Inlägg från: Converse |Visa alla inlägg
  • Converse

    JUNI 2010 nr 4

    Jag vill också vara med, färgtema vit, ljusrosa och mörkgrå

  • Converse

    oj 19:e... sorry

    förresten, jag blir galen. vet inte riktigt vad jag vill ha för klänning och var jag ska hitta en. får väl åka till stockholm och leta. har ni tips på butiker, var har ni hittat era, har ni bilder?

  • Converse

    nu har vi skickat in namnbyte och hindersprövning ch inbjudan har kommit ut till alla =)
    martinaa: kan jag inte få kolla hur ditt festprogram ser ut, du hade ju lite nytt och inte de gamla ordningsreglerna eller hur?

  • Converse

    Sen har jag inte börjat titta på brudklänning heller... Någon som har tips var i Stockholm man kan kolla?

  • Converse

    Nu har jag en hel hög med frågor:
    1. Nån som provat en god chokladtårta, vad var i. Pratade med konditorn idag och man kunde välja på browniebotten, kladdkaka, morotskaka med choklad i, chokladtryffel å chokladmousse å allt vad det var. Vad ska jag välja?
    2. Glömde skriva fri bar på infokortet vi just skickat ut med inbjudningarna.. men de märker de ju när de kommer dit =) Vilka tre fyra drinkar går hem bäst? Sedan har vi ju öl/vin med att välja på. Hur mycket ska man köpa för en helkväll för 50 pers?
    3. Nån som varit på bröllop med fri bar? Blev det fylleslag? Jag har varit på ett och har för mig att det var lugnt, fast jag va fullast så är inte riktigt säker heller..
    4. Hur gör ni med middagen som inte har buffé, har ni två eller trerätters och sedan tårta? Serveras tårta eller tar man själv? Om man tar tårtan själv kommer kaffe och avec serveras till bordet?

  • Converse

    martinaa: tack för svar, de blir fri bar. de som vill bli fulla blir de ändå kom vi på. vi ska ha bartender sm delar ut så de va ett superbra tips att minska på alkoholen om nån skulle bli crazy =)
    vi ska nog också ha att man får ta tårta och kaffe själv, även om personal kan fylla på kopparna där man hämtar kaffet. men hur görman med avecen, den får nästan fyllas på vid bordet annars får man ju springa flera gånger...

  • Converse

    Martinaa: en sak till. brud om brudgum och vice versa vilka frågor har du där? behöver tips på det med =)

  • Converse

    martinaa: nej de får ta hur mycket avec de vill de bryr jag mig inte i, tänkte på vad som var smidigast att servera kaffe och avec vid bordet eller gå och hämta själv.

    underkläder kommer jag inte lägga mycket pengar på, blir väl nåt från lindex eller hm.

Svar på tråden JUNI 2010 nr 4