• Svar på tråden Tantvarning6
  • dfk

    Hej på er! Tack MV85, jag känner mig lite låg idag....
    Vet inte varför, bara gör det.
    Kramar till er alla!!

  • MV85

    dfk man får sådana dagar ibland *kramar om* och det är helt okej att få! Försök skämma bort dig själv litegrann. Köp en tidning du vill ha, lite godis, nått extra gott till middag eller nått annat som kan pigga upp lite.
    Vardagslyx är bra mot den känslan

  • Soldemor
    Sonja68 skrev 2009-10-14 08:49:32 följande:
    Didis: Lycka till! Det kommer gå fin-fint!Solde: Sköldpaddsfärgad bebis... *suckar längtansfullt* Tänk om min man kunde inse att vi också behöver en katt. Fyller du år
    Ja, går med stormsteg mot 50! 4 år t jättefesten!
  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2009-10-14 11:04:28 följande:
    Men hallå vad håller ni PÅ med här egentligen? Va!?!GetinginvasionerOperationerMotsägelsefulla gruppledareBegravningarMagknip och tröttheter...Kan ni inte bara ta det lite lugnt och ta HAND om er medan man är borta några dagar? Nu har min mamma åkt hem, så nu kan jag kolla läget lite här igen.
    Lite som en vanlig tantdag?
  • Soldemor
    Cantaton skrev 2009-10-14 11:28:53 följande:
    Ojojoj. Jag hejar på dig!!!!Nädå, jag är inte alls totalt orkeslös när jag tränar Och enligt deras program får jag inte äta något alls utöver sopporna, så även om det lät jättegott med skinka eller fisk, så låter jag bli. Jo, det är väl möjligt att fettet kan användas till muskelbildning, men då borde jag märka nåt på måttbandet... måttet i midjan hade jag ökat en centimeter (berodde säkert mest på hur jag satte bandet mot förra gången). Både arm- och lårmått var precis samma som för en vecka sedan och runt höften hade jag minskat en centimeter... Det står alltså väldigt still både på våg- och måttfronten. Och jag är medveten om att man har platåer, men jag tycker att det är lite tidigt och konstigt just nu... Men hoppas på "rivfart" nästa vecka istället då...
    Skulle det kunna vara så, att din kropp tror att du håller på att svälta ihjäl och därför drar ner all förbränning till miniminivå?
  • Bobou

    Cantaton; i er grupp kanske de testar hur mycket strul en genomsnittlig kund står ut med innan de bryter dieten?

  • Cantaton

    Jag har tänkt tanken, men pratat med dem på centret idag och de tror att jag hamnat på en platå och vill att jag ger det en vecka till innan vi ska bli oroliga för något annat. MEN de facto hade jag gått ner 1,4kg den här veckan, så det var bättre än jag lyckats se här hemma. Vår våg har svajat ett kilo hit och dit liksom... Och 1,4kg är ju bra för en vecka - dock inte så bra som de förväntar sig av mig som är så ung och tränar så mycket. Men som sagt, en vecka till och har det inte lossnat då kan det vara värt att kolla.

    Bobou, haha. I så fall har de fått en väldigt tacksam kund. Jag bryter inte dieten pga dem.


    Soldemor skrev 2009-10-14 17:14:49 följande:
    Skulle det kunna vara så, att din kropp tror att du håller på att svälta ihjäl och därför drar ner all förbränning till miniminivå?
  • MV85
    Cantaton skrev 2009-10-14 18:17:12 följande:
    Och just det. Summering vecka 1 + 2 + 3 = 8kg.
    GRATTIS och BRA JOBBAT!
Svar på tråden Tantvarning6