• knyjoy
  Äldre 20 Sep 22:22
  62154 visningar
  427 svar
  427
  62154

  CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!

  Imorgon är det indeed dags för vägning och allt uuuh jag är fan lite nervös, tänk om jag inte gått ner något, eller så mycket som jag hoppas på? Tänk om det är värsta besvikelsen?! Gaaah!

  Nåja jag rapporterar imorgon ;)

 • knyjoy
  Äldre 21 Sep 21:16
  #66

  Godkväll! Vägning idag -4,2 kg första veckan :) -3,6 kg i rent fett så jääkla coolt jag är supernöjd!

  Ikväll har jag dock faktiskt ätit lite naturgodis :/ fusk fusk fusk, och nu mår jag lite sisådär.. magen gillar det inte.. men det är bra att må dåligt, då gör man inte om det!

  Klassisk betingning is the shiet!

  Nevergiveup: Lycka till, vi finns här och klappar dig på axeln eller sparkar dig i rumpan :)

 • knyjoy
  Äldre 22 Sep 13:29
  #69

  Gladadessie: Tack tack :) Det gör min konsulent åt mig :) De mäter procenttalet kropåpsfett och så räknar de ut det, typ heh :)

  Pentan: Taack :)
  Jaa det där med naturgodis var ju en total miss.. fick halsbränna och mådde jättedåligt så jag åt två knäckebröd i hopp om att lugna magen men det hjälpte inte och hela dagen idag har magen varit helt knas så nu blir det inget mer fusk! Har mått illa nästan hela natten. Snacka om att synden straffar sig själv! Jättejobbigt. Har dåligt samvete för att ha skadat min stackars mage så där när den står ut så duktigt med cambridge och så bara kommer jag och sabbar det! Usch! Men man ska må dåligt när man gör något dumt!

  Det låter bra :) Man ska ta det i sin takt och inte känna sig jäktad! Det blir alltid mycket bättre när man inte känner sig påtvingad det hela :)
  Jag läser hos dig och håller koll vet du ;) Kommer med några sparkar i rumpan då och då också och försöker vara en god förebild mot dig som du var mot mig :) Har hållt koll på dig länge vet du ;)

  KRAM till er båda!

 • knyjoy
  Äldre 22 Sep 18:02
  #72

  jag önskar dig all lycks och välgång, det vet du :) Vet ju att du klarar det här :)

 • knyjoy
  Äldre 22 Sep 22:49
  #77

  Gladadessie: Jag betalade en engångssumma och så gör de allt sånt där varje vecka jag går dit :)

  Pentan: Damn du är inspirerande, det där pirret! Jag behövde bli påmind om det just idag. Jag har en fruktansvärt dålig dag då jag bara känner för att sätta mig i ett mörkt hörn och gråta lite med en stor godispåse.
  Det är fruktansvärt! Jag måste göra nystart imorgon också för jag blev tvungen att äta en smörgås idag eftersom jag glömt min påse hemma och jag höll på att hungra ihjäl :( Det kändes ju inte heller bra! Dagen blev bara sämre och jag försöker hålla modet uppe! Men det håller inte alltid :( Usch usch usch för idag!

  JollyO: Usch jag gillar inte Alli... det är något som känns väldigt lurt med det. Tror att du klarar dig mycket bra utan det. Prova VLCD, det är lättare än man tror (säger hon efter det ovanstående med ett stort leende) Come to the darkside, we have VLCD bars ;)

  Hoppas på en bättre morgondag!

 • knyjoy
  Äldre 22 Sep 22:49
  #78

  Nevergiveup: Let´s do it!!

 • knyjoy
  Äldre 23 Sep 10:59
  #82

  Jag håller med pentan! Det är så det måste vara.. inte "jag får inte" utan "jag kan inte", tänk dig allt sånt som du ser eller som är i din närhet och tänk dig det falla ner i magen, malas ner och sen tänk dig mer vad det faktiskt gör med din kropp!

  Det fungerar faktiskt och man måste verkligen tänka efter varje gång och då är det inte värt det längre.

  Idag blev jag väckt av en dum telefonförsäljare som tyckte att det var okej att ringa mig så där. Hon fick en morgontrött-joy-utskällning och sen blev det frukost *gäsp* och här sitter jag nu. Ska snart dricka en kopp te (som för övrigt hjälper ganska bra mot sötsug).

  Ikväll är det jobb, det känns bra för då kan jag fokusera. Även om det brukar finnas fikabröd och sånt så är det inte sånt jag är sugen på så det är nog lugnt.

  Må gott!

 • knyjoy
  Äldre 23 Sep 11:23
  #84

  Tack pentan :)

 • knyjoy
  Äldre 23 Sep 13:12
  #87

  oj jag får inte i mig så mycket vatten!

 • knyjoy
  Äldre 23 Sep 18:48
  #89

  Du är värsta duktig, här sitter jag på jobbet och har säkert inte ens druckit en liter än idag haha och basta ska jag göra sen också...hm, det kanske är dags att börja hälla i sig lite vatten nu.

  Imorgon ska jag gå på yoga igen , det känns kul och jag ser framemot att börja röra på mig igen :) tur att jag har en så snäll mamma som sponsrar mig till att börja röra på mig :)

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!