Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Och blir det trådträff i Växjö kvistar jag gärna förbi!

  • Vännerfan

    Nenne-vännen,
    Hur går det? Har det kommit mer blod??

    *orolig*

  • Vännerfan

    Neeeej!!! Åh, jag saknar ord! Vad meningslöst och vad ORÄTTVIST!!!!! Önskar så att det fanns nåt jag kunde göra... Skickar massor av varma kramar!

    FAN!

    Mugglan och Fru L, Kom in och svär åt mig, jag kan inte bättre...

  • Vännerfan

    Jättestort lycka till imorgon, Frejis! Tänk, äntligen efter så många års väntan är det är äntligen dags för dig att bli mamma!!

    Jag blev lite orolig att Nenne blev avstängd efter inlägget till han Stefan. Men då det inlägget fortfarande finns kvar blev hon förhoppningsvis inte det ändå! Tänker på dig tjejen!

    Ang. mammor så... jag ska nog inte ens börja... Kan bara konstatera att jag inte berättar någonting av vikt för henne längre. Blir så besviken när man tycker att man öppnar sig om något viktigt och så gäpsar hon och säger att det är dags för henne och pappa och titta klart på nåt töntigt inspelat program på videon som tydligen är viktigare etc. Det senaste av vikt var nog för flera år sen när jag bad om råd om huruvida det var ok att säga upp sig om man vantrivdes nåt hemskt på sitt jobb trots att man inte hade nåt annat jobb att gå till och hon och pappa inte tyckte jag skulle det. Då gick jag direkt och sa upp mig, för jag var så säker på att de inte visste vad som var bäst för mig! Så på sätt och vis hjälpte de mig kanske utan att de visste om det...

    Mugglan, Det lät som ett bra råd av banken. Jag hade rått er till samma sak själv. Amorterat som tusan så fort det bara gått! Hoppas besiktning etc. går bra. Är detta alltså huset där ni träffat grannarna?

    Snorkis, den BM:en var inte bara otrevlig, hon har ju dessutom jättefel med många saker hon sa! Det är ju faktiskt besvisat att det inte går fortare för att man slappnar av etc. Vi hade en länk till en sajt för ett tag sedan där en doktor tog kål på i stort sett varenda myt med fakta. Någon som minns var den fanns? Även om den andra BM:en inte heller verkar bra känns det inte som att hon kann vara sämre än denna. Jag hade inte kunnat hålla tyst, men det kanske är mest nu när jag är gravid som jag inte håller inne med någonting...

  • Vännerfan

    Usch, ni får ursäkta min dåliga svenska... Så går det när man inte läser igenom först...

  • Vännerfan

    Liten och Mugglan, Här lutar det också åt magläge och andningslarm! Hmmm, Har vi samma guru måntro?

    Vi lät ju Prinsen sova på mage från det att han var 2 mån, för inget annat fungerade ju. Vi talade om det för bvc, liksom att såhär gör vi, bara så ni vet om det. De kommenterade det inte med ett ord. Vad skulle de säga liksom? Jag har inte så stort förtroende för bvc faktiskt. I förra veckan var vi på en föreläsning av en kostrådgivare om barn och kost. En jätteduktig tjej som höll den. Men det framkom att hennes egen 2,5-åring typiskt nog var väldigt petig med maten och i slutet av föreläsningen framkom det att det hände att hon drack 4 flaskor välling på natten! Då kunde jag inte hålla mig (se ovan ) utan var tvungen att fråga om hon inte trodde att hennes barn på sikt skulle äta mer på dagen om hon inte drack 4 flaskor välling på natten... Allt mitt (och makens) förtroende för henne liksom försvann ju iom att hon sa detta. Då skruvade hon på sig och sa att det blivit så då bvc tjatat på henne som bara den om att hennes barn behövde äta mer, mer, MER! Detta trots att hon ju faktiskt visste betydligt bättre själv egentligen. Och nu satt hon där hon satt. Med att gå upp och mata varje natt fortfarande. Jag kan verkligen förstå hur det blev så. Och jag tror folk sätter för stor tilltro till att bvc kan allt och känner sig tvingade att följa deras råd. Bvc är ju bvc liksom. De var bra på mycket, men långt ifrån allt och jag kommer inte följa alla råd de ger nästa gång (heller)!

  • Vännerfan

    Nähä, dags att hoppa in i duschen tror jag. Har suttit på gymmet på en roddmaskin i en halvtimme och därefter stretchat en massa. Trodde bara att maken och Prinsen skulle komma hem ifrån svärisarna innan jag hann duscha.

    Kram alla goa tjejer!

  • Vännerfan

    Halloj tjejer!

    Lite förkyld tittar jag in till er. (Dock lite mindre illamående! )

    Stort grattis till Frejis! Hoppas det löser sig med andningen!!!

    Grattis till fint UL Liten! Jag har mitt på torsdag morgon. Är lite nervös. Funderar också på om jag kan gå dit om jag är förkyld. Med tanke på svininfluensan. Får hoppas att jag hinner bli bättre.

    Har läst det ni skrivit om kläder och skor. Jag ville köpa samma underställ som jag köpte på Coop förra året, som var en blandning mellan ull och bomull, men de verkar inte ha det i år. Iaf inte här i stan. Ska kolla i någon större stad vid tillfälle. Annars får det bli i silke som A.M. tipsade om. Ren ull kliar ju som sagt.

    Vi köpte Coops overall, för den brukar ju få bäst i test ihop med Reimas. Sen köpte vi även Reimas termobyxor/skidbyxor med hängslen som går riktigt högt upp och som verkar jättebra när vi var i Kosta och bodde på hotell och besökte deras Outlet i helgen. Så kan han ha dem ihop med sin skaljacka med fleece under som ombyte. Eventuellt är ett par likadana Reima- byxor till salu i grått i storlek 98. En tankspridd (gravid ) kompis till mig har köpt dubbelt upp av misstag. De är helt oanvända och alla lappar finns kvar. Prinsens kusin har dem just nu för att prova, men ska inte han ha dem kan jag sälja dem till någon av er för 600kr inkl frakt. (Nypris som står på lappen är 990kr.) Inboxa mig om ni är intresserade.

    Vi hade det härligt i Kosta annars. Hade barnvakt till Prinsen. Hotellet hade en varm jacuzzi utomhus som vi tillbringade en lång stund i både på lördagen och söndagen medan det regnade och blåste. Mysigt!

    Oj, nu måste jag gå och sova.

    Kram på er!

  • Vännerfan

    *Besvarar Kängus kram och fredagsmys!*

    Jag satte på Idol och man fick ju se hela 8 min innan det blev reklampaus...

    Vinkar till Frejis! Vad skönt att ni är hemma nu! Stort grattis igen!! Är så himla glad för din skull!

    Grattis till alla hus- och bilinköp! Och du Cicci, det där var ju verkligen ett Cicci-hus! Och rätt nära mig också! Köper ni det kan vi ju cykla till varandra! Jag med mitt usla lokalsinne vet till och med var huset ligger. Vi kollade på 3 hus i det området varav 1 på samma gata. Men detta huset var ju nåt helt annat än dem förstås. Är lite avis då jag alltid velat ha en balsal där man kan ha fest med dans och det har ju ni om ni köper det!

    Ost är jag inte så mycket för, men rödvin! Jag kan knappt sluta lukta (skrev fel först, skrev dricka ) när maken öppnat en flaska. Det luktar helt godomligt! Och alkoholfria röda viner är ju ett skämt.

    Lite ego också: Jag var på RUL igår och det gick bra! Det känns jättebra. Allt satt där det skulle! Jag sa till att hon inte fick zooma in könet utan att säga till så vi slapp se, men hon var väldigt emot att kolla det, så hon ville ändå inte det. Hon bara såg att den hade en urinblåsa.

    Nu mer Idol!

  • Vännerfan

    Åh, vad roligt det låter med er brunsch! Den som ändå hade kunnat vara med!!

    Jag glömde skriva att mitt BF är framflyttat och är nu 19/3.

    Undrar även vem som ska bli den första att plussa i den nya plusvågen som ju måste komma snart!?

    Nu ska jag ut och städa upp i trädgården inför vintern. Så typiskt att det regnar hela denna helgen bara. Men att komma ut blir nog bra för min migrän som jag ådragit mig.

  • Vännerfan

    Men oj, vad roligt Sept!! Stort grattis!
    Håller tummarna för att det går vägen; det tror jag att det gör!!
    Stor kram!

    Vad har hänt Bumsis?

  • Vännerfan

    Jag tror inte heller du kommer få varken tid eller ro till att läsa en bok, Ore. Under värkarna behvöver du vara koncentrerad på att andas och slappna av och sen är det bra om du får i dig en stadig måltid. Däremot kan nog maken din ha lite tid till att läsa. Iaf hade min haft det då det inte var någon mening för honom att hjälpa mig att klocka värkarna då de var så oregelbundna hela tiden. På bb hann vi inte ens läsa info-pärmen som stod på rummet. Vi fotade sidorna innan vi blev utslängda därifrån.

    Usch, för att stryka! Jag strök värsta sortens tänkbara saker igår: 2 vita dukar som legat och blivit skrynkliga efter tvätt. För stora för att ens kunna stryka en halva åt gången.

    Idag är jag ute i trädgården och härjar runt med alla löv och så. Nu ska jag ut igen och planera vårlökar. Jag älskar verkligen att ha trädgård! Jag känner mig alltid så rik när jag är i den.

    Mugglan, Fina bilder! Men förstår att det var jobbigt att plocka undan allt! Grattis till kontraktet!

    Detta med hur länge olika papper behöver sparas skulle jag också vilja veta!

    På onsdag ska jag förresten på kick-offen (något sen) med jobbet! Det blev Strand hotell på Borgholm pga att priset var helt outstanding jämfört med övriga ställen. Och de kunde erbjuda det vi ville ha. Tipset om Karlaby Kro står dock nedskrivet till nästa gång och jag har även noterat det för "privat bruk".

    Nu måste jag ut innan det börjar mörkna!
    Kram på er!

  • Vännerfan

    Hej!

    Jag hinner bara in jättefort och vill bara tipsa Koko om denna:

    www.windi.nu/index.aspx

    Min granne talar sig varm om denna nya pryl. Den får hennes lille bebis att bli av med gaserna och sen sluta skrika direkt! Värt att testa? Hon beställde sin på nätet. Kram!

    Jag vill också se Bumsis, men ser inget galleri alls hos Frejis!

    Mugglan, Grattis till tant! Finally!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor