Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Porchez, usch vad tråkigt! Beklagar och kramar om!

    Vickan-duktig tjej!

    Rensningar endera vägen har jag inget minne av alls, utom när jag kräktes på förlossningen,,och det var nog en kombo av läget spinae och lite väl mycket lustgas...

  • passionsblomman

    Oj! Här är det visst dags att göra ett hospis i tråden, seså, Ore du lägger dig där-vassego,thé med lite honung, extra filt på fötterna.

    Vickan och BS, er lägger jag här på högra sidan, blåbärssoppa och lite skorpor serverat.

    Jaha och Herr Piff- nu får du allt ta och snäppa upp dig lite min unge man! *kikar lite strängt* Nu har du här framför dig deiverse smaskigheter. Sitt där och pröva lite nu. Mamma? Nej hon måste ligga här bredvid och viiiiila och läsa tidningar med glansigt omslag och -hoppsan-jag tror visst hon behöver lite bubbel och jordgubbar doppade i choklaaaad och om en stund kommer en massör och tar hand om alla spännigar i nacke och rygg.

    Så, jaha och vad var det mer då...

    ...JO

    Vad é dé för en dag? è dé en vanlig dag? NEJ dé é ingen vanlig dag för dé é EA´s födelsedag HURRA HURRA HURRA,
    HURRA HURRA HURRA *gastar för full hals*

    Värsta feta kramarna till alla!!

  • passionsblomman

    Tinga, inte gör du mig upprörd iallafall. Jag tycker verkligen ni gör det så in i baljan bra som kämpar och kämpar. Och vad fasen har ni för val då? Ni kan ju inte göra något annat än det ni gör.
    Så GALET jobbigt att jag inte ens mer än kan snudda vid det med förståndet.
    Det är väl inte alls konstigt att du känner som du gör!!!
    Och jag lider med er så det svider i hjärtat och önskar verkligen jag kunde göra något för att det skulle bli lite lättare!

    Är barnen på dagis nu?

  • passionsblomman

    Tinga, nä precis!
    Det är ju lite samma sak som om ens barn skulle fötts med DS eller något annat man inte kan göra något åt "åh vad sttarkt att ni orkar" ja, skulle vi sätta ut bebisen i skogen då eller?

    Usch! Jag är förövrigt livrädd att det skulle gå så, att man blir gravid men sedan får ett mulihandikappat barn som aldrig kommer att kunna klara sig själv.
    Något dubbelt eftersom jag igår bölade över att min son snart blir stor och klarar sig utan mig...

    Klart man skulle älska sitt barn men jag vill verkligen inte att det ska hända. Då har jag hellre "bara" det barn jag har.

    Nu är ju förhoppningsvis tillståndet med Piff&Puff och maten något livslångt så jämförelsen haltar ju väsentligt, men jag hoppas du förstår vad jag menade. Just att man ju inte kan göra så mycket annat än gilla läget. Fast man inte gillar det.

  • passionsblomman

    Och mina INTE stod här ovan med versaler! Varför gör BT så?


    passionsblomman skrev 2010-02-09 13:22:44 följande:
    inte inte inte något livslångt menar jag naturligtvis!!!
  • passionsblomman

    Parnassia, jag inte bara fattar, jag känner igen tankarna helt och hållet. Det är en förändringstor nog att ens få syskon och får man då ett om tar all föräldrarnas energi och uppmärksamhet etc etc så blir det ju en helt annan tillvaro.

    Bs, jag tror nya plantor som inte är lika väletablerade än med rotsystem och allt, behöver mer ljus och värme i början av sina liv. Förresten är väl inga pelargoner alls på topp så här års, de är ju växter som normalt lever i Afrika eller om det var Centralamerika.

  • passionsblomman

    Nenne, ah, då bör du ju slippa dem som tjatar på dig om att äta. I v 18 hade jag bar gått upp 3 hg, och då började jag få pekpinnar om att jag väl åt ordentligt.
    Det gjorde jag. Men väldigt mycket nyttigare än jag brukar, så det hände inte så mycket på vågen.

    Igångsättning pga uttråkning...jojo! Det är landet där man får vad man än betalar för det.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge