• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Weeehoo jag blir först! (Väl??)

  • snaily

    Välkommen smint! Smart drag att träda fram på allra första sidan i tråden!

  • snaily

    TACK för kramar alla!!

    Cicci
    Fy vad läbbigt med lillskorpan! Mår hon bra nu?

    MSW
    Undrar samma som du - vi är också rätt hopplösa på att hålla ordning hemma...

    Skulle ju kunna städa och fixa nu när jag ändå är hemma, men det är nog meningen att jag mest ska ligga på soffan faktiskt, säger min mage. Korven sover på mina fötter, undrar hur många timmar det kommer ta innan han är heeelt uttråkad och galen?

    Har ni snökaos söderut? Skicka hit! Jag vill ha mer snööööö!

    Är inte sämre idag, magen var lite mindre i morse men verkar "fylla på" när jag är uppe och rör på mig. Har inte gått upp i vikt sen igår så det är nog ingen större fara på taket, jag försöker vila mig i form helt enkelt.

  • snaily

    Här har det börjat snöa nu, ordentligt mycket också och blåser gör det - perfekt innesittarväder! Men det kan aldrig bli för mycket, så skicka hit ert snöoväder bara Lappis!

  • snaily

    Tinga
    Näää vad trist att de inte ökar i vikt som de ska! Fortsätter hålla alla tummar för att dagis kommer innebära ett positivt inflytande på deras ätande! *skickar över lite av min överdrivna aptit till Piff & Puff*


    Tinga skrev 2010-01-27 11:33:33 följande:
    Snigeln - usch, stackars dig som åkte på en överstimulering, mitt i det andra eländet. Du förtjänar verkligen att få ligga på soffan och ta hand om dig själv. Jag undrar också hur du kollade med UL på dig själv, och vad säger FK:s läkare om att en veterinär diagnosticerat?
    Ja det kan man undra!! Hoppas slippa blanda in FK i det hela, och måste jag det får jag väl gå till en riktig läkare då!

    Telis/Tinga - vi har ingen VUL-maskin för kor, så det så Det är en vanlig människoultraljudsapparat och jag bara satte proben direkt mot bukväggen vid sidan av naveln - enkelt penkelt och det syntes jättetydligt fri vätska och jättestora äggblåsor/äggstockar.

    Egentligen hade man inte behövt ultraljud för att konstatera att det är vätska i den här magen, så stor och skvalpig som den är.
  • snaily

    Mäh - nu har det slutat snöa!! Det hann inte bli många centimetrar.

    EA
    Hur går det med budgivningen??

  • snaily

    Inte jag, jag sitter bara i min soffa. Fast snart ska jag faktiskt pallra mig iväg till hälsocentralen - min chef ringde och tyckte jag skulle gå till läkaren, så säkrast att göra som jag blivit tillsagd!

  • snaily

    Tinga - jag håller tyst om att jag även varit och handlat på ICA och plockat ur diskmaskinen och gått en liten sväng med Korven Sscchhh!

  • snaily

    AM
    Apselut! Så de inte kommer och försöker ändra min redan ställda diagnos, liksom.

  • snaily

    EA
    Nej, nej, nej, blanda inte in kor i det här!
    Förtydligar - återigen - det är en vanlig UL-maskin, gjord för människor!

    Hur gååår det med huset nu då!?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge