• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • Tinga

    Piggelin - är det ny strategi nu; många korta inlägg istället för färre men längre?

  • Tinga

    Lappis - hoppas nu att ni får en superhelg (inte suparhelg ) i Göteborg!

  • Piggelin1

    Haha, jag jobbar på det, Tinga
    Eller kanske omväxling förnöjer eller nåt...!

  • Tinga

    Snaily - tänk att ett koppel ska var så svårt att få tag i! Du kan inte höra direkt med tillverkaren till vilka butiker de levererat just det koppel du vill ha? Sen kanske någon av de butikerna kan skicka det, även om det inte är en webshop?

  • snaily

    Tinga, har faktiskt mailat tillverkaren, men mailet studsade tillbaka så det är nog nåt knas med deras e-postadress... Kan ju ringa dem förstås! Bra idé!

  • Piggelin1

    Eller så är det så att jag för en gångs skull är "ikapp" & därför inte behöver skriva så långa inlägg?

    Jösses, vad jag jobbar flitigt just nu...
    Gillar egentligen inte att vara tillbaka så här tidigt på jobbet efter semestern, men iom att dagis stängde from vecka 28 så var det inte så mkt att välja på Nya tider, ofrivlligt ändrade vanor... Tidigare har vi aldrig tagit semester förrän vecka 29-30-ngnting.

  • snaily

    Piggelin, vad härligt med en bra svärmor! Min svärmor träffar vi väldigt sällan, max två gånger om året och det är en ganska lagom nivå

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor