• Ninnnis

    I vått och torrt och väntan

    Oj vad många idag! Det märks att det är fredag

    Tack för lugnade kommentarer angående kräkningen. Han har åkt bil med oss både i Sthlm, hem från Sthlm och till/i Malmö utan att vara åksjuk, men det kan kanske komma lite åksjuka ändå. Han är som vanligt i övrigt, så det är säkert ingen fara, fast han nafsar i sig ett grässtrå lite då och då. Hos förra familjen åt han tydligen gräs ganska ofta av någon anledning, så det kanske sitter i.

    Lanovia, hoppas verkligen det inte är någon fara med dina föräldrars hund! Mysigt för er vovve att få sällskap.

    Kul med babyboomar! Smittsam åkomma, det där...

    Bruttan, har du haft ont överhuvudtaget? Blödningar utan smärta är visst ganska vanligt, utan att det är någon fara. Finns det VM i svampplockning? Ni hade nog platsat...

    Ingis, sista dagen!!!!!!

  • Ninnnis

    Hvidis, myyyyyyyys med Miss Muffin, jag lovar att informera dig om det händer något som du inte bör missa

  • Ninnnis

    Ingis, "vetismén"? Har du lämnat jobbet nu?

    Blommis, VAD KUL! Hoppas också det är idag det sker... Hur gick inseminariet?

    Lanovia, vad trist! Men förnuftigt att ta det säkra före det osäkra och stanna hemma. Passa på och njut av myskväll med maken och vovvarna

    Hej Grå katt!

    Blommis igen, var det ett jobb på nya orten sambon intervjuades till? (konstig meningsbyggnad...)

    Jag och vovven myser i soffan och tittar på fotboll i väntan på att maken ska komma hem så vi kan äta tacos

  • Ninnnis

    Farväl, Bruttan! Hoppas svamparell-letningen går bra och att ni får det mysigt i husvagnen *håller tummarna för att det bor någon i din mage*

  • Ninnnis

    Gött, Ankan! Headhuntad och allt Vad kul, lycka till!

    Hej Leksi! Trist att du mår dåligt, men det är ju för en god sak... Frågan är bara om hundar (och katter) kräks för att de äter gräs, eller äter gräs för att kräkas?

    Blommis, heja budgivningen och heja jobbintervjuerna och heja inseminarierna! Och heja dig som tar spruta på dig själv... *impad* Släng gärna hit en kräfta, den kan jag ta som förätt innan tacosen (fler som gillar tacos på fredagar...)

    Leksi, jag inboxar!

    Maken kommer hem när som helst, jag och vovven har precis varit ute på promenad och har landat i soffan igen, friidrott nu. I helgen blir det skogspromenader, bröllopsdag och allmänt mys!

  • Ninnnis

    NEJ, Lanovia! Fy fasen vad trist... Så fästa som vi redan har blivit i lille plutten i mitt knä, som vi inte ens har haft en en vecka, så kan jag inte ens föreställa mig hur det känns efter 11 år... Jag förstår att det måste varit fruktansvärt att se anfallen, men bra ändå att ni var där. Hur tar dina föräldrar det?

    *kramar om och vet inte riktigt vad jag ska säga*

    Tycker det din brorson sa var bra, vi bestämmer att det är så

Svar på tråden I vått och torrt och väntan