Inlägg från: Lina o Peter |Visa alla inlägg
  • Lina o Peter

    Vi har varit tillsammans i lite mer än 3 år, förlovade oss 080808. Vi har en dotter på strax över 1 år och jag har en dotter sen tidigare på 5 år. Så vi tjuvstartade kan man väl säga. Hehe.. Speciellt jag då! :-O Haha!

    Men så är jag är inte mycket för hur "det var förr", man ska ju köra sin egen väg, med lite sunt förnuft inblandat så är det alltid den bästa vägen. Jag vill inte vara gravid när vi gifter oss, vill kunna skåla med min darling i ett glas champagne och så. Men efteråt får vi se om det blir en liten trea i framtiden..

  • Lina o Peter
    Blivandefrueriksson skrev 2009-10-13 12:17:26 följande:
    helst utav allt vill jag va gravid då jag har en hormon sjukdom som gör att jag har svårt att få barn så om jag skule få dricka eller ej på bröllopet det gör mig ingenting.
    Då däremot förstår jag fullkomligt att man inte bryr sig om champagnen! Hoppas ni får plus på teststickan framöver och s hoppas jag att jag inte trampade på några tår...
  • Lina o Peter

    Jag kan blåsa på dina tår annars om du vill.

    Ja visst kan man skåla utan alkohol! Bål är supergott och sen finns det ju alkoholfria alternativ till bubbel att skåla med oxå om inte annat. Vi kommer ha alkohol med på festen, men ingen öppen bar direkt. Jag har ju varit gravid och ammand relativt "nyss" så min tolerans är sjukt låg ändå. DRack tå glas vin hos svärföräldrarna och kände hur jag var tvungen att koncentrera mig för att nte sluddra... Hej och hå.. Så det blir lugnt för min del med. Liiite pinsamt om bruden raglar runt på festen lixom, hehe.

  • Lina o Peter

    Vi ska också ha betalbar, har tyvärr inget rim att tipsa om, vi ska skriva på infosidan om att man ska ha kontanter med sig om man är extra törstig.

    Vi har tillfrågat vår toastmaster, och ska också ha middag nått i höst här nu och bara spåna lite än så länge. Är ju bra om man tidigt är på samma nivå så att säga. Han är väldigt driftig och hade redan börjat fixa ihop sånger och spex och gjort körschema för dagen. Haha, skönt att man inte är ensam om att planera tidigt iaf.

  • Lina o Peter

    Ska kika senare, kul med hemsida. :)

    Är det den där som kostar nått efter en månad eller hur det var?

    Jag har gjort en på weddingannouncer som kommer gå ut med dvd-inbjudningarna, med all info på osv.

    Fast till de äldre kommer vi skicka pappers-inbjudningar med ett infoblad i. Blir ju liiiite dumt med dvd-film och www-adress när de knappt har video. Men det är bara 2-3 styken så för resten ska det funka.

  • Lina o Peter

    Superfin sida KatjaB! :) Vilket härligt frieri du fixade!

    Jo våra dvd-inbjudningar kommer göras av min syster som jobbar med film och redigering osv. Den kommer att sickas ut i riktiga DVD-fodral fast sådan lite tunnare som brukar följa med i tidningar om ni vet vad jag menar? Även på själva skivan kommer det stå Lina & Peter osv. Till fodralet håller jag på att fixa en fram/baksida som ser ut som en actionfilm. Har hittat samma font som texten till Mission Impossible och så har jag skrivit en kort stry på baksidan osv. Precis som en riktig film helt enkelt. Har även klippt in fyra getingar från Expressen osv. Kan lägga ut bilder i galleriet när den gått ut till folk, i typ Mars/April.

    Filmen kommer syster spela in, den kommer bli rolig och personlig, inspirerad av bl.a dessa klipp:













  • Lina o Peter

    Tack, ja det ska bli skoj! Funkar ju när man har nån som fixa det gratis, och skivor osv med, annars hade det nog blivit alldeles för dyrt. Hon ska även hjälpa mig göra en slideshow med bilder av sambon till låten "En sån karl". Hihi! Tur han inte hänger här inne annars förstörs ju överaskningen.

    Vi ska ha lite kuriosa om oss i festhäftet, alltså lite roliga detaljer och sånt. Hur vi träffades går in på baksidan av dvdfodralen, och kanske liite på sidan. Men mest ska sidan vara för information och lite roliga bilder osv.

Svar på tråden Bröllop 2010 del8