Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010 del 3

    ja, det är ju bara att lägga fram det o se vad hon säger, och ta det därifrån.

  • KatjaB

    ni vet att ni kan bygga er egen sko hos matildas? jag maila henne o fråga om man kunde få hälen på en sko och tån på en annan, gick bra och kostade inget extra

  • KatjaB

    åh vad härligt att åka till thailand
    vi funderar på att åka till prag eller moskva på bröllopsresa

  • KatjaB

    Måste ändå säga att jag blir så glad över att läsa hur många vi är som gifter oss i Juli, tycker en del säger att många inte kommer kunna tacka ja för att det är mitt i semestern, (min mamma som kommer med domedagspreikan, haha) och frisörer som inte alls vet om de jobbar eller inte och inte vill boka upp nåt för frisyr osv..
    Började fundera på om folk kanske inte gifter sig längre i juli, det kanske är vi som är helt knäppa som tänker att folk är hemma då. Själv tänkte jag att många oftast är hemma i juli och gör nåt i augusti istället, det är ju långt ifrån alla som har industrisemester.

    Nu har jag hittat en frisör som kunde boka redan nu, så det är ju löst, men iallafall.. lite konstigt kan man ju tycka att en mellanstor stad inte ska kunna ha en enda frisör som vet förrän två veckor innan om de kan jobba eller inte

  • KatjaB

    hur går det för er i planeringen? själv lyckades jag radera vår budget här på bt.. fråga mig inte hur..
    Så nu när jag lade in alla poster igen hade jag kommit upp i 5000 kr MER än sist, vet inte vad jag hittat på för nya poster, men jag vill inte ta bort nånting, hehe..
    Hmm.. undrar hur jag ska få igenom det här då hos m2b

  • KatjaB

    nightelf: fina skor! satt och tittade på dem när jag skulle beställa vad jag vill ha, men kom fram till att jag inte ville ha öppen tå. Är väldigt förtjust i rund tå på skor, så då blir det det (har min i galleriet fast den ska vara i dark ivory)

    Vi är ju också utomhus, men bara vigseln, så jag tänkte stå ut.. eller ha nåt annat just då. Är väldigt förtjust i ett par träskor jag sett med sidenband på.. kanske får bli såna till vigseln

  • KatjaB
    Hante skrev 2009-10-11 22:17:53 följande:
    har också kollat in vita träskor och lite tåligare skor - vi kommer vara ute i ruiner även på själva festen.... så de behöver vara tåliga och bekväma. fast så klart vill jag ha snygga också..
    tror det var på houseofhedda.se som jag hittade dem (men det kanske är samma som du tittat på också) De är ju lite dyrare än skorna på matildasfest tex, men det är ju en sko man kan ha kvar till annat också.
  • KatjaB
    NightElf skrev 2009-10-12 09:45:34 följande:
    KatjaB dina skor är jättefina! Vi beställde våra placerings "kort" i helgen. 21 paket med miniåror... Undrar vad de tänker på Panduro nu
    hehe, ja de undra nog vad ni skulle ha dem till
    hittade supergulliga små skor som var placeringskorthållare, men de är ju apdyra.. 300 kr för 6 st. Men annars hade jag gärna haft nåt sånt, de var ju såå söta, och jag älskar skor

    kolla på min blogg så ser ni bild giftassugen.blogg.se

    Tänkte förresten beställa strutsfjädrar snart på panduro, så att jag inte kommer på det alldeles för sent. Undrar om det är svårt att göra en penna av strutsfjäder själv? Hittar ingen sån penna i stan o tänkte att man skulle ha den med gästboken
  • KatjaB

    korallbruden: tack

    jollyO: Men kan ni inte ha kvar den bokningen ni har tills hon kommit tillbaka från sin semester då? Så ni har en backup?
    vi har fortfarande en preleminärbokning på två lokaler.. är ju rätt föräldskad i verandan på den andra lokalen och att det är i stan, men allt annat är bättre med andra lokalen. Så jag vill inte riktigt ringa än o säga att det inte blir nåt.

  • KatjaB

    trendig: vi har skickat ut våra för några veckor sedan.. tänkte passa på innan folk börjar klura på nästa års semester vilket många gör så fort jul o nyår är avklarat.

Svar på tråden Juli 2010 del 3