• Fru Bygg

    I vått och torrt och väntan

    Ok, då är det Marklunds nyaste bok som jag läser...
    Hade ingen aning om att den var ett år gammal..

  • Fru Bygg

    Åhhh, nu är jag arg.....
    Satt på fikan på jobbet med en hel hög män (jobbar ju i byggbranschen) när en störig person (ingen gillar honom särskilt mkt för han ska alltid synas och höras) frågar om jag är orolig för att bli mamma.
    Nej, sa jag, det är jag inte. Tror du inte att han börjar med en lång lång utläggning om hur jobbigt det är att föda barn och att många kvinnor inte klarar det mm.
    Det var detta som vi pratade om igår eftermiddags, men nu är det en man som tar upp detta. Vad vet han???
    Jag röt till iallafall att jag inte vill sitta och lyssna på sånt. Han blev nog lite sur, men det struntar jag i. Jag blev arg!!!!

  • Fru Bygg

    Så... nu har jag lugnat ner mig igen. Nu är jag samma glada mig som jag va innan frukosten. Det hjälper att skrika av sig lite här, känner jag!

  • Fru Bygg

    Hej alla!

    Nope, jag har inte åkt in till BB ännu. Lillsnuttan är fortfarande kvar i magen, hon verkar trivas bra där, har inga tecken alls på att ngt skulle vara på gång inom kort.
    Nu går man ju bara och längtar och väntar...

    Fast att jag har varit ledig, så har det varit ont om tid att sitta framför datorn. I helgen hade vi kalas för min man och firade hans födelsedag.
    Sen är jag ju visserligen ledig om dagarna, men på något sätt så har tiden sprungit iväg.

  • Fru Bygg

    Lanovia, se nu till att prata ordentligt med barnmorskan. Även om det är jobbigt nu, så tar du ju tag i det och slipper kanske ha det så jobbigt sen istället. Tänk va skönt att få prata ut och komma över lite av allt som du känner. Du har ju din man med dig som stöd, det kommer att gå riktigt bra!
    När har du BF?

  • Fru Bygg

    Jenny, vad du är duktig! Vart får du alla mönster ifrån. Jag hade mer än gärna sytt lite barnkläder, gillar att sy, men har aldrig tagit tag i det ordentligt. Hittade två babykläder som jag sydde i skolan när jag var mindre, men det är allt.

  • Fru Bygg

    Så, nu är Fru Bygg igång igen.. Jag spammar för fullt, är det ingen annan som kan göra mig sällskap?

  • Fru Bygg

    Tack Daa!

    Jag mår bara bra. Är ju lite trött, men det känns som om alla är det just nu!
    Det är en annorlunda känsla att gå hemma och vänta på att sitt barn ska komma ut. Svårt att ta in liksom, nu har man vant sig vid att vara gravid i 9 månader, och nu kommer istället nästa fas!

    Snart lunch, härligt! Blir det ngn god lunch?

  • Fru Bygg

    Nu ska jag ut och gå en riktigt långpromenad, dock i sakta tempo, går inte att gå så fort när man snart ha BF. Eller inte jag iallafall! Vi hörs sen!

    Blommis, ska försöka logga in och meddela er när det är dags, så ni slipper undra!

Svar på tråden I vått och torrt och väntan