Inlägg från: Lina o Peter |Visa alla inlägg
  • Lina o Peter

    Bröllop 2010 del8

    Åh idag ska vi kika på den festlokal som jag tror att det blir. Inte den vackraste, men mest prkatisk och ekonomisk då det finns plats för alla, scen, riktigt kök, stolar och bord och porslin och you name it. Att hyra 3 dagar kostar 2600 kr och så lagara vi egen mat + köper dricka från Tyskland.

    Vad tycker ni om betal-bar? Jag tänker att man bjuder på dryck till maten, avec till kaffet och så. Men sen funderar jag på om vi ska ha bar till självkostnadspris, det blir vekligen snordyrt annars.. och risken för snorfulla gäster ökar ju också.. Hur gör ni?

    Ska även beställa min klänning snart från Millys. Tidigt jag vet, men dollarn står låååågt nu så jag passar på.

    Känns som det händer något nu!!!

  • Lina o Peter

    ninni84r:

    Jäklar vilken klockren sida!!! Hur bra info som helst! Jag har haft hjärnsläpp så vågar man fråga om man får kopiera dikten om resa som present och kanske även lite annat? Du hadde så bra upplägg, logiskt och lätt att hitta!

  • Lina o Peter

    Tack ninni84r! Lägger också din sida som favorit för inspiration!

  • Lina o Peter

    Haha, ja vi kom också på att vi delar bröllopsdag med prinsessan efter vi bestämt datum. Men men, tror inte många tänker på det. Jag fyller även år samam dag, var inte heller planerat, utan det datumet var det som passade bäst för oss helt enkelt.

    Nu har jag precis betalat min brudklänning från Millys! Yey! Spännande spännande!!! Hoppas nu att alla måtten stämmer bara... Men men, det är snörning i ryggen så det borde vara ok med det iaf!

    Ska även kolla lokal nu i veckan och på torsdag bär det av till Linköping till min brudtärna, då det är bröllopsmässa på söndagen där! Ska bli så kul! Nån fler som ska dit?

  • Lina o Peter
    pandis81 skrev 2009-09-21 23:29:17 följande:
    den mässan var jag på förra året, riktigt bra var den, och en fin modevisning. Hoppas att den blir lika bra för er i år..jag känner att vi har redan så pass mycket klart att en mässa inte riktigt behövs. Inte för inspirationen i alla fall. Lina o Peter skrev 2009-09-21 16:26:49 följande:
    Va härligt! Tack det hoppas jag med!

    Ska bli mysigt att kika runt lite med brudtärnan och så, här uppe i Västernorrland hos mig blir det ingen mässa alls vad jag vet, så då passar man på att få en minisemester hos bästa vännen!

    Ser nästan mer fram emot en barnfri långhelg med SÖMN på nätterna och tjejsnack på kvällarna äver ett glas vin eller två. Ska bli supermysigt bara att åka tåg utan 2 barn som tjoar, haha!
  • Lina o Peter

    Oj vad jag är inspirerad nu!

    Jag har nyss upptäkt Ebay (senast i världen) och hittade såååå fina näbbklänningar till mina töser i temafärgen lila! Två stycken kostar ca 500 kr inkl. frakt till Sverige! Vår budget gör glada volter just nu. Finns bild i galleriet.
    Men måtten verkar lite kokko, de är uppdelade i år, men min äldsta kommer vara 6 år och den stl är bra i längden, men en decimeter för stor i midjan... Hmm.. Men har mailat och frågat lite hur jag ska beställa, hoppas det blir bra.

    Har även sett barndiadem och grejer, men det ska jag ta och göra själv istället. Bra med inspiration får man iallafall!

  • Lina o Peter

    Usch då... Inget kul att vara sjuk. Hoppas ni mår bättre snart båda två. Jag ska slita mig härifrån och hoppa in i en snabbdusch innan minstingen vaknar från sin lilla lur.

  • Lina o Peter

    Ja, fick mailsvar av de från Ebay, och de sa att jag bör ta den större stl på näbbklänningarna, så får väl mamma eler annan sömnadskunnig ta in dem vid midjan osv om det behövs. Tror det blir dem ändå, tyckte de var så söta, och så bra priser.

    Mamma såg i GP i morse att det är bröllopsmässa här i Götet den 17 oktober, då är även min kära sambo här! Så då ska vi dit och kika tillsammans, ska bli kul med lite inspiration!

  • Lina o Peter
    junibrud2010 skrev 2009-10-04 12:33:41 följande:
    hejsan!Jag vill gärna vara med härkommer att gifta mig 19juniNi som beställer era klänningar från Kina. Vilken sida gör ni det ifrån
    Välkommen!
    Vi har samma datum! Bra smak du har! Hihi!
    Jag har precis beställt min klänning från Millys, valde dem för att de fått så bra kritik här. KOmmer få hem den runt jul ungefär, lite tidigt, men dollarn är ju låg så jag passade på.

    Hittade bilden av min klänning på en annan kina-sida, men mailade dem till Millys och det har gått superbra. Snabb mailkontakt och allt, och efter vad jag har förstått är de duktiga på att maila bilder under arbetets gång innan klänningen skickas.
Svar på tråden Bröllop 2010 del8