• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ikapp!! Men skriva mer får jag göra sen, för nu måste jag fixa mat.

  • Parnassia

    Muggles Jättefina bilder hemifrån dig och jag håller med om att klippan var cool! Är soffbordet från Mio? Vi har ett som är väldigt likt, men bara en "våning"...

  • Parnassia

    Vi har också massor med snö, mer än så här har vi inte haft någonsin och snöhögarna är enorma. Vi har ganska stor infart som måste skottas och de högarna som blivit där ser ut som om en traktor dumpat av dem. De kommer säkert ligga kvar i maj! Någon som vill betta?
    Fast jag vet ju att jag kommer inte kunna låta bli att hacka sönder dem när våren kommer, samtidigt som jag trallar på Idas sommarvisa "..för jag har just tagit bort snön!"

    Är fö gräsänka, maken är på väg till tjottahejti nu. Hormonhysteriska jag grät för fjärde gången idag när han åkte. Det var ju inte riktigt meningen förstås, så hemskt kommer det nog inte bli och jag är ju glad för hans skull, att han får åka och uppleva allt det där.

    De första gångerna jag grät idag var bla när det var en dödsannons för ett barn i tidningen, när Lovis sjöng vargsången för Ronja och sen när Lovis sjöng igen.
    *suck*

    Vad ska man hitta på nu då? E sover och TV-tablån var tristare än trist...

  • Parnassia

    BTW! Nenne has _not_ left the buildning! Hon har fortfarande en grön prick!

  • Parnassia

    Grattis till jackan muffinstönt! Jag har ett par sådana haglöfsdyrgripar i min ägo. Den ena är 10 år gammal och den andra säkert 7 och de är fortfarande kanon! De är ju slitna och den äldsta har jag impregnerat om men de funkar, så slår man ut alla pengarna på alla år de hängt med, blir det inte mycket.

  • Parnassia

    Jag har gjort som Snaily skriver, förutom att jag aldrig har torkat jackorna på annat sätt än vanlig "lufttorkning".
    Samma behandling har gällt för ett par goretexbyxor som också hängt med i åratal.
    Och jag har som Vickan haft ett i dessa sammanhang ganska "vilt" leverne med _massor_ med friluftsliv både på dagtid och fritid.

  • Parnassia

    När vi ändå pratar om friluftskläder måste jag få prisa mina Meindlkängor. De har varit med året runt i 11 år och fungerar fortfarande prickfritt! (Fast de är inte så snygga längre...) Nästa gång ett par måste köpas in blir det ett par exakt likadana förmodligen.
    Jag skulle kunna ha dem på mig dygnet runt.

  • Parnassia

    Aha! Det där om att det "aktiveras av värme" hade jag ingen aning om! Kan det vara idé att börja med det nu då? Jag menar den ursprungliga impregneringen kan det väl knappt vara nåt kvar av på mina gamla jackor och frågan är om det hjälper på den senare påsprayade?
    Vad tror ni?

  • Parnassia

    Heja Sweet!!! Det kommer gå fint! Om inte annat så är det snart över. Och ärligt talat. Inte får du väl sparken?
    Och allvarligt, hoppar någonstans kan jag inte heller tänka mig att du gör. KRAM!!!

    Jag har heller inte förberett det jag ska göra imorgon, men det är inte på långa vägar lika stort som det du ska göra. Jag tänker improvisera, det kommer funka. (hoppas jag)

  • Parnassia

    OK! Då blir det strykning nästa gång, om jag kommer ihåg det då vill säga...

    Jag håller tummarna för att det ska bli bra besked för dig imorgon Vickan!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge