• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Har massor med bilder ... men de är absolut inte stylade.

  • Lapinette

    Äpplen är nyttigt! Men jag ska göra Telis fruktsallad Amaretto ikväll när vi har mamma + sambo på middag. Gjorde den när vi hade kompisar på middag i våras och de krävde sedan att få receptet.

    Skönt med helg och att inte ha något speciellt inplanerat (förutom middagen ikväll). Ska nog promenera ned på stan med maken idag. Han letar höst/vinter jacka men det är hela tiden jag som kommer hem med något istället ... så vi letar vidare. Sen borde vi kanske dra igång med de sista projekten hemma nu när vädret ändå är så trist att man helst vill stanna hemma. Men jag tror vi ska ta denna helg som en slöarhelg. Vintern lär nog ha många mörka helger.

    Glöm inte att vi får en extra timme i natt!!

  • Lapinette

    Telis - vad skönt att allt såg bra ut och att du slipper järntabletter samt att du ska få komma iväg och prata med någon bättre barnmorska.

    Izzie - ja, grått är en väldigt bra beskrivning på vädret.

    Och gällande flickor/pojkar, färger och lekar så kan jag bara säga att jag var grym på att klättra i träd och bygga kojor när jag var liten. Jag var inte alls den där lilla rosa drömmen trots att jag började dansa som 5-åring och hängde med på alla tävlingar och omgav mig med paljetter och tyll.

    Vårt lilla brorsbarn i Frankrike är däremot en princessa. Hon vill ständigt ha rosa på sig och gärna en massa saker som glittrar. Hennes mamma är förtvivlad och försöker få på henne färger som passar henne så mycket bättre (hon har rött hår) men hon VILL ha rosa!

    Sen har jag haft kompisar vars son ville sminka sig som mamma, ha handväskor och gärna nagellack ... men det gick över till pappans glädje .

  • Lapinette

    Snorkis - jag är vaken!

    PB - det värmde i hjärtat när jag läste om din son. Vad skönt att han verkar trivas bättre. Trist att det "sket sig" med högskoleprovet.

    Telis - mysigt att ni tagit in på hotell, här i stan eller har ni farit iväg?

    Oupsie - jag hoppas du laddade med tillräckligt med näsdukar!! Jösses, vad jag grät de sista samt det första avsnittet. Men så är jag superkänslig.

    Jag hoppas och tror att Katrin Zytomierska bara är där för att provocera. Har dock inte läst hennes blogg och vet inte om jag vill. Orkar inte med folk som man inte vet om de talar sanning eller ej.

  • Lapinette

    Kan någon inboxa mig länken till vårt fotogalleri? Jag letar bland alla inboxmeddelanden jag har men det är alldeles för många och tar sån tid! Please!

  • Lapinette

    Tack snaily!

    Låter supermysigt med bastukväll. Vi har ränt runt på stan idag för att leta höst/vinterjacka till maken. Han är omöjlig! Han hittade en i Berlin men köpte den inte och tror ni vi finner den här i stan ... nej! Samtidigt så provade jag lite kläder i affärer som jag annars inte anser att jag har råd med men maken hejade på och sa att det var min födelsedag (vilket innebär att han betalar ) men inte heller jag blev nöjd. Så vad kom vi hem med ... nada. Hade dock en mysig lunch nere på Tures med räksallad och vitt vin.

  • Lapinette

    Maken föreslog Paris istället. Tycker det lät trevligare än Berlin och hoppades då på att även jag skulle få följa med, han åker ju annars dit emellanåt i jobbet.

    Go'natt tråden! Ska nog också förpassa mig till sängen även om jag inte är ett dugg trött.

  • Lapinette

    Kokisen - vad skönt att han mår bättre. Har flera kompisar som slutade med mjölkprodukter när deras bebisar mådde dåligt i magen.

    Ytterligare en ny shoppingtur och det enda vi kom hem med var klister och mat! Denna gång har vi varit ute och letat vardagsrumsbord IGEN! Snart tror jag vi köper ett bara för att slippa fortsätta leta. Det är alltid något som inte stämmer ...

    Sen trodde vi att vi skulle kolla efter kakel men det verkar som kakelaffärer har stängt på söndagar (vi passerade två stora affärer och båda var stängda) så det får vi göra en annan helg.

    Nåja, dagen i-landsproblem. Skit vilket grått, regnigt och uschligt väder. Vi funderade på att springa men det blir istället te och muffins i soffan. Jag har sett tant men den har inte dragit igång så där på riktigt än. Helt otroligt vad punktlig hon varit de senaste månaderna, exakt 28 dagar.

  • Lapinette

    Jag har inte fått något mail .

    Telis - nu blir jag nyfiken, nybyggt hotell i mina gamla trakter?! Kan du inboxa mig please. Och vad härligt att det var många på visningen. Spännande med budgivning denna vecka.

    Själv trodde jag att vi skulle softa ned i soffan och titta på Wallander nu men det är ju en hel timma tills dess. Den enda klockan vi inte har ställt om är den på dvd'n och självfallet tittade jag på den. Så nu blir det att jobba alt. läsa adoptionssidorna jag har kvar fram till 21.00.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor