• Lapinette

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Det är sällan tomten är på 1 000 kvm i närförorten - me like! Drömmen om ett hus är att få ha en trädgård ... annars kunde jag likväl bo i stan. Har alltid gillat blommor och att påta (säger jag nu när jag inte har någon trädgård).

  • Lapinette

    BS - låter som det blir ett smörgårsbord. Vi ska äta kräftor imorgon ute på landet och då blir det kräftor och mammas blåbärspaj .

  • Lapinette

    muggles - låter vettigt att säga nej om månadskostnaden kan närma sig 30 000 kr. Så du planerar helikopter + skidåk vid riksgränsen som 40 års present? Själv satt jag precis och la ned mina favorit/drömhotell på Rivieran. Tänkte lägga ihop en fil som blir ska bli min önskelista.

    Sweet - lugn och fin, New York kommer att finnas med på den listan .

  • Lapinette

    Åhhh... jag vill ha trädgård! Stor gräsmatta där man kan spela boll eller ligga och läsa. Gärna ett par fruktträd, trädgårdsland och blomsterrabatter. Sen är det ju ett annat plus med stor tomt ... mindre insyn ... längre bort till grannarna. Radhus går fetbort.

  • Lapinette

    Lappis x 3 ska försöka besvara Piggelin .

    1.) Javisst är huset fint!

    2.) Min man tror att jag lyssnar bättre om han skriker vilket istället har motsatt effekt. Jag stänger av totalt och svara inte och då skriker han ännu högre. Ska väl erkänna att jag ibland retar honom till att bli upprörd. Han har ju trots allt italienskt påbrå och ibland är stubinen lite väl kort.

    3.) Bubbel är aldrig fel!

  • Lapinette

    Piggelin - vad skönt att det går så bra hos dagmamman. Hon låter verkligen kanonbra. Tänk om man kunde hitta någon sådan till sin lilla prins/prinsessa.

  • Lapinette

    Piggelin - hur kunde jag! Jo så här är det. Jag flyttade hemifrån i typ 20 års åldern men till en etta i samma hus och sedan vidare till en tvåa i grannhuset (privat fastighetsvärd). Så jag har faktiskt bott på samma gata i hela mitt liv (om man inte räknar halvåret i Annecy plus mitt åkande fram och tillbaka till Cannes).

  • Lapinette

    Telis - sitter och skakar på mornarna innan jag har fått min Bloody Mary !! Jag klarar mig uppenbart rätt bra utan alkohol (för mig är utan = ett glas i veckan) eftersom jag inte drack mer än så under vintern men nu njuter jag av att ta ett glas här och där om och när jag känner för det.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor