Inlägg från: Vännerfan |Visa alla inlägg
  • Vännerfan

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Nä, nu blev jag också ledsen när jag läste Tingas inlägg! Men det kommer ju ordna sig till det bästa ska du se vännen! Läkarna vet nog vad de gör, och ni har ju verkligen gjort ALLT för att få det att funka utan!

  • Vännerfan

    Okejrå Lappis... Du vill alltså inte ha ett barn som redan har barn så att du blir mormor direkt? Men ärligt, har du tänkt på att ert barn kanske redan är ett litet embryo eller foster? Rätt coolt tycker jag! (Men så var också en sån som när jag var liten funderade på vad min blivande make som jag ännu inte träffat med skulle gifta mig med om sisådär 20 år gjorde i just den stunden... )

  • Vännerfan

    Snaily, Den filmen har jag inte ens hört talas om men parodin på den lät ju rätt kul, iaf om man ser till skådisarna i den!

  • Vännerfan

    MEN, inte MED!!! (I förrförra inlägget). Varför förväxlar jag så ofta dem när jag skriver??

  • Vännerfan

    Nähä, nu dundrade makens mc förbi in på gräsmattan, så nu säger jag godnatt!

  • Vännerfan

    Bara måste in i denna sena timme och kommentera några saker. Idag har jag inte mått så illa utan har kunnat njuta av en dag vid havet med Cicci och barnen. Detta sedan jag följde ett tips jag fick av bm igår. Man ska ta Lergigan direkt när man vaknar och sen ligga blickstilla i en halvtimme innan man sakta startar dagen. Det verkade funka, idag iaf.

    Tinga, Vad bra att läkaren inte tyckte det var så illa ställt med Piff trots allt! Och vad bra med fem kräkfria dagar!

    Frejan, Vad tråkigt med fostervattnet! Hoppas det inte kommer ställa till det för dig.

    Clownis, När jag läste ditt inlägg kom tårar i ögonen för andra gången ikväll. Det är jättekul att du vill in och rapportera lite till oss! (Första gången var när jag fick veta att ett par som hastigt förlorade sin 12-åring i höstas nu väntar barn igen, så att 10-åringen får ett syskon igen.)

    Nu måste jag verkligen sova! Kram!

  • Vännerfan

    Jag ska nog inte gå in och skriva inlägg så snabbt, för sen i sängen igår fick jag dåligt samvete när jag glömde tacka Telis för medlidanandet! Tack!

    Jag hoppas också att trenden håller i sig. Lite sur nu dock för att jag inte fick Lergigian comp, men läkaren som skrev ut det var helt inkompetent så det var nog inte så konstigt ändå. De gav mig en lapp för att lista vår familj på den vårdcentralen jag var till och jag tänkte att jag vill träffa en läkare först och se hur de var och på vägen ut hamnade listningspapprena i papperskorgen.

    Innan jag ska ut och njuta av en varm dag med sol vid havet med min lilla familj kan jag bara konstatera att fr.o.m. nu och 1 1/2 år framöver kommer jag nog vara lite invalid igen. Suck. Hade ju liksom Clownis foglossning i 1 år efter att Prinsen föddes och jag hann inte ens komma in i vecka 9 i denna graviditeten innan den kom tillbaka. Men men, jag överlever! * dock sagt med en suck*

  • Vännerfan

    Mugglan, Min mage putar också! Men det beror nog mest på att jag äter hela tiden och inte tränar just nu (semester). Tänkte på det häromdagen när jag skulle ut ett ärende och slängde på mig en tröja som dolde lite av putet iaf och tur var det för den första jag stötte på var chefen! Har nog aldrig tryckt in magen så fort och hårt och han kollade som vanligt på den. Blir ändring med träningen nästa vecka iaf när jag börjar jobba. Dels cyklar jag dit och hem (visserligen 2,5 km enkel väg bara) och så går jag en del på jobbet. Ska till sjukgymnast också och där lär jag få träningsschema och det ser jag fram emot även om träningen kommer vara dödstråkigt. Det är det jag ogillar mest md foglossningen- att den hindrar mig från mycket träning jag tycker är rolig som dans och vandring. Och step up och aerobics etc. Men jag får nog vara glad så länge jag kan gå iaf. Och vi har mycket trappor på jobbet och det finns inte hiss överallt vilket kan bli ett problem. Nåja, det är problem som försvinner även om det kommer dröja rätt länge och det är ju för en mycket god sak.

    Frejis, Visst kan jag be om Lergigan comp, men då måste jag passa telefontider på arbetstid på jobbet (börjar på månd) och avsätta tid för att gå till läkaren igen och jag kommer ha hysteriskt mycket att göra på jobbet och ska ju även på tidigt ul på arbetstid, så det kommer inte prioriteras känner jag. Men blir det ohållbart så är det ju en läkare som gör det tidiga ul:et om knappt 2 veckor, så då kan jag ju be henne om ett nytt recept.

    Tänkte fråga er en helt annan sak. Är det någon som har ett gott och enkelt (jag som ska laga )recpet på någon vegetarisk rätt? Jag ska ha spelkväll hemma och en av tjejerna är vegetarian. Själv äter jag aldrig nånsin vegetariskt, så jag vet inte vad jag ska hitta på. Maken jagar ju och hans farbror har kossor, så vi har ju en frysbox ständigt knökad med olika sorters kött, så veg kommer liksom aldrig på tal här.

    Ska packa badväskorna nu! So long!

  • Vännerfan

    Tack för alla receptförslag! Jag återkommer om vad det blir!

    Åh, hoppas att ni får det kul på konserten ikväll alla ni som är där!

    Hinner inte mer nu. Kram på er alla!

  • Vännerfan

    Tinga, Stackars Piff som blivit sjuk också!!!
    Lycka till med inflyttningen!

    Illamåendet är lite bättre nu när jag ligger ner i en halvtimme först. Återstår att se hur det går att börja jobba igen... Med all sömn jag behöver också känns det inte som att jag kommer hinna mer än jobba, sova och ligga blickstilla.

    Är i tapettankar till köket här och måste bestämma mig rätt snabbt. Köket är inte så stort, ca 15 kvadrat så egentligen vill jag inte ha en tapet med för stort mönster. Det blir mest tapet på 2 väggar och så litegrann över kaklet på den 3:dje. Tror ni denna tapeten inte kommer göra sig på den ytan:

    www.borastapeter.se

    Välj Moment art under "Provtapetsera" och så är det den första tapeten med nr 8901 (den är inte rosa som på min skärm utan svagt beige med vitt mönster).

    Måste nog förbereda sänggåendet nu, men hoppas på BIM för Snaily och att besiktningen går bra för PB!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor