Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    hej piggelainen!!!!!


    idag, inte ett moln! Men jag borde börja blöda snart för att visa på nedreglering så d´kroppen spjärnar nog emot här. Naturligtvis. *mummlar fula ord*

  • nennesjuttioåtta

    *hoppistudsar* Hej kängu!!!

    Jag tror inte det syns på VUL eftersom det inte är så tydligt och så pass smal passage?!?! Med kontrastvätskan syns ju hela paketet på annat sätt. Men jag tycker ändå att de borde börja emd det. Men till mig sa hon innan de gjorde spolningen varför de gjorde det, för att se stopp. Annars hade jag nog också fattat det som att man röjde väg bara.

  • nennesjuttioåtta

    frullan
    förlåt om jag gjorde dig så ledsen, men ibland vet man inte vad man ska göra för att hjälpa; hålla med, skälla ut, trösta, allt är normalt sååå eller stryka med- eller mothårs... Jag förstår ju att du inte kunde styra över dina känslor men hoppades att det inte var så djup depression att jag kunde ruska om dig lite.

    EA
    oggabogga! *dansar juckigt och ruskar på tokbusken*

    snaily
    ååh hon är ju så smal och smäcker förutom den där jäkla hängpåsen under magen. Ska klickerträna henne till att ta cykeln til jobbet, slå igång datorn och rensa inkorgen. Eller dammsuga (hur nu det ska gå till för hon är rädd för den). Frukost på sängen har jag redan klickertränat maken till.

  • nennesjuttioåtta

    dags för dagens sista sprayning och därefter sängen med mannen! Nyrakad! På hakan. Ååh han ser ut som 22!!!! *fortsätter tokjucka*

  • nennesjuttioåtta

    hej hejj!!
    Jag vet, jag skulle inte logga in på arbetstid men jag skulle bara uppdatera er att jag börjar spruta på onsdag, så än så länge är det klimakteriefrossa här. Fat jag mår faktiskt skitbra *hjular*, inga svettningar eller något annat. Och blödningen kom till sist i fredags, hann bli lite nojig där (testade självklart minus, man vet ju aldrig) att jag skulle få spraya någon vecka extra... Nästa vecka VUL (onsdag), så om jag inte hinner in någon kväll före dess så blir det ny uppdatering då.

    Tänker p er, läser om er och kramar er allihopa!! Just nu verkar Cicci behöva en mest!!!

    GROUMMMMMMPPPPPPFFHHHHHHHHHHHHH! *kramkalas*

  • nennesjuttioåtta

    BS
    oj, nä trädgården har gått i träda. Avvaktar inköp av bärbuskar först och främst, och klätterväxterna får vänta till nästa år. Eller året därpå. Vi är fortfarande inte klara med vardagsrummet. Igår började vi sätta upp easy-covern men märkte att den där jävla tapeten som jag rivit bort en del av, lossnade av limmet så vi måste blöta upp allt nu. Allt tar längre tid än man tänkt sig. Och sen ännu längre tid ändå eftersom vi är så uppbokade på helgerna och kvällarna så orkar vi inget efter att vi lagat mat.

    Nancy åt en daggmask förra veckan. Konstig katt.

    Sweetiepajsaren, jag har mailat dig fänkålsrecept!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    hoppas mäklaren hör av sig med positivt besked!!!!!!

    När åker ni till holmarna?

    Faaan, jag behöver mer semesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer....... Ahhh *trillar utför ett stup*

  • nennesjuttioåtta

    snaily
    förstår om det känns som ett läskigt steg men så mycket behöver du ju inte vara borta från jobbet. Jag har hittills bara haft ett besök för att få recept och gå igenom sprutor och schema. Därefter ett blodprov på min VC som ska skickas till Falun, sen VUL och därefter ÄP+ET. Det beror ju iofs på hur din gyn vill göra, Falun och CvL har ju fler tester innan man börjar spruta, om jag fattat det rätt, för att se att du är nedreglerad. Nu när vi väl är i svängen och har testat det en gång så är det inte så farligt faktiskt - ingen big deal alls. Fast jäääävligt nervöst förstås, ju närmre man kommer. Men känns det bäst att ha ett halvår att landa i så ta det. Men det blir ju lite fördröjt innan ni kan börja sen ändå med papper, mens och annat crap.

    Ikväll är första sprutan, och redan känner jag hur det kryper i kroppen av nervositet. Det var ju jävligt nära att det inte blev något alls sist, bara ett toppägg och resten i soporna (eller de kanske inte fryser ner såna som inte har full pott i Falun?) och det känns som det är näst sista chansen nu och med tanke på att det tamejfan gått 3 år utan något mer än ett supertidigt missfall så tror jag inte längre att det ens kommer funka. 3 år. 3 jävla skitår. Jag åker väl på svininfluensan nästa vecka också så att det inte blir något ÄP ens.

    Cicci
    Hoppas tanten heter något alldeles, alldeles underbart som ni inte tänkt på innan!

    BS
    I morse hade Nancy spunk och sprang omkring och sladdade i 300 knyck i varje rum, hallen och vardagsrummet har ju inga möbler så där var det ju fritt spelrum. Väderomslag? Dina katter verkar supermysiga!

    Grattis på bröllopsdagen i efterskott, AM och MSW!!!!!!! *kärlek*

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor