• gumzan
    Äldre 8 Nov 20:23
    12618 visningar
    80 svar
    80
    12618

    Vi ska säga ja MEN handen på hjärtat vad är det med din M2B som retar dig bara lite grann :)

    Som sagt, vi älskar våra M2B och vi ska säga ja. Men ingen man är perfekt (ingen kvinna heller för den delen), så handen på hjärtat.... vad retar du dig på hos din blivande man? En liten olata han har, vad han gör eller inte gör kanske?

    Jag kan ibland reta mig galen på att min M2B är petnoga med vissa saker. Jag kan leva i organiserad kaos, medans han är sååå organiserad och logisk i sitt tänk :)

  • Svar på tråden Vi ska säga ja MEN handen på hjärtat vad är det med din M2B som retar dig bara lite grann :)
  • gumzan
    Äldre 10 Nov 20:54
    #58

    Appropå sång, jag nybliven mamma fick barn i mars och jag sjunger nästan hela tiden. Även när min lilla prinsessa inte är i närheten så lallar man på barnsånger som: vi är ett stim som simmar omkring och vi ser ingenting o kanske vi pruttar det är ingen som ser ;) i mataffärs kön!!!

  • gumzan
    Äldre 10 Nov 21:02
    #60

    Trevligt att kunna förgylla din kväll!

  • gumzan
    Äldre 11 Nov 19:04
    #70

    Nästa gång ni står vi ex rödljus, kolla in folket i bilarna runtomkring och småfnissa lite åt hur kul man ser ut när man sitter o gapar som en fisk..

  • gumzan
    Äldre 13 Nov 14:49
    #75

    Är era M2B engagerade i bröllopsplaneringen?

    Min är verkligen på sparlåga känns det som, men påpekar gärna om det är något som inte han tycker passar, fast han själv aldrig kommer med förslag känns det som...

  • gumzan
    Äldre 13 Nov 20:15
    #77
    kikel skrev 2009-11-13 15:41:57 följande:
    Nä min finns inte ens i landet så jag får göra allt själv
    Läste på din sida vart han befann sig, hoppas allt är bra med honom, Min M2B har varit iväg på samma ställe för något år sedan, Så när det kommer sådana nyheter som det är på tv om nu så får jag fortfarande ont i magen. Dessa karlar det är något speciellt med dem som ger sig ut på såna äventyr.
Svar på tråden Vi ska säga ja MEN handen på hjärtat vad är det med din M2B som retar dig bara lite grann :)