Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    häjkon bäjkon!!!



    Hoppas ni har det bra i sommarens soliga dagar!

    Jag har inte läst ikapp dessa 37 sidor men fattat som att PB köpt Da house! GRATTIS!!!!! *krulltrumpeter* Hoppas inseminationen sitter där den ska också så är det tamejfan läge att köpa en trisslott! *hoppistuds*

    Välkommen hem från USA, lappis! Läste iaf om er tänkta vinprovning som fick en tråkig bismak, jävla helvetesgnnnnn BAAAH!! Kram på dig! Men ni trampar iaf längre fram i kön till Vietnam, vi har kommit så långt som till att ha fyllt i formuläret men sen har det inte hänt något mer... Pratade idag med en kompis som är adopterad msom för första gången skulle åka till sitt hemland och han visade lite kort och blanketter från tiden på barnhemmet. ååh, det knep till i hjärtat så där lite halvskönt, tänk om det är vårt sätt att få barn...

    Kängu och Ru får en varm kram!! Kämpa på om du orkar, men det går ju precis lika bra med ersättning - det viktiga är ju ändå att ni båda ska må bra!!

    AM, heheh Livia bör alltså strykas medhårs...?

    Muggles
    Ska ni köpa? Va? VA??

    Vad har hänt mer här inne?

    Vi var en snabbis till huvfudstaden på fest i fredags och kollade in pridetåget innan vi åkte hem. Annars har vi fixat och donat i huset och har nu bara en vecka på oss innan jobbet som drar in pengar istället för tvärtom tar vid. Fy fan, jag vill vara ledig i flera veckor till! Vi har inte gått upp före 9 en enda dag, hur ska jag orka gå upp till jobbet i tid?!?!? GAAAH!!!

    Vardagsrummet har fått vitt tak och nu ska P fixa så sladdar och sånt till tvn kommer i väggen istället för utanpå. Därefter blir det en vit råspontvägg på den väggen där tv och kamin så småningom hamnar, övriga väggar ska tapetseras, fönsterfoder målas och nya fönsterbrädor fixas och nästa vecka kommer de för att slipa, luta och olja furugolvet. Kommer bli så himla bra!!! Vi har även satt upp skivor på väggarna och organiserat i garaget, jag har sytt hissgardinerna *äntligen!!* och målat en byrå svart och tapetserat lådfronterna i den svarta tapeten som vi hade i hallen i lägenheten. Nancy har börjat gå ute och sköter sig exemplariskt, äter som vanligt spindlar/flugor/harkrankar/nattfjärilar men spanar mot både gröngölingar och skator (bofinkar är för töntigt??). Jag försökte logga in i början på veckan men efter att hon för fjärde gången lagt sig över tangentbordet och "råkat" (??) stänga av datorn med prickröven så gav jag upp.

    Nu ska jag göra mat och sen klämma mannen på pungen för han är så jäkla sexig i sina reflexbyxor. Woohaaaa!!! Annars är det som vanligt. Om 2 veckor börjar jag spraya och så siktar vi på ett majbarn (jo, tjena).

    massor av kramar, jag loggar väl in igen när jag börjat jobba för min disciplin är ju nere på 0. Oooh please jag vill vara mammaledig och grotta in mig!!

  • nennesjuttioåtta

    häj häj häääjjj Sweeetieee!! Min svåger är på din ö just nu och vi är så sjukt avundsjuka! Behöver ni kattvakt så ring, vi kan åka imorgon.

  • nennesjuttioåtta

    hojtala!

    Sweetipajsaren!
    Självklart vill vi helst traffa er med men fatta vad coolt att säga tyvärr kan vi inte jobba, vi måste åka bort en vecka till NYC för vi har lovat vara kattvakt.

    telis
    glomde skriva, bra TS!!! ooh ohooooohooh snart dags för RUL åh herregud vad fort det går!!!

    När är nästa kläckning, är det Frejis som är först eller? Sen koko?? Jikes vad det händer grejer här. För de flesta.

    Hur som helst har det varit så himla skönt att inte behöva räkna dagar eller fundera på BIM nu, lite jobbigt att cykeln blev så lång efter missfallet bara så att jag inte hinner med ÄP v 34 som vi hoppades utan det blir långt senare, men vad göra...

    Vagndiskussionen scrollar jag förbi som vanligt.

    Ignorerar också totalt den där hemlisen och håller med mugglan, jag blir anti (men säg nu dåååååå!!)

    Lappis


    Cicci
    Emelie röstar jag på!

  • nennesjuttioåtta

    satan i gatan vad ni har skrivit idag, har ni inte haft sol eller jobbar ni? Moooahahahahahhahaah!!!!!!!

    men llik förbannnat kommer jag inte ihåg något att kommentera...

    Men blekare än så här har jag nog aldrig varit om sommaren, även om jag knappt får någon annan nyans än ljusblå (det blir iofs mer mot pärlemor framåt juli). Knappt vistats ute i linne ens en gång. Det kanske blir bättre den här veckan men då bränner jag mig säkert ändå så det är lika bra att hålla sig till skugga alternativt kulturtantklädsel.

  • nennesjuttioåtta

    idag tror jag att jag lärde Nancy något riktigt dumt. Eller det var ju inte med flit direkt. Vi håller ju på och renoverar så idag rev jag ner tapet där det behövdes. Nu på kvällen så ser jag Nancy sitta under fönstret och pilla med klon på väggen och sen ta tag i fliken med tänderna och dra bort tapeten. Tack för hjälpen, men hoppas att hon inte fortsätter med det när den nya tapeten är på plats bara... :-s

    Förresten, tycker ni det är att skämma bort en katt för mycket genom att köpa henne en egen tempur-kudde (visserligen på en helt oväntad rea på hemtex), men faktum är att nu sover hon hela nätterna så vi tycker det är ett genidrag. men inget vi direkt säger högt att vi gjort för hennes skull utan mest att det ser snyggare ut när vi bäddar...

  • nennesjuttioåtta

    det bästa med det är att hon slipper ligga på mattes huvud om nätterna.

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    alltså, blir man det automatiskt???

    Telis
    hihihi, hon skulle kunnat få en guldtron med röd sammetskudde men det får inte plats i sovrummet.

    Fy fan, det är ju det värsta med att börja jobba, att hon ska få gå ensam hela dagarna. Hon är sjukt social, hänger vi tvätt ska hon helst stå på hängaren, rensar jag ogräs så äter hon gräs bredvid och surfar jag så lägger hon sig på tangentbordet, kissar jag så kikar hon ner i toan och kollar vad det blev. Och pratar pratar pratar.

    Nu ropar mannen från duschen, där är nog enda stället hon inte vill vara med.

    Puss på er!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    hejjj Tinga!!!
    Kraaaaaaaam!!!! Hoppas, hoppas ni får den hjälp ni så väl behöver nu! Hur har det gått för Puff??? Är det mest Piff som det krånglar med nu?

    Hoppas också att min kropp fattar vad den ska göra, men det visar sig nog... Just nu är jag i ett blasséstaduim, so what liksom bah i princip asså.

    Ore
    ja men Så är det ju faktiskt. Vi skämmer bort oss själva. Tack!!

    Ahaaa, så Koko är före Frejis.

    nähä, in i duschen, jag har gräsklipp i öronen...

  • nennesjuttioåtta

    MOAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHA här är jag! *livia wannabe*

    Mrs B
    Jag gick på stan helt oskyldigt med mannen och blev helt plötsligt utvisad 2 minuter för Holding the stick, fatta nada?!?

    Grattis till trollet, Vickan, men jag blev lite rädd, *viskar* det är väl inte sånt där troll som Livia såg utanför Konsum? Hua! på er raringar, jag har förstått att jag varit saknad. Snacka ego.boost, behöve rinte logga in på någon vecka och sen gråter alla läppen av sig av saknad. Vickan sammanfattade det rätt bra och jag mår toppen!!!!!! Eller, bättre än på länge, känns det som! I morgon börjar jag spraya.

    Grattis PB till da Haus!!!!!! När kommer inbjudan? *sniffar bouqeten*

    PB igen
    Du som är bra på blommor, kan du hjälpa mig? Jag vill ha en klätterväxt mot vårt faluröda plank mot vägen, på insidan men som gärna får välla över mot trottoaren. Humle? Vildvin?? Jag gillar blomman för dagen men den är väl bara ettårig (eller orkar den vöervintra i zon 4?)

  • nennesjuttioåtta

    Mrs B igen
    hur var dalatouren?!??! Jag var inte så mycket där som jag hoppats så jag missade er framfart. Men jag hörde om någon tornado som hade dragit runt Siljan så då tänke jag på er.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor