• viktualia

    Vi fortsätter blanda och ge

    koko - håller med tidigare talare om att din nya bild förvirrar.. fniss fniss!

  • viktualia

    Ore - fniss.. jaa det ska nog inte vara några problem att rapportera lite lagom ofta.. annars får ni väl spana på fejjan... jag kan läsa BT i mobilen men det blir snurrigt som attan när jag försöker logga in den vägen. som ytterligare säkerhet finns ju flera trådisar bland kontakterna i mobilen...

    Men än så länge är det nog ingen idé att börja tokbevaka lilla mig. För jag känner inte ett skvatt.

  • viktualia

    Snaily - maken försökte just dokumentera de GALNA mängderna snö som befinner sig på vår tomt... inte helt lätt att få till det med halvrisigt dagsljus... *sakna solen*

    Lappis - åååå vad skoj att planera fest! sånt kan jag ägna evigheter åt.. hihihi!

  • viktualia

    Passionblomman - jag är latast på jorden när det gäller trädgården... tycker att maken (med förflutet som sommarjobbare på kyrkogård) kan få sköta den... men just pelargoner är lite roliga! Vi har en i en stor kruka och just nu står den i källaren där det är lite halvkallt - den fortsätter att blomma så här mitt i vintern! roligt!

  • viktualia

    jag tycker att de luktar illa... så än så länge finns det inte några pelargoner inomhus (källaren räknas inte eftersom den inte är uppvämd). Men jag håller med om att de är vackra... så vem vet vad som flyger in genom dörrn framåt våren... vi har ju ett antal fönster som ska bytas och sedan behövs det rätt många nya växter för att befolka dem alla!

  • viktualia

    Parnassia - Cheddarostar piffar ju upp vilken gratäng som helst, det är värt det!!!

    Och Berlinerpopplar är en schysst bok - är nog inte omöjligt att jag har del två och tre här nånstans... vill du ha dem?!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge