• gumzan

    Vi ska säga ja MEN handen på hjärtat vad är det med din M2B som retar dig bara lite grann :)

    Som sagt, vi älskar våra M2B och vi ska säga ja. Men ingen man är perfekt (ingen kvinna heller för den delen), så handen på hjärtat.... vad retar du dig på hos din blivande man? En liten olata han har, vad han gör eller inte gör kanske?

    Jag kan ibland reta mig galen på att min M2B är petnoga med vissa saker. Jag kan leva i organiserad kaos, medans han är sååå organiserad och logisk i sitt tänk :)

  • Svar på tråden Vi ska säga ja MEN handen på hjärtat vad är det med din M2B som retar dig bara lite grann :)
  • cape79

    hahaha ; )

    Vi har flera guldfiskar i tråden , min har också en minne som en guldfisk .

    Han kan titta på en film och när filmen ska sluta kommer han då ihåg att han har sett den hihihi

  • Chris24

    Hörrni! klaga inte på folk som har dåligt minne!

    Jag är jäääätte glömsk o brukar glömma saker o ting direkt, kan berätta samma sak 3ggr pga detta o min blivande mobbar mig nåt sååååå otroligt för detta!

    Vi fick en svart guldfisk i förlovnings present i helgen som ska heta Chris nu pga detta, fick vi av MINA kompisar!

  • EåN2010

    haha... men för att försvara de med guldfisk minne så finns de ju inget de kan göra något åt... plocka upp sina egna saker det kan de lära sig men det är svårt när minnet försvinner...

  • Chris24
    EåN2010 skrev 2009-11-10 14:22:55 följande:
    haha... men för att försvara de med guldfisk minne så finns de ju inget de kan göra något åt... plocka upp sina egna saker det kan de lära sig men det är svårt när minnet försvinner...
    Snyft.. Nej,det kan vi inte

    Igår sa han " Älskling, vart la du dina vaccin papper?" O får till svar: "men la inte du undan dem åt mig?" Han: "men älskling, du rensa ju skåpet o sa att du lägger undan dem så vi inte blir av med dem".. Jaha, in o leta i våra skåp idag bara!
  • HelenaO

    Kul tråd :)

    Här kommer mina två små irritationsmoment hos min älskling:

    1) Han hatar att prata i telefon. Det innebär att jag alltid är den som (tvingas!) svara i telefonen hemma, även om jag kan se i displayen att det är hans mamma som ringer, och att det efter några artighetsfraser ÄNDÅ kommer bli han som tvingas ta över samtalet! Jag får dessutom ringa alla samtal som rör allt i vårt liv: försäkringar, bordsbokningar, beställa tid hos frissan, beställa pizza... mm. Låter kanske inte så farligt men är hemskt störigt i längden! Framförallt i bröllopstider när det är många grejer som ska bokas och följas upp via telefon.

    2) Han har en mkt konstig inställning till medicin i allmänhet, och smärtstillande/febernedsättande i synnerhet. Så vid förkylning, spänningshuvudvärk eller muskelvärk gnälls det nåt otroligt, men smärtstillande skall han minsann inte ha! Suck!

    Annars är han alldeles underbar! :)

  • JustMeAndMyLove

    M är väldigbt gullig och gosig, innan hon somnar :P
    För då snarkar hon våldsamt vissa nätter och ibland får man sig en knytnäve eller armbåge i magen som inatt!
    Får börja sova med hockeyskydd snart, haha

  • Chris24
    HelenaO skrev 2009-11-10 15:01:03 följande:
    Kul tråd :)Här kommer mina två små irritationsmoment hos min älskling:1) Han hatar att prata i telefon. Det innebär att jag alltid är den som (tvingas!) svara i telefonen hemma, även om jag kan se i displayen att det är hans mamma som ringer, och att det efter några artighetsfraser ÄNDÅ kommer bli han som tvingas ta över samtalet! Jag får dessutom ringa alla samtal som rör allt i vårt liv: försäkringar, bordsbokningar, beställa tid hos frissan, beställa pizza... mm. Låter kanske inte så farligt men är hemskt störigt i längden! Framförallt i bröllopstider när det är många grejer som ska bokas och följas upp via telefon.2) Han har en mkt konstig inställning till medicin i allmänhet, och smärtstillande/febernedsättande i synnerhet. Så vid förkylning, spänningshuvudvärk eller muskelvärk gnälls det nåt otroligt, men smärtstillande skall han minsann inte ha! Suck!Annars är han alldeles underbar! :)
    Hahaha, känner så igen min i ditt första inlägg där! Han är exakt likadan och då jag inte alltid är så förtjust i att prata med hans kära mamma så måste jag ändå svara alltid, drygt.
    Samma sak med att han inte klarar av att boka allt, inte i tid o ibland får man bita honom i lilltån för att han ska få tummarna loss o ändå blir det inte rätt hahaha, har nog med hans lathet att göra också.

    Medicin är han dock inte så farlig med.
  • Frulle

    Hmmmm vart ska jag börja?!

    Först: han är såååå jäkla högljudd!! Han kan inte ens andas utan att det låter som huset ska braka. Smäller i skåpen när han plockar disk osv osv.

    Ger jag någon form av negativ kritik kastar han det snabbt som attan tillbaka det upp i mitt ansikte..

    Dessa är väl de 2 värsta!

  • Mirey

    Chris, jag e exakt som dej! Sjunger med ALLT, tillome reklam o han klagar som Josef... men man kan inte sluta ändå!


    Chris24 skrev 2009-11-10 09:24:45 följande:
    Kjell Präst skrev 2009-11-10 08:28:52 följande:
    hahahaha, min blivande klagar alltid på att jag sjunger med allting, i bilen, köket, hos mamma, överallt ska jag alltid sjunga med o han vill ju "bara lyssna på orginal låten snälla" som han så fint säger.. "Älskling, det är inget fel på orginalet alltså.."
  • Chris24
    Mirey skrev 2009-11-10 16:57:04 följande:
    Chris, jag e exakt som dej! Sjunger med ALLT, tillome reklam o han klagar som Josef... men man kan inte sluta ändå!
    HAHAHA, eller hur? "Ja,då ses vi på lööööördag" reklamen är ju helt katastrofalt jobbig! Nån gång på jobbet fick jag "la bamba" på skallen o kom hem sjungandes på den.. guud, smått jobbigt.

    Sen tycker han o alla mina kompisar att jag alltid kan låtarna så snabbt men det är för att jag alltid har dem på min Mp3 som jag lyssnar, om och om igen på och till slut kan jag texten och sjunger med på allt

    Haha, tänk dig Mirey, 5h resa till Örebro med en sjungandes sambo bredvid på ALLA låtar, inte konstigt han bad mig o sova till slut.
Svar på tråden Vi ska säga ja MEN handen på hjärtat vad är det med din M2B som retar dig bara lite grann :)