• Fru Bygg

    I vått och torrt och väntan

    Jenny, Härligt att det gick bra hos doktorn. Då är det bara att äta pencillin och se till att må bra!

    Vilket underbart sätt att vakna på. Ni har haft många bra sätt att vakna på här i tråden under veckan. Va det Ninnis eller Lanovia som också fick ngt fint sms från sin make?

    Idag börjar det kännas konstigt på jobb. Jag har ju bara torsdag och fredag kvar och sen ska man vara borta från jobb i nästan ett år. Många småsaker att tänka på, som mail, telefon, lön, kontor mm. Hoppas jag kan ha kvar mitt rum iallafall, så jag slipper packa ner allt i lådor så länge.

  • Fru Bygg

    Det kan bli en skoj debatt Ninnnis, ang världens bästa man! .
    Vi låter det stanna vid att vi alla är lyckligt lottade, med så underbara makar och sambos!

  • Fru Bygg

    Nu har jag varit och prata med "personen som vet allt" på vårt företag. Enligt henne, så får jag ha mitt rum kvar och det enda jag ska göra är att lämna in min nyckel och hänvisa vidare min mail och telefon, så det låter ju inte så farligt jobbigt.

    Jag tror nog att jag hinner med att vila ordentligt innan det är dags sen. Är väldigt inställd på att jag kommer att gå över tiden, men nu börjar man ju se slutet på graviditeten. Kan ni tänka er inom 5-6 veckor kommer jag garanterat att ha lillsnuttan på mitt bröst! Längtar riktigt mkt just nu!

    Vilken fart det är på tråden idag, hinner inte riktigt med att läsa alla inlägg.

  • Fru Bygg

    Lanovia, jag känner igen allt du tänker med att vara sjuk från jobb. Har också väldigt svårt att vara hemma sjuk, när man vet hur mkt som finns att göra på jobb. Men du får släppa de tankarna och se till att vila ordentligt och bli frisk istället. Du har ju en liten spillevink i magen att tänka på också!

    Hur har det gått med aurorasamtalet förresten? Har du pratat med barnmorskan?

  • Fru Bygg

    Nu ska jag äta lite lunch sen är det dags att gå hem för idag. Med denna takten som ni har nu på skrivandet, så har jag väl ett hundratal inlägg att läsa när jag kommer hem.

  • Fru Bygg

    Nu har jag kommit hem. Funderar på att gå en liten promenad till affären, är så tröstig på ngt gott. Sitter och letar recept på lite smårätter som vi kan ha på kalaset på lördag. Har tänkt ha lite buffe med lite smått och gott. Ingen som har ngt bra recept på ngt litet som kan tipsa mig om det, iboxa gärna!

  • Fru Bygg

    Läckbergs böcker är bra, det måste jag hålla med om. Har precis läst ut den nya boken och den var jättebra, dock väldigt hemsk tyckte jag. Mer ska jag inte avslöja...

    Lanovia, jag funderade på att joina er på söndag med fikan om det hade varit ok. Vill ju givetvis avvakta och se lite hur man mår (är ju lite trött och har en del förvärkar). Men det hade varit så skoj att träffa er!

  • Fru Bygg

    Lanovia, nu har jag nog inboxat dig. Det är första gången jag gör det, så jag hoppas att det blev rätt.

  • Fru Bygg

    Tråkigt att så många har sovit så dåligt inatt. Men om det är till ngn tröst så sov jag riktigt bra inatt, typ första gången på ngn månad. Jag somnade vid halv elva och sov i ett sträck till fem på morgonen, innan jag var tvungen att gå upp på toa. Mer än sex timmar i sträck, det dröjer nog länge länge till framöver innan jag kan sova så bra igen!
    Hoppas ni har en underbar dag ändå och att ni kan sova ordentligt inatt istället!

Svar på tråden I vått och torrt och väntan