• kikki kikki

    Hur ofta säger du "jag älskar dig"

    Att ha ett förhållande är inte lätt alla gånger så man måste vårda det ömt.

    Hur ofta talar du om för din partner att du älskar han/hon?

  • Svar på tråden Hur ofta säger du "jag älskar dig"
  • agtiwi

    Vi säger det väldigt ofta till varandra, flera ggr om dagen och menar det från djupet av våra hjärtan varje gång. Faktum är att vi är extra noga att säga det om vi talar i telefonen med varandra då det hänt så mycket omkring oss att vi lärt oss att det inte är helt självklart att maken någonsin mer kommer hem från jobbet.

  • Humlan66

    Åh jo det är nog rätt ofta skulle jag tro.. kan skicka spontana sms och säja det. Nu på torsdag ska han få en gullig urmjuk nalle av mig

  • Emma87

    Varje dag.. Om vi inte har setts på hela dagen brukar det komma ett meddelande där han frågar om han har sagt att han älskar mig idag? Det är ju det finste du kan säga till en männsika!

  • Nordiskbrud

    Oj då. Vi säger det verkligen jättesällan MEN vi är överens om detta och båda anser att om det sägs för ofta så missbrukas det eller blir slentrian. Lika illa båda två. Däremot säger vi andra saker till varandra, pussas, kramas, rör vid och ser på varandra dagligen på otroligt kärleksfullt sätt. Vi vet hur mycket vi älskar varandra ändå!
    Måste få säga att det känns otroligt härligt på det sätt vi gör, eftersom det passar oss, och när vi säger "jag älskar dig" så betyder det så otroligt mycket mer än det skulle gjort om det var något man hörde varje dag. Känns som om orden, som betyder så otroligt mycket, är för "stora" och betydelsefula för att sägas dagligen.

    (Har tidigare varit i ett förhållande där vi sa jag älskar dig flera gånger om dagen och det kändes verkligen inte bra, mest som ett tvång och med tiden misste orden sin betydelse).

  • konstigabaralillajag

    Vi säger det inte så ofta till varandra men däremot visar vi det varje dag. Men både jag och min man (kostigt det var att skriva det ;) ) är inga verbala personer utan mer fysiska. Men när vi säger det till varandra så är det "inte vardagsmat" utan ett alldeles underbart och speciellt :)

  • MammaMiaa

    Par gånger om dagen. Vi har varit tillsammans i 14 år. Förlovade i 7 år, och gifta i 23 dagar.

  • Hofsan

    Inte varje dag men ett par dagar i veckan. Däremot pussar vi varandra hej då varje dag innan jobb, håller varandra ihand(fortfarande efter 9 år tillsammans) och annat som betyder kärlek för oss.

  • Sörön10

    trettioelva gånger om dan och jag menar det de flesta gångerna! :P =)

    nej, men allvarligt! när han bär sig tokigt åt, när han får mig att skratta, när jag mår bra av honom, när han gosar med våra katter och ger mej en inblick i hur han skulle kunna tänkas gosa med våra ev. barn. då kommer det extra mycket! =)

  • Muulin

    Mitt inlägg kanske lät lite tråkigt men jag håller med Nordiskbrud, vi gör mycket annat som visar att vi älskar varandra... Vi har väldigt många interna små ord o skämt som inte går att förklara, därför försvinner "jag älskar dig" ibland och dyker upp några gånger i veckan...

Svar på tråden Hur ofta säger du "jag älskar dig"