Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Det har för övrigt fallit minst 15 cm snö här sedan sisådär 12-tiden. Det bedömer jag utfrån att man int e kunde se trappstegen alls utan bara som en kulle där vår trappa brukar finnas .

    Nu har jag kört snösläden en vända men det fortsätter ju bara vräka ner, så det blir väl att ta ett varv till innan sambon kommer hem så det går att köra in bilen på uppfarten.

  • passionsblomman


    Jo det är säkert därför.
    Fast jag kan ju tycka att det vore sensitivt och moget som trkesperson att känna in, läsa av och lyssna på huruvida den person man har framför sig verkligen behöver lugnas, eller om det mer är så att man bör låta den reflektera lite emllan all information.

    Jag tycker för min egen del att jag varit både lugn och sansad och realistisk i den här processen och känner mig lite klappad på huvudet när folk automatiskt utgår ifrån att man är smått hysterisk -och därmed gärna ger lite skojfriskt medlidande åt ens sambo.

    Sedan kan jag allmänt känna att jag undrar om folk verkligen blir läkare av lämplighet och intresse för människor, eller om det mer är ett statusjobb man väljer för att göra karriär och få stolta föräldrar.
    Ungefär som att många florister borde står och skaaaaapa alldeles ensamma och verkligen inte ha emed folk att göra. När jobbet i själva verket har betydligt mer med människor än med skapande att göra.
    Lapinette skrev 2010-01-27 16:44:27 följande:
    pb - gillar skarpt din läkare! ... NOT! Fast hon säger väl så för att försöka lugna ned dig.
  • passionsblomman

    Parnassia, OOOH vad jag också tror att det är en bov i dramat! Men be om HJÄLP för tusan! Man måste inte vara superwoman och bevisa för alla att man minsann kan allt själv. Det vet de redan attt du kan och du med. Men VARFÖR??? jag är säker på att de gärna ger dig ett handtag.

    och FY vad det går åt ved och vad man måste elda mycket när det är så kallt så länge!
    Jag försår dig verkligen!!!!

  • passionsblomman

    Japp!

    Förresten så åker min sambo bort långhelg nu i slutet av veckan. Kurs med jobbet. Det får ju väldigt gärna ha stormat färdigt till dess.


    Parnassia skrev 2010-01-27 17:46:21 följande:
    Japp till EA alltså och Tack till PB!Blev det tydligare?
  • passionsblomman

    Shit vad det snöar!! Och nu kom BLÅSTEN-det snöar verkligen helt på tvären och i stora virvlar!
    Jag som ska ut och gå i en kvart nu!

    Det får bli farmors gamla kaninpäls.

  • passionsblomman


    *garvar ihjäl mig*

    Tack Nenne och Koko för ett välbehövligt asgarv.
    _koko_ skrev 2010-01-27 20:05:25 följande:
    Men kraftpaket i arslet kan nog de flesta av oss vara utan.
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge