• laris

    Någon mer som känner sig så jäkla barnsugen???

    Helt sjukt vad jag är barnsugen!!! Hela min kropp skriker bebis. Kan knappt vänta med att försöka göra barn. Någon mer som känner så?

  • Svar på tråden Någon mer som känner sig så jäkla barnsugen???
  • JuliaAmalia

    JAA!! Så fort jag går utanför dörren så känns det som att bara vimlar av bebisar och små söta barn överallt. Jag vill vill vill ha barn nu och bara känna att äntligen har jag verkligen något riktigt viktigt att ägna mig och mitt liv åt. Och min sambo är likadan, alltid när vi är ute och ser barn så ler vi alltid menande mot varandra och börjar prata om att skaffa barn.

    Men än är det inte dags. Först bröllop, fast jobb och bättre bostad. Så än dröjer det väl några år. Men det är ingen panik, jag är bara 20 år än.

  • laris

    Gud så skönt att det finns flera som jag!

    JuliaAmelia: Tänk då att jag är 29! =)

  • Aleta

    Ja, men tyvärr är det bara jag. Maken säger tvärnej, aldrig i livet.
    Vi har redan två barn och han tycker att det räcker. Jag har alltid velat ha tre barn och ibland längtar jag så att det gör ont! Är ibland rädd att jag kommer att bli en bitter gammal kärring över detta.
    Trist och jättesvårt. Vem ska få ha rätt i det här fallet?

    Hur som helst!
    Lycka till med barntillverkningen! Det är ju kul det med.

  • shakynose

    Jag vill egentligen inte ha barn av en massa anledningar, men ibland så tänker jag helt egoistiskt att det kanske är korkat att inte skaffa barn? Jag hade ju gärna blivit en gammal tant med vuxna barn och barnbarn sedan när det är dags för pension... Vill ju inte bli ensam helst. Kanske kan jag adoptera en tonåring sedan någon gång när jag är i 50-årsåldern?

  • nni

    Vi meeeed! Nästan direkt efter bröllopet förstorades känslan oerhört! Naturligt kanske att ta ett stort steg till efter ett annat. Ja det e bara att köra på väl.

  • nni
    Aleta skrev 2009-10-06 19:35:48 följande:
    Ja, men tyvärr är det bara jag. Maken säger tvärnej, aldrig i livet.Vi har redan två barn och han tycker att det räcker. Jag har alltid velat ha tre barn och ibland längtar jag så att det gör ont! Är ibland rädd att jag kommer att bli en bitter gammal kärring över detta. Trist och jättesvårt. Vem ska få ha rätt i det här fallet?Hur som helst!Lycka till med barntillverkningen! Det är ju kul det med.
    Hoppas ni kommer fram till "lösning" och båda känner sig mer nöjda. Kanske om ett tag till?!
Svar på tråden Någon mer som känner sig så jäkla barnsugen???