• Fru Bygg

    I vått och torrt och väntan

    Ninnnis, jag gillar Katitzi. Det är ett ovanligt namn. Mkt bättre än Ingvor!

  • Fru Bygg
    Hvidbrud skrev 2009-09-23 14:04:53 följande:
    Hi hi, jag heter ett av de namnen, fru bygg...
    Hihi, då kanske det namnet inte är aktuellt på lillmuffin!
    Då får jag fundera på vilket av alla namnen det är du heter!
  • Fru Bygg

    ojojoj, vad tiden springer iväg när man sitter här framför datorn. Jag har pratat om att jag ska hinna baka lite kakor idag, innan maken kommer hem från jobbet, det är nog bäst att sätta lite fart. Tänkte vara lite duktig och baka lite nu innan BF, så man har lite i frysen sen.
    Eller har man tid sen, Hvidis och Ingis?

    Hoppas du hittar den lilla kattungen snart, Blommis!

  • Fru Bygg

    Blommis, då kanske man ska passa på att baka lite nu. Blir nog inget avancerat bara några negerbollar idag, men det är alltid ngt.
    Få se till att reda upp lite i köket först. Det är väl det som gör att man gärna sitter kvar här en stund istället. Nej, det är bara att slita sig och sätta igång.

  • Fru Bygg

    Hej Leksi!
    Jag arbetar fortfarande, är dock sjukskriven på 50% just nu. Jag kommer att arbeta denna vecka och nästa, sen har 2 veckors semester från jobb innan BF och föräldrarledighet.

    Vad skoj med en tid för RUL! Det är alltid lika skoj att se att allt är bra med den lilla/lille i magen! 5 veckor känns som en evighet, men det kommer att gå fort. Tycker tiden har flygit fram, samtidigt som det känns som om man har varit gravid ett bra tag. Men så känner man kanske bara för det börjar närma sig.

  • Fru Bygg

    Lanovia, förstår att din man tycker det är skoj att känna spillevinken. Min man älskar att känna lillsnuttan, även om han har känt henne nu i 16 veckor, så är det ändå lika mysigt. Vi sitter i soffan ibland på kvällarna, när lillsnuttan har en av sina vakna stunder och bara ler åt alla hennes rörelser.

    Frysa in mat och kakor... jag nu har jag iallafall 1 omg negerbollar och 1 omg fifirutor (eller säger ni här i Skåne kärleksmums?) i frysen. I helgen ska det bakas lite kanelbullar också. Vi ska även testa att göra en riktig amerikansk cheesecake, men om jag känner oss rätt, så kommer det inte att frysas in ngt av den. Blir nog att bjuda lite familj på fika på söndagen istället.

    Idag är jag trött, har sovit riktigt dåligt i natt, men ska väl inte klaga egentligen. Jag slutar ju vid 12-tiden, så det blir nog en liten eftermiddagslur innan det är dags att titta på lite fotboll på kvällen. Ska även försöka hinna med att köpa lite födelsedagspresenter till maken.

    Ha en underbar dag alla!

  • Fru Bygg

    Tack Ninnnis, jag försöker iallafall att vara lite huslig. Känner ju att jag vill kunna tänka på annat än mat och fika till besökare sen när lillsnuttan har kommit.

    Japp, visst är det HIF-AIK som vi ska gå på. Får ju passa på att gå på lite livefotboll nu innan man får småbarn.

  • Fru Bygg

    Vad lugnt det är här idag, eller det borde det kanske vara också. Alla är väl på jobb och då borde man ju kanske jobba lite också. Får väl sätta fart med jobbet nu istället!

  • Fru Bygg

    Jaså, vilket lag håller du på då?

    Kan ju inte säga att det är så kul att hålla på HIF just nu heller. Men gillar att titta på fotboll, så man får ju inte överge sitt lag!

  • Fru Bygg

    Jaja, men det kunde varit värre... Hammarby har ju inte det lätt just nu med tanke på allt kaos på matcherna!
    Då får du heja ordentligt ikväll du också!

Svar på tråden I vått och torrt och väntan