• kikki kikki

    Hur ofta säger du "jag älskar dig"

    Att ha ett förhållande är inte lätt alla gånger så man måste vårda det ömt.

    Hur ofta talar du om för din partner att du älskar han/hon?

  • Svar på tråden Hur ofta säger du "jag älskar dig"
  • dandelionkid

    Jag tror inte vi säger det varje dag. Men tillräckligt ofta för att jag ska vara nöjd. Däremot visar vi ofta det genom kramar/pussar och det gör vi varje dag. Och många gånger om dagen :)

  • nni

    Varje dag. Har alltid gjort, så känns naturligt. Just att visa uppskattning med ord o beröring e mycket viktigt för oss

  • bimadrock

    Varje dag, flera gånger om dagen. Men sen är vi båda sånna som är väldigt kärleksfulla. Vi pussas, kramas, tar på varandra och talar om för varandra hur kära vi är varje dag hela tiden Haha, va dryga vi låter. Men är vi i sällskap med andra gör vi INTE så.. värsta jag vet :P

    Men att säga "Jag älskar dig" varje dag innan vi skiljs åt för jobb etc är ett måste! Tänk om det skulle (peppar peppar) hända någon nåt! Vill inte att det sista jag sa var "glöm inte köpa toa-papper"

  • JustMeAndMyLove

    Jag säger det ofta, men hör det inte så ofta :/ Det gäller inte bara just meningen "jag älskar dig" utan allt det där andra också.
    Ett problem vi har i vårat förhållande tyvärr ...

  • Stefan09

    Jag säger det ofta men inte min fästmö men sen är kärlek en gåva man inte kan ta för givet, vi älskar för att Han (Gud) först älskade oss!

  • JuliaAmalia

    Många gånger varje dag! Alltid när vi ska sova och när vi ska skiljas åt. Ibland i sms, ibland i telefon och spontant flera gånger. Jag förstår hur ni menar med att "missbruka" eller "slita ut" frasen, och det gör man om man säger det på rutin. Men om man verkligen menar det varje gång (vilket vi verkligen gör!) så tycker jag absolut att man ska säga det oftare.

    Jag själv önskar för övrigt att jag var bättre på att säga det till andra nära och kära så som syskon och föräldrar, vilket på nåt sätt är svårare. Hur gör ni andra, säger ni ofta det till familj eller vänner ni älskar?

  • JuliaAmalia
    bimadrock skrev 2009-09-23 12:34:22 följande:
    Men att säga "Jag älskar dig" varje dag innan vi skiljs åt för jobb etc är ett måste! Tänk om det skulle (peppar peppar) hända någon nåt! Vill inte att det sista jag sa var "glöm inte köpa toa-papper"
    Hahaha, sådär tänker jag också!
  • AnnBo

    Flera ggr om dagen och som jag läst ovan, vi menar det varje gång!!

  • flassan

    vi säger det också varje dag och det råder väl lite inflation på meningen hos oss...
    men vi är noga med att säga andra saker som pirrar mycker av också...

    kanske "du är det vackraste jag vet" eller "jag får fjärilar i magen av dig..."

Svar på tråden Hur ofta säger du "jag älskar dig"