Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Cicci och Koko, ni är inboxade med en förfrågan om ni eventuellt har lust att komma förbi någonting nu när vi är friska. Ja, det är förstås inte bara dem som är välkomna men det är i vart fall ni som uttryckligen har sagt att ni vågar er hit!

    Vilket fantastiskt väder det är ute! Måste snart väcka Astrid för att hon ska hinna äta innan vi hämtar på dagis, sedan vill hon väl inte sova något mer förstås utan kommer att vråla oavsett om jag tar bilen eller går med vagnen, suck.

  • BrudSommar2006

    Telis, jag tänker mig att en bebis som Hektor lätt hade kunnat platsa på denna tillställning! En bebis som sover i vagn eller håller sig lugn i bärsele tycker jag man kan ta med ett par timmar. Fast Astrid känns som ett osäkert projekt eftersom hon skriker så mycket.

  • BrudSommar2006

    PB, jag läste det där förut. Plus att det väl var en tvåårig flicka som dog häromdagen, var det igår kanske, efter att ha blivit påbackad.

    Är de förresten bebisar när de är 15 månader.

    Jag skulle inte orka ha jacka till Astrid än, allting åker ju upp, jättebökigt. Till Iris hade jag jacka från det att hon kunde sitta ordentligt.

  • BrudSommar2006

    Tinga, aha, så mer generell otur än pga prematurproblematik alltså. Då är det ju verkligen skräp att ni drabbats av det också ovanpå allt annat, suck.

  • BrudSommar2006

    Tinga, det vore verkligen skönt att slippa tillväxtkontroller med Astrid också. Tänk att hon väger 2 kg mindre än Iris, den lilla plutten.

  • BrudSommar2006

    Apropå hus eller lägenhet så var det väl Muggles som sade att med en bebis spelar det ingen roll om man bor i lägenhet om man vill gå på caféer. Tror det mer gäller om man har en Hektor än en Astrid eller Iris! Iris vrålade så mycket att jag var jättestressad innan vi flyttade från lägenheten. Plus att caféer inte direkt var aktuellt... Hade dessutom varit skönt att få komma iordning medan man hade det barnfritt. Nu däremot skulle det gå bra att bo i lägenhet med Iris, hon gillar ju ändå inte att vara utomhus!

  • BrudSommar2006

    Vickan, nej men vad dåligt med mammagruppen!

    Här ska det tydligen bli en syskongrupp i alla fall så småningom med tre träffar tror jag, får se när det blir av. Jag tycker inte att jag har så mycket tid att träffa folk i alla fall i och för sig i och med att jag hämtar Iris på eftermiddagarna och innan dess vill jag försöka hinna något hemma också, plus promenera och åka och handla osv.

    Telis, jag tycker absolut att du ska slå till på AMs Bumbo och det snarast, Astrid sitter jättebra i sin, hon sitter riktigt länge också om man ställer den på köksbordet så att hon kommer upp från golvet. Visst, lite säckigt sitter hon kanske men fullt acceptabelt. Fantastisk uppfinning det där! Vi fick den till Iris men fick den alldeles för sent så hon fick inte plats i den knappt då men nu har vi börjat i tid med Astrid och hon är dessutom så pass mycket mindre att hon kommer att få plats i den längre.

  • BrudSommar2006

    Är det någon som vet plantavståndet för trädgårdsmalva och flox, båda sorter 80 cm höga? Jag försöker planera hur stor rabatt vi behöver gräva för 20 plantor av varje som jag beställt så att det är klart när växterna kommer i början av maj men det står inget plantavstånd i katalogen och när jag googlar på det så kommer man till diverse olika kataloger på hur många sidor som helst där det tydligen någonstans står men är omöjligt att hitta. De översta länkarna verkar dessutom variera mellan 10 och 50 cm. Hjälp någon??? Om vi får plats tänkte jag nämligen beställa till 20 plantor solhatt också, 80 cm hög den med.

  • BrudSommar2006

    Cliff Hugo, nej men stackarn!!!

    Parnassia, håll ut, det går över ju! Fast inte riktigt så snabbt tyvärr, det tar ett tag till. Jag försökte profylaxandas för att klara av det. Minns inte riktigt när det släppte men det dröjde nog ett antal veckor faktiskt.

  • BrudSommar2006

    Liten, Astrid bajsar inte särskilt ofta men verkar heller inte lida av det. Nu kommer hon nog tyvärr att lida för nu måste vi börja med järnmedicinen igen, suck. 100 i värde var helt ok men lite i lägsta laget så nu ska vi ta nya prover igen i maj. Kan det aldrig ta slut, suck. Undrar vad det här innebär för den förbaskade försäkringen.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge