Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Liten, hur går det med budgivningen? Stort lycka till!

    FruLLan, har skrivit om min kollega tidigare men det är nog många sidor bakåt i tråden nu.

    Har ingen arbetslust alls just nu, vill bara får UL överstökat.

  • BrudSommar2006

    Haha! Jag kommer att bli väldigt förvånad om det är en kille för 82% är trots allt en bra bit mer än 18%! Plus att jag mått lika illa som förra gången. Sedan är det väl ingen i tråden som fått två tjejer än och flera som har fått eller har två killar på gång så den statistiken borde ju också tala för att det är en tjej! Usch, vad besviken jag kommer att vara i eftermiddag om vi inte fått veta. Kommer att lyfta på luren direkt och boka privat UL i vecka 28 som sist!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja jag kan tänka mig att det kan vara lite utrymmesbrist för wienervalsen men det är en vacker dans!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, får man bara stå i kö till ett land? Man kan inte stå i kö och ta ett barn från ett land och sedan stå kvar till det andra landet för ett syskon t ex?

  • BrudSommar2006

    Telis, nej då, det spelar ingen roll vad det blir bara jag får veta! I och för sig vill jag gärna ha en tjej till men det blir säkert bra med en kille också!

  • BrudSommar2006

    Vad jag minns så har vi första bebiskläderna i neutrala färger och vagnen har inslag av alla möjliga färger, blått och rosa inkluderat, men blir det en kille så blir det inköp av ny garderob framöver, blir det en tjej så lär vi inte behöva köpa mycket annat än skor och ytterkläder.

  • BrudSommar2006

    Telis, jadå jag hinner in här, jag ska vara där halv tolv så jag är tillbaka efter lunch igen!

  • BrudSommar2006

    Oj vad ni har hunnit skriva medan jag har varit borta, ska se om jag kan läsa ikapp strax.

    I alla fall, nix, det gick så klart inte att se vad det blir. Vi verkar vara begåvade med ovanligt motsträviga avkommor och den här låg med benen i skräddarställning och fötterna i vägen. Jag har hoppat jämfota, druckit flera glas vatten och den har knuffats hit och dit i magen, men icke.

  • BrudSommar2006

    Japp, nu blir det privat UL, men nu får jag väl vänta ett tag för att vara säker på att se, tror jag satsar på vecka 28 som vi gjorde sist med Iris. Då kan de också mäta fostret så att man får en uppfattning om hur stort det kan tänkas bli inför förlossningen, kan ju vara bra för oss som verkar ha en tendens att få stora barn. Å andra sidan kanske jag inte vill veta i fall att den tänker bli ännu större än Iris var!

    Vem var det förresten som frågade var jag var någonstans, läkarhuset vid Odenplan var det i alla fall.

    Muggles, vilken himla snygg lampa! Vi har inte orkat ta tag i belysningen i vardagsrummet för när vi skruvade ner lampan som satt där när vi flyttade in så visade det sig att den satt kvar för att de skruvat upp den direkt i taket så tar vi ner den blir det ju jättefula märken och vi måste måla om hela taket. Den energin har vi inte riktigt.

  • BrudSommar2006

    Telis, allt såg bra ut men BF blev så klart flyttat från 16/1 till 18/1. Tycker att det kunde flyttats åt andra hållet istället, suck. Som det är nu är det ju inte ens säkert att det blir i januari ifall att jag går två veckor över, bläh.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor