• JollyO

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Åh, jag vill vara med! Ska gå ned till 65 kilo, är 172 lång. Detta ska jag nå innan april för då ska jag beställa klänning.
    Startvikt 80,5 för en vecka sen. Men nu har jag "tömt magen" och vågen visar redan lite mindre.

    Hur jag ska nå dit: kör på späkningsvarianten (pulver) i några veckor nu och sedan ska jag äta sunt/efter GI. Promenera mer, cykla till skolan när det blivit varmare och träna på gymmet MINST en gång i veckan.

    Ser fram emot fredag när jag får skriva vad jag gått ned här och hur lite jag fuskat!

  • JollyO
    Cantaton skrev 2010-01-12 18:40:45 följande:
    Mmm, kommentarerna åt vilket håll de än är är jobbiga att ta, men när man tydligt klargjort var man står slutar de tjata sun moon skrev 2010-01-12 15:27:33 följande:
    Jag har en annan variant som många inte kan med att klaga på!
    "Nej tack, jag försöker bli av med mitt sockerberoende".
  • JollyO
    CeKe skrev 2010-01-13 13:00:16 följande:
    Åhh, bastu låter såå skönt. Sitter på jobbet och fryser för tillfället!
    Fryser man så förbränner man väl mer? Hjälp till självsvält!
  • JollyO
    Cantaton skrev 2010-01-13 15:37:26 följande:
    Haha. Min PT berättade om några tjejer som hade blivit magsjuka i Thailand av att dricka vattnet där. Så sjuka att de inte orkade äta och därmed gick ner mkt i vikt. Således fyllde de flaskor med thailändskt vatten och tog med hem för att upprepa proceduren när viktnedgången gick för långsamt...
    Haha, jag skulle ju inte banga en magsjuka annars :) Så om det är någon som känner sig lite krasslig som skulle vilja ge mig en kyss skulle det vara uppskattat! Hehe...
  • JollyO
    källerudd skrev 2010-01-13 22:04:43 följande:
    Har en fråga oxå..tränade ganska sent ikväll..måste man alltid äta efter träning. Va ju inte nått hungrig nu ikväll när jag var klar..Kan man fylla reserverna under dagen och skippa äta efter träning. El ska jag äta mindre under dagen och sen efter träning oxå???
    Härligt att du kommit igång. Du måste alltid äta efter träning. Inom en kvart är det bra att fått i sig något (tex en frukt) men lite mer energi och proteiner behöver du ha inom en timme. Så keso är bra eller lite naturell youghurt med någon müslibit på kanske?
  • JollyO

    Hej alla glada!
    Äntligen fredag, eller vad säger ni?
    Tog mig friheten att skapa en liten mall här som vi skulle kunna använda oss av för vår egen tydlighet. Självklart kan den se annorlunda ut, men tänker att jag fått med det viktigaste. Är det något man inte vill svara på så går det ju bra att utelämna det.

    Startvikt i januari:
    Mål:
    Väger nu:
    Denna veckans viktnedgång:
    Fusk:
    Träning:

    Vad sägs?

  • JollyO

    Bra och utförligt där Cantaton!

    Fredagserkännandet!

    Startvikt i januari: 80,5
    Mål: 65 till april. (Ev 62 kilo till juli.)
    Väger nu: 76,3
    Denna veckans viktnedgång: -2,2
    Fusk: Inget alls. Bara pulver.
    Träning: En timmas promenad i tio minus.

    Ja, det har varit en bra vecka. Drömde inatt att jag åt jättemycket och hade glömt bort att jag inte fick äta. Haha, börjar bli knäpp här!

  • JollyO
    iregnet2010 skrev 2010-01-17 16:30:06 följande:
    åh igår var en riktigt dålig dag...(lördag), visst gick upp och körde 90 min yoga på morgonen men fick sen i mig alldeles för mkt på kvällen ,vin, choklad och friterad halloumi...damn..jag kan verkligen inte hålla mig när jag fått ett glas vin innanför västen...
    Hehe, jag som frossade loss på gurka och champinjoner dippade i guacamole gjord på mild lättyoughurt och fick lite dåligt samvete sen

    Har kommit på att om man ska träffa vänner så är det bäst att bjuda hem till sig själv, för det är ju sååå mycket lättare att reglera vad som bjuds på då. Mmm, grönsaksdip sa kompisarna, vad nyttigt! Ja, vi har chips i skåpet också svarade jag, men det behövde jag inte ta fram! Perfekt!
  • JollyO

    Jag väger mig ofta. Helst varje dag för då håller jag koll på vikten bättre och äter bättre! Det är i de perioder jag inte väger mig som jag går upp i vikt.

    Men nu när jag går på ren pulverkur är det jätteroligt att väga sig varje dag då vågen visar -0,2 kilo typ varje dag!

    Glöm inte att väga er imorgon för då är det veckans avslöjande!
    Hoppas att det gått bra för alla!

  • JollyO

    Startvikt i januari: 80,5
    Mål: 65 till april. (Ev 62 kilo till juli.)
    Väger nu: 74,6
    Denna veckans viktnedgång: -1,7
    Fusk: grönsaksdipp, lite popcorn, en Finncrisp med lite ägg på, 1/2 dl fisksoppa.
    Träning: En promenad på 45 min

    Måste börja träna mer! Har fortfarande inte kommit iväg till gymmet. Har däremot fått höra i två olika sammanhang att jag såg smalare ut.
    Blir så konstigt att skriva att jag fuskat genom att äta grönsaker, men jag borde ju äta BARA pulver. Är nöjd med att väga under 75, för där har jag inte varit sen jag hamnade i sambofällan!

  • JollyO

    Är nu ett halvt kilo från BMI 24,9! Hurra!
    Lite segare med viktminskningen nu och jag har varit lite yr de senaste dagarna. Har fuskat med grönsaker i lördags och kyckling igår. Ska ändå försöka en vecka till med pulver..!

  • JollyO

    Startvikt i januari: 80,5
    Mål: 65 till april. (Ev 62 kilo till juli.)
    Väger nu: 73,5
    Denna veckans viktnedgång: -1,1
    Fusk: grönsaker och dipp en gång, en kycklingfilé. Pyttelite keso.
    Träning: En promenad på 30 min och en på 1 h.

    Åh det här går segare nu! Har ju knappt fuskat någonting utan bara ätit pulver. Men, jag har ju faktiskt gått ner 7 kilo nu sen den 6 jan, så det är ju mer än godkänt ändå!
    Det är nog träning som fattas, men jag förstår inte hur jag ska kunna träna typ Bodypump nu, jag får ju nästan yrsel av att resa mig upp från soffan

    Har börjat kolla in GI-recept nu. Någon som har tips på en bra gratissida med recept och dyl?

  • JollyO
    CeKe skrev 2010-01-29 17:06:32 följande:
    Det är ju superbra jobbat! Men du kanske inte ska träna på den kosten, om du redan känner dig yr. Det betyder att din kropp saknar något, vitaminer, kolhydrater, protein, fett eller vad det nu kan va... Promenade, kan det va nåt om du vill fortsätta på den diet då kör?
    Jo tack, jag är allt nöjd med mig själv ändå! Min kropp får ju för lite av allt eftersom pulvret bara ger 500 kal per dag och det rekommenderas inte att träna hårt. Dessutom kan jag ju inte äta tillräckligt efter träningen för att musklerna ska få det de behöver. Promenader är bra, men tyvärr känns det som att jag lyckas undvika gymmet pga pulverdieten. Men, allt har sin tid!
  • JollyO

    Hej svej alla jojobantare :)

    Idag har jag börjat äta GI-mat och kör kolhydratfri rivstart i minst två veckor framöver. Trappade upp lite i helgen och nu är pluvrets glada(?) dagar över för denna gången. Väger nu 72,9 trots lite mat i magen så det känns bra. Hoppas bara på att detta ger samma resultat som pulvret - en smalare lekamen.

    Någon som har lite god kolhydratfri mat att tipsa om?

  • JollyO
    tessomac skrev 2010-02-01 07:49:47 följande:
    Jag känner mig så duktig, hållit på med soppor/shakes i tre hela veckor nu. Men imorgon är det min födelsedag, hur ska jag klara det? Behöver lite pepp tjejer! Och förslag på roliga saker man kan göra som inte inkluderar mat...
    Det finns inte några roliga saker som inte inkluderar mat... Har du inte märkt det? Men att åka pulka kanske kan vara roligt för att fira? Hoppas att det går bra imorgon och grattis!
  • JollyO
    tessomac skrev 2010-02-03 18:20:43 följande:
    Jag kan meddela att födelsedagen igår gick bra. Jag och sambon skålade med vars en xtravaganza shake över tända ljus och fin dukning
    Hahaha... Fatta att ni kommer att se tillbaka på det och garva för all framtid
  • JollyO

    Startvikt i januari: 80,5
    Mål: 65 till april. (Ev 62 kilo till juli.)
    Väger nu: 72,7
    Denna veckans viktnedgång: -0,8
    Fusk: inget direkt
    Träning: ingen. Däremot tre dagars fysiskt lagerarbete

    Mmm, så gott att få äta (GI)mat! Men inte samma flyt som med pulvret såklart. Men idag var första gången vågen visade nedåt på fem dagar, så jag blev glad! Har haft så mycket i veckan, jobbat extra i tre dagar och imorgon ska jag hjälpa svärfar att flytta så det blir lite "träning" då med.

    Bra jobbat Cantaton, 1,5 kilo är ju grymt!

  • JollyO
    MissCuticle skrev 2010-02-08 12:38:39 följande:
    Startvikt: 74 kg (18/1)Mål: 60 kg Väger nu: 70,1 kgFörra veckans viktnedgång: 1,2 kgFusk: Fet pastarätt med en allt för god efterrätt igårTräning: 1 30 min promenad + lite snöskottningÄr supernöjd med veckan! Efter gårdagkvällen så hade jag aldrig trott att jag gått ner i vikt! Längtar efter att få byta ut 7:an mot en 6:a nu under veckan!
    Åh, jag vill också hamna på 6:an Lycka till!
  • JollyO

    Jag är en tjockis... Skulle ju börja träna denna veckan men nu har jag fått ont i halsen, jag som varit frisk så länge..!

  • JollyO

    Startvikt i januari: 80,5
    Mål: 65 till april. (Ev 62 kilo till juli.)
    Väger nu: 73,8
    Denna veckans viktnedgång: +1 kilo!
    Fusk: inte så farligt. 50 gram 70% choklad till hemtentan i måndags. Tre stora latte för att det är så himla gott!
    Träning: ingen.

    Har blivit sjuk och varit hemma. Inga promenader men inget fika eller dyl! Det sägs ju att man går upp två kilo i vatten när man börjar äta efter en pulverkur. Men nu har jag ätit GI rivstart i nästan två veckor, och det står still! Eller ja, plus ett kilo sen pulverslutet.

    Segt...

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?