• Piggelin1

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vickan, man gör det en gång i början & sen kör man vidare på det schemat, såvida man inte vill ändra på tiderna pga ngt som ändrats i vardagen.
    Vi har tagit i vad gäller timmar, så då gör det inget om vi kommer lite olika tider om dagarna. Det anses mkt värre att komma senare än den tiden man angett, då är det bra att ha rörelseutrymmet åt andra hållet!

  • Piggelin1

    Jaaa, skriva rese- & matböcker skulle jag också kunna tänka mig att göra

  • Piggelin1

    Koko, du har ju helt rätt - så måste man ju tolka det!

    Tänkte just på det där igen att det finns så himla många saker kring barn som det TYCKS så mkt om! Detta att vi valt dagmamma till Amanda - väldigt många påpekar att det är bra nu när hon är liten, men sen måste man ju ha dem på dagis så att det får rätt stimulans osv.
    Min ena brors alla barn har gått alla år hos dagmamma & de är högst normala & väldigt harmoniska barn med massor av kompisar Min svägerska berättade just att de fick många kommentarer också i början & en som gjorde henne extra arg & irriterad var den där om att det är bra att dagmamma finns för barn med "särskilda behov". Vaddå särskilda behov?? De behöver väl inte ha det för att trivas bra hos en dagmamma?!

    Sweet - brorsan i Holland - deras dagis har också bara stängt en vecka om året, mellan jul & nyår, också för reparationer & underhåll av lokalen.

    Jaja, så länge barnen mår bra, oavsett omvårdnadsform - det är ju det som är det viktigaste!

  • Piggelin1

    Hmmm, kanske skulle packa ihop & åka hem snart - mannen & Amanda är iväg på en liten utflykt i eftermiddag, så det är antagligen inte hemma än på ett tag. Jag njuter av att vara totalt flexibel med jobbtiderna nu när mannen skolar in Amanda, snart är vi inne i ekorrhjulet igen...!

  • Piggelin1

    Mugglan - åhhh, vad skönt att det verkar ha lugnat ner sig! Men se till att tjata till dig ett UL - inget annat accepteras!!

    Passion - hur gick det på besiktningen?? Hur går det med homestylandet inför fotograferingen där ni bor nu?!

  • Piggelin1

    Haha, Telis - du är för skön! Ledsen dock, tror jag står över erbjudandet om din kollega! An offer I CAN resist
    Bara en vecka drygt kvar nu tills semestern!! Håll ut!!

  • Piggelin1

    Just det Kängu, du föreslog ju lunch nästa vecka! Det ser lite rörigt ut just nu med möten som jag inte vet när/om de blir plus att jag eventuellt kommer att vara hemma lite med Amanda (pga inskolningen), så jag har lite svårt att bestämma ngt. Ska vi satsa på veckan därefter? Just nu ser det ut som om jag kan ons, tors, fre då.

  • Piggelin1

    Kängu, kan inte du inboxa mig din mailadress, så planerar vi lunch-detaljerna vid sidan av?!

  • Piggelin1

    Muggles, du skrev precis samma sak som jag tänkt skrivit, ang det som Passionsblomman skrev
    Superfint skrivet - du är så klok & vettig, Passion
    Det är så kul att du har hittat hit!
    Skönt attt besiktningen gick bra!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor