det
    Läkarna trodde tydligen att hon blivit gravid med tvillingar och bara aborterat det ena fostret vid missfallet. Alltså måste det ju gått rätt lång tid från den sista IVFen tills hon undersöktes med ultraljud när de misstänkte äggstockscancer, det framgick inte heller riktigt.

  • snaily

    Nenne
    Men, förvarar du Pricken på baksidan!

    Nu har du nog länken till galleriet tror jag!

  • snaily

    Så avis på ert snödjup, det är så mysigt med riktigt mycket snö! Här har vi bara en halvmeter, kanske lite knappt.

    Ätit en riktigt festlig lördagsmiddag - falukorv och stuvade makaroner. (Jo, man FÅR äta det fast man inte har några barn ) Men maken jobbar hela helgen så det känns inte som lördag - sa nyss till honom att jag glömt hämta posten idag, så ingen av oss har nån vidare helgkänsla.

  • snaily

    Nenne
    Du får jobba på att förflytta honom/henne till framsidan - kan se lite knepigt ut senare i graviditen annars. Och så blir du ju så baktung!

  • snaily

    nennesjuttioåtta skrev 2010-01-30 19:29:40 följande:


    Lätt värmda Polly med kolasås, inga problem.


    Nu blir det filmtajm här!
  • snaily

    Fyyyy... råkade kolla på slutet av filmen "Den sista orangutangen" på SVT. Om hur orangutanger i Borneo lider och utrotas pga palmoljeindustrin. Mår fysiskt illa av att se hur dessa intelligenta släktingar till oss lider svårt på grund av människors dumhet... usch! Måste genast skärpa till mig på palmoljefronten!! (och hoppas fler gör detsamma...)

    Snigeln har härmed gjort dagens miljöinsats.

    Grattis till maken AM!

  • snaily

    Ore
    Grattis till lyckat dop!

    Muffinstönt
    Om du har en stund över så spekulerar snillen i gore-textvätt/impregneringsfrågan här: www.utsidan.se/forum/showthread.php
    (Finns ungefär tusen trådar om just det ämnet på utsidan.)

    Min tolkning: tvätta i 40 grader, så milt tvättmedel som möjligt. Inget sköljmedel!! Spraya på impregneringsspray för goretex över hela jackan, sen torktumla eller häng i torkskåp.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge