• knyjoy

  CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!

  Vad är det för gröt? :O

 • knyjoy

  Åh underbart! Undrar om min konsulent har fått in några! Annars måste jag ju beställa, vad underbart med en riktig frukost! UNDERBART! UNDERBART! Det måste jag absolut prova!

 • knyjoy

  min konsulent hade inte fått in dem, men skulle försöka ta in dem till nästa leverans =D Då tänker inte jag handla förrän de finns, uunderbart med en riktig frukost på morgnarna!

 • knyjoy

  Jag vill iaf ha den! Det skulle rädda mina morgnar! Jag är ingen kaffedrickare, te drickare... jag äter frukost! det är viktigt för mig.. och att hälla i sig en sån här shake varje morgon är inte ett dugg avslappnande och jag får inte vakna i lugn och ro utan känner mig mest stressad när jag häller i mig den... Jag vill sitta ner i lugn och ro och äta! Speciellt om jag ska iväg och jobba/till skolan.

 • knyjoy

  Men vaddå är det liksom inte gröt? Bara en shake med grötsmak? :(

 • knyjoy

  Ja värsta trist med gröten. Jag skulle faktiskt kunnaa byta typ två med dig mot 2 kakaomint... har inga kakao dessvärre... jag vill bara smaka ^^

  FruNils2b: det är den känslan man eftersträvar, efter ett tag känns det inte alls jobbigt, man är inte sugen och man är bara så nöjd och jävla glad hela jävla tiden.. jo precis jag är lite bitter flr att jag inte kommit dit än.. men det kommer ;)

  Har min andra tredje dag idag och känner mig trött och lite hängig, så det blev inget gym, men tro inte att jag bara tänker ligga på soffan!! Åh nej! Jag ska minnsann fortsätta städa här!

  Någon som såg hur mitt vardagsrum blev på min blogg knysnyaliv.blogg.se? MÅste ju få veta om det blev bra ^^

  Jo och så är det ju lite ego tripp också!

  Nej nu ska jag försöka ta tag i tvätten här!

  Good luck till alla!

 • knyjoy

  frunils2b: Jag hade det typ spegelvänt med soffan där hyllan står nu och vice versa.. det blev mer öppat så här hah ^^
  Det kan säkert vara så... tror man har så höga förväntningar andra gången om att det ska bli så lätt... men den första tiden är ju liksom kämpig!

  Jag har köpt ett te idag som ska dämpa sötsug så det ska jag prova :)

  Gladadessie: jaa men kan vi inte göra det :)
  Du kan lägga till mig på msn eller maila mig: knyjoy@hotmail.com

  Snällt att ni tycker det blev fint ^^

 • knyjoy

  Dessie: Neej de tycker väl inte att man ska det... du kan bli hungrig av det tydligen.

  Blev det några popcorn eller? ;)

 • knyjoy

  Yours truly har nu på morgonen provat gröten. Den får ganska bra betyg, den smakade bra och det var lite gröt över det hela (klantiga jag blandade i för mycket vatten) men klumparna av "havregryn" kan jag inte riktigt med. Cambridge + klumpar = äckligt!
  De går ju förstås att sila bort :)

  Tack Dessie för smakprovet :)

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!