• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Njaaeee, lite mer som lugg på utväxt. Fast jag måste nog se dig live för att se resultatet.

  • Lapinette

    mugglan - skickar över deppmanteln för den behöver jag inte längre och en gäng varma kramar.

    Ore - alla har redan sagt nog men VAD FASEN!!! Är det bara du som ska ha barn eller....???? Vill han inte vara delaktig?

    Ego - själv drömde jag inatt att jag plussade. Så mycket för att jag hela tiden talar om att jag inte alls tänker på när jag har ÄL, mens numera och mår så bra. Scary, det ligger där bak i det omedvetna och trycker fortfarande. Ja, troligen lär det nog göra det ett bra tag framöver. 3 år med ständiga försök och ångest lägger man nog inte på hatthyllan så där i ett svep.

  • Lapinette

    Telis - medan jag kommer ihåg så vill jag önska dig lycka till imorgon på ultraljudet. Tror självfallet att det kommer att gå finfint! Hoppas ni får se om det blir en liten Televinken eller Televinka . Jag är ju i Frankrike och får väl sno någon minut från makens dator (han släpar numera med sig den överallt!) för att se hur det gått.

    Sen vill jag även önska en suveränt härlig semester i Kalifornien!!! Hälsa!

  • Lapinette

    Brukar gå förbi Tennstopet denna kväll och känna doften ... men ikväll befinner vi oss på behörigt avstånd från stanken.

  • Lapinette

    Liten - hoppas skrämseltaktiken funkar. Ska in och kolla buden men har haft fullt upp med pappa och mamamsamtal. Det ena angående vilka knivar han ska köpa till oss ... är rädd för att han kommer med ett samurajsvärd och det andra gällande vilken flygbuss vi ska ta till Arlanda i eftermiddag.

  • Lapinette

    kokisen - så klart du måste smaka surströmming (I have never done it!) t o m min pappa har ätit surströmming ... dock mindes han inte det dagen efter (var nog lite full )!

  • Lapinette

    Liten - det är ju inte så farligt med bud (många) så det ser ju positivt ut!

    Huset som jag tittade på i förra veckan är just nu uppe 1 msek ... dvs 5 275 000 och min kompis lägenhet i Solna har gått upp med över en halv mille . Tror dock de betalade ungefär samma summa som oss så de vill nog att den ska upp lite till. Där är det 5 stycken som budar om varandra så den stiger nog ytterligare idag.

  • Lapinette

    kokisen - ja, pappa har tittat på handsnidade knivar som inte finns här i Sverige. Dock behöver man någon som slipar den så jag tyckte det var bättre att han köpte något mindre avancerat. Det lär bli något som ligger mellan Global och samuraj. Global verkar han inte var så där jätteglad över för de hittar man ju på DUKA. Har inte sagt till honom att DUKA inte finns längre .

  • Lapinette

    BS - varför är det så viktigt med 2 år mellan barnen? Trodde det idealiska var 3-4 år (hört det någonstans).

  • Lapinette

    muggles - förstår absolut det där med att jämföra med samtidiga plussare. Själv skulle jag kanske ha haft en liten ungefär samtidigt som Kokisen OM det inte hade blivit utomkveds.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor