• fru AM

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Tjoho i tråden! JAg har saknat er! Fast jag har tjuvläst via min rackliga mobil (men inte kunnat logga in för att kommentera).

    Två veckors mycket rudimentär landetvistelse är till ända och jag är hemma i civilisationen igen. Varmvatten!!!! Fint väder! Dörrar som går att stänga! Diskmaskin! Jag njuter i fulla drag!

    Nu minns jag inte längre vad jag ville kommentera men jag vill bara säga till Kängu att jag hoppas du följer din magkänsla i kampen med amningen. Det går ju säkert att få upp produktionen om du orkar. (Knattetimmenexperterna brukar råda mammor som vill boosta mjölkprod. att slå läger i sängen i två dagar och bara vila, amma och bli uppassade av pappan). Men stånga inte pannan blodig om det tar emot för mycket - du ska ju orka hantera Ru hela dagarna ... Lycka till helt enkelt!

    Grattis till huset, Passionsblomman! Önskar att jag hade kunnat se bilderna på det men jag får väl hoppas att det läggs in någon bild i galleriet ...?

    Livia har börjat prata ännu mer de senaste veckorna - hon är verkligen en egen liten person ... Favorituttrycket just nu är SÅ: "Du gör SÅ fel, mamma!" "Jag blev SÅ rädd!" "Det var SÅ gott!"
    Och sen älskar hon allt och alla (i alla fall som hon säger): "Jag 'ÄLKAR' min 'Hettor'! Han är SÅ söt!"

    Och Hektor bara skrattar åt allt ...

  • fru AM

    MrsB: jag fattar inte varför du fick panik? Var det fel klipp? Jag såg via din länk i alla fall ett klipp med ett dansande brudfölje? Om jag hade förslagit ett likartat upplägg för min man hade han dött, skämt ihjäl sig och skilt sig ...

    Det är förresten bara halva semestern vi haft med oss BARNET Livia - halva tiden har hon varit HUND ... Man har fått kasta pinnar åt henne som hon sedan sprungit och hämtat (på alla fyra) med munnen. Ibland har hon rullat över på rygg så man har fått klappa henne på magen ... Hon är helt normal
    Och eftersom Koko berättade om Connys 18-månaderskontroll så kan jag ju påminna om att Livia pekade i stöveln när BVC-tanten frågade var näsan var ... De har nog sett och hört de flesta varianter ...

  • fru AM

    Mrs B skrev 2009-08-02 20:38:56 följande:


    AMFattar inte hur ni klarar er på landet utan varmvatten osv, men det kanske är en vanesak?????Idag har vi varit hos svärmor i torpet och de har bara kallvatten och mulltoa och vi tycker att det är sådär att vara där över dagen.
    Det är det vi inte gör! Det är hemskt! Men det är inte mitt landställe utan makens och hans familjs så jag kan inte göra så mycket. Men det finns i alla fall vatten-toa men man måste värma sjövatten på spisen för att diska (utomhus!).
  • fru AM

    Tack Telis!

    Nu har jag jobbat klart vid datorn ... Åter imorgon! Då kan vi boka in tidpunkt för att lämna över DVD och bok! Kram

  • fru AM

    Lappis: hej och välkommen tillbaka från drömresan (synd att tantuslingen störde i drömmen bara!). Synd att du inte fick tag på mitt ex men tur för hans smalben.
    Muggles: håller med övriga - snurriga tanten får skylla sig själv att hon inte kläckte ur sig bankkontonumret tidigare. Blommor är också pengar (eller om det är frukt som är godis - jag lär mig aldrig)

  • fru AM

    Ore: Vi använde vår Teutonia Fun först som liggvagn och sedan som sittvagn till Livia ända tills Hektor föddes och behövde den som liggvagn igen. Den är supersmidig. Vi har även en paraplyvagn för resor (MacLaren).Jag är ju en stadsråtta som på min höjd promenerar på Djurgården och i shoppingstråken ... Din ide med billigare vagn + sedan en bra trehjuling som joggingvagn låter bra utifrån ditt perspektiv. Kanske kan babyproffsens eget vagnsmärke passa plånboken då? kolla på www.babyproffsen.se - babytravel har jag för mig märket heter - ska snart köpa deras tvilling/syskonvagn

  • fru AM

    En chockad Hektor hälsar till alla födda och ofödda trådbebisar. Han har just överlevt tremånadersvaccinationen som bestod av två sprutor - en i vardera benet - samtidigt ... Där satt han och log så vänligt mot de två sköterskorna - och så stack de honom i benen! Tårarna sprutade i tio minuter

  • fru AM

    Lappis: lovar att ställa upp som barnprylskonsult när ni får hem er bebis! jag har ungefär alla märken, sajter och tips i huvudet ... fast inte så mycket annat verkar det som ibland


    Lapinette skrev 2009-08-03 15:50:02 följande:
    Gällande barnvagnar så vad behövs om man får hem en 1-åring? Har suttit och läst igenom en hel adoptionsblogg från den dag de betalade in anmälningsavgiften tills nu i sommar när de fick hem sina tvillingar från Sydkorea.
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor