• Tausen

    Bröllop 2010 del8

    Vi kommer fota oss hos fotograf innan vigseln och sen kommer vi nog ta lite fler bilder (en släkting som är duktig) efteråt..då är vi garanterade lite fina bilder iaf :) Väntar svar från en som skulle ta 1900:- för 8 bilder som vi dessutom även får digitalt för att kunna göra kopior själva. Hoppas han kan den dan!!
    Jag vill hellst inte att min m2b ska se mig innan fotograferingen, men han vill också vara med under dagen och kika när jag ska sminkas m.m. "Vad ska jag göra annars? jag vill ju vara med DIg ju" Det går ju inte att motstå, så hittar jag inte på nåt som han hellre vill göra så blir det nog så. Är helt säker på att jag kommer få fjärilar i magen ändå när hela min släkt och mina vänner får se min blivnade man vara så fin :)

  • Tausen

    Shit vad ni skrivit idag, tog ju én evighet att läsa ikapp... :P

    Jag har facebook, tycker det är rätt skoj att ha lite koll på folk :) (Sabine Eriksson heter jag för övrigt)
    Faktiskt lite tack vare facebook som jag och min m2b lärde känna varann närmare vilket slutligen ledde till att det blev vi :)

    Köpte manchetteknappar till sambon i födelsedagspresent, ropade hem två par snygga från tradera för mindre än 100:- totalt för båda paren med frakt :) Nån som tog hem dem från england tydligen..ska lägga in bild i galleriet.

  • Tausen

    haha..snart blir jag Sabine Dahlberg, då är vi bara två i landet :D Men du kan känna igen mig från bilden i min presentation (har för tillfället samma här och där)


    Bluebride skrev 2009-11-24 09:12:02 följande:
    det finns 7 st sabine eriksson på facebook
  • Tausen

    Vet hur det är...jag sa upp mig för attt mina chefer var dumma i huvudet och nu har jag kämpat i två månader för att få tag i nåt, har aldrig varit såna problem att hitta nåt förut :(
    Nu vickar jag runt på lite förskolor, men skulle behöva nåt mer fast så vi kan spara mer pengar till bröllopet, har en bit kvar tills vi fårr ihop till budgeten.

    Karin längtar skrev 2009-11-24 09:17:58 följande:


    Hinner inte med i ert tempo, men nu börjar det närma sig vårt datum! Tyvärr blev jag uppsagd från jobbet för två veckor sedan och slutar redan i mitten av dec, det tog bort lite av glädjen över bröllopet ett tag, men nu är jag igång igen.Igår beställde jag buketten, det var mysigt och floristen hade så många idéer så jag kände mig trygg med att det blir bra.
  • Tausen

    Nää jag jobbbade som butikschef mitt inne i stan (men nu får jag inte ens komma på intervju som anställd i nån av alla nyöppnade butiker här) men på förskolor behöver de ofta folk, så jag kör på det för att få göra nåt innan jag hittar nåt annat. Hoppas också på att det skall bli bättre i Januari.
    Karin längtar skrev 2009-11-24 09:47:08 följande:


    Jobbade du på förskola tidigare med? Det är lite tungt nu i spartider, innan jul anställer ingen heller. Jag hoppas på att det släpper i januari.
  • Tausen

    Vad mysigt!!!


    KatjaB skrev 2009-11-24 11:38:09 följande:
    nej ruinen ligger ett par kilometer därifrån
  • Tausen

    Vilken liten sötnos! Utvecklas hon som vanligt annars då?


    Bluebride skrev 2009-11-24 14:55:16 följande:
    Lägger in en bild i mitt galleri så ni kan se hur mycket min dotter har vuxit på ett år (ja, 11 månader)
  • Tausen

    Hade det kommit upp nån ny tråd förrsten, denna slutar väl snart.. (Jag är gärna med på listan då 19/6)

  • Tausen

    Weee! Fick svar från fotografen, han kunde våran dag..så nu är han bokad! :D

Svar på tråden Bröllop 2010 del8