Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Inte ens om precis rätt hus dök upp?!

    Själv ser jag fram emot att få börja göra i ordning barnrummet och fixa lite annat med möbleringen hemma under hösten.

  • BrudSommar2006

    Vickan, vadå på väg att gå över, har du otur kan du ju må illa hela graviditeten, det kan ju inte hon veta! Själv mår jag fortfarande illa i vecka 18, bara ett par dagar kvar till vecka 19, och måste ta i alla fall minst två, oftast tre tabletter varje dag och i morse hann jag knappt ur sängen innan jag fick springa till badrummet. Du skulle insisterat!

    Lapinette, vilken mysig trädgård och vilket fint hus! Det är ju nackdelen med vår 80-tals trädgård, den är inte så där lummigt fin och uppvuxen som äldre trädgårdar och de innan var inte så trädgårdsintresserade så vi får försöka plantera vartefter nu istället men det kommer ju att dröja innan det har växt till sig.

  • BrudSommar2006

    Ja just det Muggles, varför hoppade ni av huset? Jag trodde att ni hade bestämt er?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag älskar att pyssla i trädgården! Maken får klippa häck och gräs och rensa i trädgårdslandet medan jag planterar blommor och lägger ner en förmögenhet på Ella Trädgård. Ja, plus att jag bestämmer vad han ska sätta i landet förstås!

    Passionsblomman, nu kanske han kan bräcka dem med två egna rum istället!!!

  • BrudSommar2006

    Hm, när jag är på jobbet saknar jag Iris och tänker mycket på henne, när jag är hemma med henne önskar jag att någon annan kunde komma och ta hand om henne!

    Usch vad besviken jag kommer att bli om vi inte får veta vad det blir på UL nästa vecka.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, han kommer snart att tröttna på att sova hos er, han börja väl komma in i den åldern nu?

    Ikväll ska vi äta kräftor, det är så gott! Fast Iris gillar inte kräftor så jag har köpt räkor till henne, det är hon galen i. Och så min brors sambo som inte äter varken eller, henne får jag köpa en paj eller nåt till på vägen hem. Sedan vet jag inte vad deras ettåring ska äta men jag har köpt korv också, kan ju hända att Iris också vill ha.

  • BrudSommar2006

    Åh, blåbärspaj! Har inte ens tänkt på efterrätt, nästan försent att hinna fixa nu, kanske kan köpa lite glass på väg hem. Bara det att min bror och sambo är sådana hälsofreak så det duger nog inte åt dem.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, jag kan inte riktigt släppa hur avundsjuk jag är på er som får flytta till ett sånt fint hus!

    Fast jag trivs så väldigt bra där vi bor så om vi skulle flytta så skulle kraven vara så höga så att vi inte skulle ha råd i alla fall. Om vi ska bo kvar i området där vi bor vill säga, och flytta från norr om stan vill jag absolut inte.

  • BrudSommar2006

    Muggles, när hon har gått med på det så, fast jag tycker att det är krångligt att byta bajsblöja så. Fast nu har hon precis vuxit ur sista storleken byxblöjor, vet inte vad vi ska göra om hon inte blir blöjfri snart för det finns snart inte blöjor att få tag på som är stora nog. På dagis tycker de inte längre att byxblöjorna går upp högt nog i ryggen så det fungerar dåligt när hon bajsar.

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, av ren nyfikenhet, vad är de andra fyra sakerna?!

    Själv älskar jag skaldjur av nästan alla de slag och har alltid gjort, men det passar extra bra nu när jag ofta mår illa av varm mat.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor