Inlägg från: Lina o Peter |Visa alla inlägg
  • Lina o Peter

    Bröllop 2010 del8

    Hihi, samma här. Vår toastmaster är på jakt efter projektor och duk, han sa att det säkert finns att hyra annars också, men vi har nån kompis som har det hemma s vi får väl se vad i kan låna ihop. Sambon vet ju inget heller så jag vet inte hur jag ska förklara projektorn på bröllospdagen, hoppas han har så mycket annat i huvudet så han inte tänker på det.

    Min sambo har massa sådana perioder från tonåren också. han har även vääääldigt tjockt lockigt hår, numera avrakat, men när han var runt 16-17 hade han page.... Haha, det såg fördjäligt ut, som ett blont afroburr. Tänkte först ha en lugn balladlåt men det kommer bli så känslosamt ändå, och "En sån karl" är riktigt fin i texten. Hoppas det blir tokbra.



  • Lina o Peter

    Nynnar: "Och jag ska ge aaaaaallt som jag har, till denna underbaaaaara karl.. å han blir miiiin för hela liiiivet"

    I just love it.

  • Lina o Peter

    Kommer bli tokbra KatjaB!

    Det är nått liknande jag ska göra också, har också kort från förlossningen där han håller Alva för första gången, även kort vi tagit med mobilen där vi busar och ser lite koko ut. Men det är ju det som är kul. Även om fotokvalitén är diskutabel. haha!

    Jag skulle gärna hålla ett tal också, men jag kommer börja storgråta.. Bättre att säga det med bilder då.

  • Lina o Peter

    Haha, ja man börjar förstå sina föräldrar. Jag hade en period där jag klippte, -KLIPPTE mina ögonfransar!! För jag hade hört att de blev tjockare då.. Haha! Goddag yxskaft!

    För att inte glömma perioden med rakade ögonbryn, ersatta av svarta tunna kajalstreck, till i övrigt blont hår.. Och så tyckte man pappa var dum som sa att man dåg knäpp ut...

    Men det gick ju som tur är över. Idag ser vi också normala ut, hehe.

    Hårfärger har jag också haft en massa olika. Grönt, orange och grått hör väl till kategorin snål-och-färga-själv-hemma missarna. Jag var även "kär" i Kurt Cobain (efter han dött dessutom, hmm..) och hade en grunge period, såg ICKE klok ut...

  • Lina o Peter

    Haha EåN2010, nej det hände nada. Mer än att man såg fördj**lig ut tills de slutligen växte ut igen. Hihi! Det var ju när jag var kanske 14 så idag ser jag väl ok ut igen. hehe!

    Ja jag grinade när han tog livet av sig. Oj oj oj... Skrev dikter och hade mig. När vi flyttade till hus så hittade jag gamla skolböcker från både grundskolan och är sååå ycket kludd i dem. Lina "hjärta" Kalle och hundra andra namn beoende på bok och årgång, hihi. Och massor av "Åh jag dööööör om jag inte får chans på han!" Hihi, man var så dramatisk och allt var svart eller vitt, liv eller död. Längtar INTE tills mina döttrar är i tonåren.. Fy vad jag kommer få igen...

  • Lina o Peter

    Bröllopsbubblor! Lät! Ska inte fläcka kläderna heller.

    Läste nånstans om nån här inne vars brudnäbb (tror jag det var) hade spillt hela flaskan över klänningen, men det syntes ingenting när det torkat.

    Jag tycker det blir så fint på kort med bubblor, men visst, på vissa kort får man säkert bubblorna mitt i vägen, men va fasen.

  • Lina o Peter

    Ja de egengjorda bubblorna filurade jag med på. Själva staven är ju lätt med piprensare, men vart tusan hittar man bra burkar med ordentligt lock för en billig slant..?

    Vi blir så pass många också så vi kommer nog att köpa för enkelhetsfaktorn. men de var grymt fina de egengjorda!
    Jag hittade bröllopsbubblor på Celebrations, de verkar ligga i samma priser överallt ungefär, eller har nån hittat billigare?

    celebrations.e-butik.se/shop/show_product.asp&ref=%2Fshop%2Fshow%5Fcat%2Easp%3Fcat%5Fid%3D242%26head%5Fid%3D23&cat_id=242

    Dessa kan man ju även dekorera med ett sidenband i sin "tema" färg, blir nog billigare än att göra egna i slutänden kanske.

  • Lina o Peter

    De i länken jag lade in går på 110 kr per 24 st.. så 220 kr + frakt. Har du nån butik i närheten är det kanske bäst då frakten kan gå på en del. Men kolla runt på nätet annars. Googlar du på bröllopsbubblor så får du upp massor. Finns även på Ebay.

    Fan vilken koll jag har. Det är nästan läskigt...

  • Lina o Peter

    Jag kommer köpa 2 frp a 24 st jag med, fast vi kommer ha 80 gäster, t.ex en flaska bubblor per par så att säga. När min syster gifte sig fick de hur många som helst över, så räkna inte en per man, för hälften av folket kommer ta kort eller så ändå och inte komma ihåg att blåsa.

Svar på tråden Bröllop 2010 del8