• Fru Bygg

    I vått och torrt och väntan

    Hej alla tjejer!

    Jag har följt er tråd ett litet tag nu, men inte vågat mig in och skriva ngt. Ni verkar vara ett underbart, sammansvetsat och glatt gäng, men jag chansar på att jag kan få hänga mer er ändå! :)

    Jag började läsa i er tråd redan i början av året och följde då alla plus som kom. I början av februari plussade även jag och min man och sen har tiden sprungit iväg. När jag nu för en månad sen blev sjukskriven på halvtid, så hittade jag er tråd igen och har nu följt den.
    Nu när det snart är dags för vår lilla prinsessa att se världen, så hade det känts tryggt att ha lite kontakt med andra tjejer i samma sits.

    Jag kanske ska presentera mig lite också, så ni får lära känna mig lite.
    Jag är 27 år och bor i Helsingborg med min man (gifte oss i aug 2008). Jag är gravid med beräknad födsel i nu i oktober. Jag arbetar inom byggbranschen.

    Hmmm, säkert mkt mer man kan berätta, men kommer inte på mer just nu.

    Oj, detta blev ett långt inlägg, det var inte riktigt meningen, men hoppas att det är ok. :)

  • Fru Bygg
    ingenjörsbruden skrev 2009-09-21 16:08:28 följande:
    Välkommen fru Bygg! Trevlig bransch du jobbar i tycker jag....HELT opartisk åsikt!
    Tack ingenjörsbruden! Härligt att träffa lite tjejer som är i branschen! :)

    Grattis till din lilla tjej förresten! Blivande byggingenjör?
  • Fru Bygg

    Då har vi säkrat lite av byggbranschen framöver. :) Lillsnuttan (vår tjej i magen) har redan under sin tid i magen renoverat tre kök, det är inte fy skam! :)

    Det måste vara riktigt spännande att bygga sitt eget hus. Förstår verkligen att du vill vara med där, men får njuta av er lilla tjej istället just nu!
    Längtar tills jag får träffa vår lilla prinsessa! :)

  • Fru Bygg

    Ojdå, det märks att man är ny här, glömde citera ingenjörsbrudens citat... Jaja, det var iallafall det inlägget jag svarade på.

    Tack för välkomnande Lanovia!

  • Fru Bygg

    Jenny står brud 090801 skrev 2009-09-21 17:49:40 följande:


    Välkommen Fru Bygg!! Härligt med en liten prinsessa i magen som snart skall titta ut Jag har verkligen blivit jättefinnig helt plötsligt Ser ut som en prickigkorv i ansiktet... Hur var det för er när ni slutade med p-piller? Kan det bli så? Min kropp retas verkligen med mig för tillfället :-]
    Hej Jenny!
    Tack! Ja, jag är verkligen lyckligt lottad som har en prinsessa i magen. Känner mig så tacksam för detta mirakel varje dag!:)

    Jag märkte inte av att jag fick så mkt finnar när jag slutade med mina p-piller. Men jag har hört att många kan få det, vissa menar att om man hade mkt finnar innan man började med p-piller så kan de komma tillbaka när man slutar, men jag vet inte.
    Tråkigt när kroppen håller på att retas så. Men det går säkert snart över! :)
  • Fru Bygg

    Tack så mkt för det fina välkomnandet till tråden! Ni är ju ett helt underbart gäng, men det anade jag ju tidigare.

    I natt vaknade jag av förvärkar och de höll i sig hela förmiddagen, men nu har de lagt sig igen. Det är ju ett litet tag kvar tills det är dags, så det är väl sånt man får stå ut med nu ett tag!

    Ankan, härligt med en veckas betald semester helt plötsligt. Är ditt nya jobb i Malmö också? För du pendlar väl nu om jag inte minns fel...

    Ingis, det hade varit mkt trevligt att träffa en del av er. Jag har inget planerat den dagen, men jag får kanske hålla det lite öppet så länge... Man vet ju aldrig när lillsnuttan tittar ut.

  • Fru Bygg

    Förvärkar... ja lite spännande är det! Tror dock att det dröjer ett bra tag till innan lillsnuttan tittar ut.
    Jag har BF 19 oktober, så jag är i v. 36+0.

    Nu har jag och maken varit ute och gått en långpromenad till affären. Jag har varit väldigt sugen på glass hela dagen och maken är inte svårövertalad. Så, visst förtjänar man att äta lite god glass nu när man gått en lång promenad.

  • Fru Bygg

    Lanovia, lite spännande var det igår med förvärkar. Men nu känns det som det kan bli rätt så jobbigt om det ska vara såhär fram tills de riktiga värkarna kommer igång. Jag har ställt in mig på att jag kommer att få vänta ett tag tills lillsnuttan tittar ut. Har ju knappt 4 veckor till BF och kommer säkert att gå över tiden. I natt har jag dock sovit ok och inte haft några förvärkar, så jag ska inte klaga.

    Förstår verkligen dina tankar inför förlossningen. Jag är inte nervös ännu, men jag känner mig lite orolig för är samma sak som verkar ligga till grund för dig, att man inte har kontroll och att barnmorskan inte kommer att vara så personligt engagerad. (stavas det så? ). Hoppas att det känns bättre nu när ni har bestämt er för aurora nu. Jag tycker att du ska maila barnmorskan redan nu, så har du satt bollen i rullning. Det brukar hjälpa mig, att man bara har satt igång en lösning.

    Bruttan, håller alla tummar för att dina systerdöttrar ska må lite bättre! Som Hvidis säger, så har ju vi en mkt bra neonatalvård i Sverige!

  • Fru Bygg

    Åh, det hade inte varit fel med lite glass. Har lite kvar i frysen sen igår! Bjuder laget runt!

  • Fru Bygg

    Sonja, vilket bra tips med namngeneratorn. Finns ju så många fina namn som man inte tänker på alltid.
    Fast i vårt fall blev det inte så bra. Jag skrev in våra namn och då fick jag förslaget Jennifer. Det är iofs ett mkt fint namn, men då min syster och min svägerska båda heter Jennie, så känns det lite tråkigt.

    Hvidis, det är inte det lättaste med namn. Vi har redan funderat ut ett par som vi gillar, men sen vet man ju aldrig vad som lillsnuttan passar att heta. Våra förslag är iallafall Ella, Alicia, Nova, Emma, Elin och Ida.

    Inlägg 2000, Jippie! Det känns som om ni är väldigt duktiga på att skriva i denna tråden, så det lär nog bli många många till.

Svar på tråden I vått och torrt och väntan