• Fenixx

    Bröllop 2010 del8

    Nu närmar sig årets sista kvartal och 2010 närmar sig med storsteg!
    Alla vi som planerar bröllop 2010 samlas här för att ge tips och dela med av oss våra underbara planer!

    Några av våra tidigare trådar:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3197178.html
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3321400.html
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3445474.html

    2010-tråden

    Januari 2010:
    Ninni84r: 9/1
    Mariavw: 23/1
    Karin längtar: 30/1

    Februari 2010:
    Elbe: 13/2
    Selma2010: 20/2

    Mars 2010:

    April 2010:
    Molnis: 17/4
    Daaling: 24/4
    Pandis81: 24/4

    Maj: 2010:
    maj2010: 15/5
    Zavannah: 15/5
    Lill larsson: 22/5(pingstafton)
    Therese Ericsson: 22/5(Pingstafton)
    Miapia 34: 22/5(pingstafton)
    Bluebride: 22/5(pingstafton)

    Juni 2010 :
    yatzy86: 5/6
    emelieochjohan: 5/6
    05juni2010: 5/6
    bettertogether: 19/6
    Lina o Peter: 19/6

    Juli 2010 :
    Krystal: 3/7 (ev 7/7)
    Tokisen: 10/7
    kullabert: 10/7
    periwinkle: 10/7
    Lycklig81: 17/7
    Hante: 24/7
    suzem: 24/7
    Sarahkka: 31/7
    Clea: 31/7
    sajperpillan: 31/7
    Diz: Skiftet juli/augusti

    Augusti 2010 :
    Sunzhine: 7/8
    Sundance: 14/8
    zorken19: 14/8
    cire: 21/8
    humlan66: 28/8 ( ev 21/8)
    workoutgirl: 28/8

    September 2010:
    Fenixx: 4/9
    Asfaltblomman: 25/9
    FruHögstadius: 25/9

    Oktober 2010:

    November 2010:
    Divina73: 10/11

    December 2010:

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-08 13:51
    en till för juli 2010:
    brudjuli2010: 10/7

  • Svar på tråden Bröllop 2010 del8
  • anoli

    Jag tycker bubblor är riktigt fint, dock finns en risk att det inte blir någon effekt om vinden ligger fel!

  • Lina o Peter

    Ja precis. Jag kollade med min vc först, men de sa också att kolla med privat hudläkare eller plastikkirurg. Mitt är kanske ca 4 mm stort och utåtbuktande, färglöst förutom en liiiiten prick mitt på. Detta gör att det ser mer ut som, en stor finne eller möjligen vårta, så den ska väck.. Ala kort syns den på då det blir skugga runtom pga av höjden på den... :P Och så sitter den så dumt, mitt i "skrattvecket" (bredvid näsa/mun. (Nasolabialvecket heter det tydligen om man ska va korrekt )

    Så nu ska jag till en privat hudläkare i eftermiddag, och det kommer inte bli några stygn, utan de ska "hyvla" ner födelsemärket till "hudnivå" (lät väl mysigt?)och sen bränner de bort "rötterna" till födelsemärket. Jag får betala 700 kr för det, men hellre det än att gå via vc där de skär diamantformat och syr ett stygn eller två. Detta ska bara bli en något ljusare prick när det har läkt. Hade det varit större/svårare skullle jag vänt mig till plastikkirurg.

    Har googlat och kolalt upp recensioner av den här kliniken och bara läst positiva saker, t.o.m en som gjort exakt vad jag ska göra och var jättenöjd. Man ska alltid kolla sånt tycker jag, och inte nöja sig med första bästa tid. Det här är ju dessutom i ansiktet, så lite nervöst är det ju ändå. Mest "rädd" är jag för att det ska bli nån infektion i såret eler nått, men den risken är ju minimal, så det blir säkert bra till slut. Jag är väl inte överförtjust i nålar (fast trots det jag har 5 tatueringar lixom ) så att få lokalbedövningsspruta mitt i ansiktet är inte heller nått jag ser fram emot direkt.. :P

    Oj va långt detta blev, sorry! :-O Uppadaterar hur det gått när jag kommit hem. Ska vara där 16.30.

  • Bettertogether

    Lina o Peter skrev 2009-10-15 07:12:42 följande:


    Hahaha!!! ;-D Ja ska vi ha nått som matchar yrke/intresse kommer vi få blåmärken. Sambon är målare, så en färgburk i huvudet = AJ! Och jag so är mammaledig, men håller på med silversmycken kanske kan få lite kedjor kastade då, eller namntags..? Hihi! Gud va kul att vara trädgårdsmästare! Jag har kollat runt överallt efter utbildning till det, men närmaste är utanför Gävle, vilket blir att pendla med tåg osv... Funkar inte nu när vi har småbarn osv, men kommer ha det i bakhuvudet i framtiden. Man kan ju faktiskt utbilda sig hela livet tack och lov. I eftermiddag ska jag till farbror Doktorn och ta bort födelsemärke på kinden. Hua, tycker inte om sprutor, men nu är jag less på den där lilla utåtstånde pluppen mitt i ansiktet, den ska bort och hinna läkas fint innan det ska fotas på bröllopet!
    Ni kunde ju stänka målarfärg istället för att kasta hela målarburkar ;)

    Ja, faktum är att de flesta som studerar till trädgårdsmästare i vår skola är vuxenstuderande, inklusive mej själv. Det är ett toppenjobb! :D Speciellt min inriktning som är butiksjobb (som innebär brudbuketter och sånt ;) )
  • KatjaB

    ja men det blir säkert jättebra. Min som inte satt i ansiktet som tur var, skar de bort och satte stygn i.. den i ljumsken gick upp och blödde, så när jag gick tillbaka för att de skulle kika på det satte de bara apotekstejp på.. du börja man ju undra om de ens hade behövt sy över huvud taget. Ärren blev stora, lika stora nästan som leverfläckarna var. Men de är iallafall hudfärgade och inte så "sladdrigt utåtbuktande" så jag är ändå nöjd.

    Har ett födelsemärke i ansiktet också, som en mouch (stavas det så?) men den känns som "jag" och mörk är den också så den stör mig inte. Dock får jag ett svart hårstrå i den som jag alltid plockar bort.. vill ju inte se ut som en häxa, haha

  • Bettertogether

    Lina o Peter skrev 2009-10-15 09:04:46 följande:


    Ja precis. Jag kollade med min vc först, men de sa också att kolla med privat hudläkare eller plastikkirurg. Mitt är kanske ca 4 mm stort och utåtbuktande, färglöst förutom en liiiiten prick mitt på. Detta gör att det ser mer ut som, en stor finne eller möjligen vårta, så den ska väck.. Ala kort syns den på då det blir skugga runtom pga av höjden på den... :P Och så sitter den så dumt, mitt i "skrattvecket" (bredvid näsa/mun. (Nasolabialvecket heter det tydligen om man ska va korrekt )Så nu ska jag till en privat hudläkare i eftermiddag, och det kommer inte bli några stygn, utan de ska "hyvla" ner födelsemärket till "hudnivå" (lät väl mysigt?)och sen bränner de bort "rötterna" till födelsemärket. Jag får betala 700 kr för det, men hellre det än att gå via vc där de skär diamantformat och syr ett stygn eller två. Detta ska bara bli en något ljusare prick när det har läkt. Hade det varit större/svårare skullle jag vänt mig till plastikkirurg.Har googlat och kolalt upp recensioner av den här kliniken och bara läst positiva saker, t.o.m en som gjort exakt vad jag ska göra och var jättenöjd. Man ska alltid kolla sånt tycker jag, och inte nöja sig med första bästa tid. Det här är ju dessutom i ansiktet, så lite nervöst är det ju ändå. Mest "rädd" är jag för att det ska bli nån infektion i såret eler nått, men den risken är ju minimal, så det blir säkert bra till slut. Jag är väl inte överförtjust i nålar (fast trots det jag har 5 tatueringar lixom ) så att få lokalbedövningsspruta mitt i ansiktet är inte heller nått jag ser fram emot direkt.. :P Oj va långt detta blev, sorry! :-O Uppadaterar hur det gått när jag kommit hem. Ska vara där 16.30.
    Det är ju sådana som min fästman har också!! Två stycken i ansiktet har han. ett i pannan precis mellan ögonbrynen, och ett på kinden :) Men jag tror aldrig att tanken att ta bort dem har slagit honom. Och mej stör de inte alls, så de får nog sitta där.
  • Bettertogether
    anoli skrev 2009-10-15 07:28:45 följande:
    Vet du 'Lina o Peter' nu när du skrivit att du ska ta bort en utåtstående plutt du har i ansiktet så vart jag också intresserad.. Så berätta gärna hur det gått! Har en jag med som jag stör mig lite på.. Lycka till!På tal om sysselsättningar så är såväl jag som sambon studenter, o böcker i huvudet är väl ingen hit det heller ;) ..Fast det slog mig precis att jag tar ju faktiskt examen i jul :O Ser liksom mig själv som student.. Det är ju jag! Aja, lite livskris så här på morgonkvisten ;)
    ...Och ni kunde ju riva boksidor till små konfetti att kasta ;)
  • Lina o Peter

    Nej, min sambo har också leverfläckar/födelsemärken som han aldrig tänkt på att ta bort, men han har kollat upp dem med tanke på hudcancer, men det var lugnt. Man får ju ha lite koll på dem.

    Jag hade nog inte heller tagit bort min om den ahde haft lite färg i sig och sett ut som ett födelsemärke. Men som den är nu så, nej. Har stört mig på den i flera år, av och till såklart. Så nu djäklar! Vill inte ha den med på bröllopskorten.

    BetterTogheter: Haha, stänka målarfärg ja!? Hihi, ja det skulle ju bli väldans schnyggt! Och inga blåmärken efter burkarna heller!

  • Tausen

    Jag är arbetslös för tillfället så på mig kan de väl kasta kassakort. Ska dock kanske börja jobba som optikerassistent igen..så - glas kanske. *aj* och på sambon blir det helt klart tangenter elller möjligtvis sladdar. Tänk vilka fina brölllop vi kommer att ha :D

  • anoli

    Hahaha, sällan man drar såna här skämt för långt då. Ser oss sitta om en vecka också "eller så kan man ju kasta"..

    ;)

    Såg en tråd om barn på festen, hur ska ni alla göra med det?

Svar på tråden Bröllop 2010 del8