• knyjoy

  CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!

  var har alla tagit vägen?

 • knyjoy

  frunils2b, Välkommen :) Du borde köpa en shaker med nät så det slår sönder pulvret. Gaffel och sånt blir äckligt som f*n!

  Lycka till!

  Själv kommer jag precis från födelsedagsfirande av min käre far. Där blev det kalkon med ärtor, paprika och lite keso för min del (fick lite special mat så det inte skulle bli så mycket fusk) och så blev det en liiiten bit tårta och en massa kaffe och ramlösa. Tycker jag skötte mig ganska bra med tanke på att min stora last OSTBÅGAR stod på bordet! Rörde dom inte alls.
  Har blivit mycket fusk den här veckan, men har inte riktigt kunnat koncentrera mig pga tenta och ekonomiskt strul som nu verkar lösa sig iaf!
  Så imorgon blir det nystart. IGEN!

  Har dock rört mig en hel del den här veckan, skulle gått på pilates i måndags men fick migrän, men i onsdags blev det intro på gymet och igår yoga, min kropp tycker inte om mig just nu jag har ont ÖVERALLT!!

  Måste strukturera mitt liv litegrann nu och det känns som att det går åt rätt håll.

  BTW: jag gillar kakao-minten, det är den enda jag klarar av att dricka. Allt annat mår jag illa av. Tror att det är just minten som gör att jag klarar av den, den blir lite friskare.
  Har dock börjat må lite illa av den också... meeen det går över ;)
  nu har jag dessutom ingenting hemma som jag kan fuska på och inga pengar att fuska med haha! Det är bra att vara fattig student!

  Må gott med er!

 • knyjoy

  Jag har samma som gladaDessie, julen är helig med glögg och choklad så jag tänker äta då utan tankar på cambridge. och sen tänker jag börja igen efter nyår. Det är bara att köra på. Man dör inte för att man fuskar.

 • knyjoy

  Det tycker jag absolut att du kan :) Ät något nyttigt så får du ännu bättre samvete. :)

 • knyjoy

  haha i know :) men du mår bättre om du äter något nyttigt...

 • knyjoy

  Men du kan ju inte häva i dig mat. Ät försiktigt och drick mycket vatten till maten.

 • knyjoy

  Men guuud vad gör man när man har såna kassa ångestdagar? När man bara vill ligga i ett hörn?
  Jag har ätit massor både igår och idag :( Nu finns ingenting kvar att äta hemma iaf. Men hjärnan funderar på att gå och köpa en pizza eller något. Som tur är orkar jag nog inte det....

 • knyjoy

  fyyy faarao! Jag hade gått upp 1,6 i fett idag när jag vägde mig :( Jag får förvisso skylla mig själv! Usch den här veckan blir det skärpning!!

  hjälp mig skärpa mig! Skäll på mig, sparka mig i rumpan och smiska mig!

  Dammit! Jag kan det här jag är ju bra!!
  Fuckers!

 • knyjoy

  jo upp 1,6 kg i fett och sen troligen upp lite till...

  Tack!! :)

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!