• dfk

    Heloise, du är ju för bra! Du skulle ju ha någon date-förmedling.
    Hoppas att de har det trevligt och kul!

    Villemoa- muffins minsann! Tack vad gott. Denna helg har jag varit karaktärslös. Så denna kommande vecka får jag skärpa mig.

    MV85 och Hvidbrud, vet inte om jag hälsat på er. Kul att ni har hittat hit!

  • dfk

    Im yours, förstår att du känner så. Ni har varit i olika processer och det är lätt att man helt plötsligt känner att man har gått om varandra. Det händer ibland min man och mig. Han har fullt ös med sitt och jag har det hektiskt med mitt. Vi sammanstrålar ju också men ibland känner jag mig väldigt ensam.
    Jag känner en saknad ibland efter att hålla hans hand och känna att det är vi! Hoppas att ni kan sammanstråla och utvecklas tillsammans. Inte så konstigt att det känns som en svacka just nu, det har ju hänt mycket i era liv.

    lillabruden, jag nickar och förstår precis vad du menar. Jag är i samma sits ibland. Man får liksom inte upprepa sig, det är ju gammalt och begravet. Men jag tycker att det är viktigt att ha rätt sina känslor och det är viktigt att prata om problem eller något som känns svårt. Det är inte samma sak som att älta.

    Frulle och Babou vilket flyt ni har!

    Sonja, fortsätt smörj, bli inte kall. Hoppas att det släpper snart.
    Soldemor trist med böter, borde ha stått lite tydligare om vad som gäller!

    Aleta, jo huset var hemskt fint!!!!, men maken var inte nöjd, så vi får släppa det.

  • dfk

    Tinker. Du gjorde ju ett strålande jobb! Nedrans människor att komma och hacka på dig. Du var ju ett enormt stöd. Jag tror att man också kan koppla på sig ett visst lugn, för att tillåta den andra att få "bryta ihop". Det kändes säkert jätteskönt för din man att du fanns där för honom och tröstade. Att du fanns där för att ta hand om barnaskaran. Vilken klippa!

    Cantaton, jag hejjar på dig! Du är så duktig! Förstår att det känns frustrerande med ändrade besked kring maten. Kroppen klarar nog tuffa utmaningar men hjärnan som mentalt ställer in sig kan vara svårare att tampas med.Kämpa på!

  • dfk

    Nä vad läskigt Aleta!
    Getingar säger du, men vad konstigt att dom lever om hemma hos er! De måste ha haft något krypin och byggt bo någonstans. Kolla lister och att det är tätt runt dörrar, foder och fönster. Kolla också i olika små utrymmen som klädkammare, skafferi och dyl.

    Jag har getingskräck. Jag gör allt man inte ska göra. Skriker och viftar med armarna och springer hysteriskt runt.
    Men jag har inte blivit stucken. Barnen brukar skälla på mig "Stå still mamma, dom är mer rädda för dig".
    Jag har väldigt kloka barn, men i ett sådant läge är det bara att rädda sig själv som gäller.

  • dfk

    Sonja,då är du allergisk av getingstick. Har du något att ta ifall du blir stucken igen?

  • dfk

    Bra Sonja, det gör jag med.
    En gång tvingade jag hem maken från arbetet. (Han jobbar på ett oljeraff) Jag var inlåst med katterna och barnen i badrummet och ringde och grät..... Vi fick vänta där och sedan kom vår räddare i nöden fullt påklädd med arbetskläder och hjälm. Det sa "smack" så tog han dö på den.
    Detta skäms jag faktiskt för men det har hänt!!

    Aleta, jag skulle också gasta hjälp!!Ni kan ju inte bo där, kan inte försäkringsbolaget hysa in er på ett hotell, tills dom är utrotade?

  • dfk

    Hej på er! Tack MV85, jag känner mig lite låg idag....
    Vet inte varför, bara gör det.
    Kramar till er alla!!

Svar på tråden Tantvarning6