• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hej nya tråden!

    Super trådstart Telis och namnet är ju alldeles utmärkt!

    Vickan - ååå va mysigt!! Maken och jag åkte till Lofoten på bröllopsresan men vi tog tåg Sthlm-Narvik, och eftersom tågsträckan Kiruna-Narvik är supervacker så rekommenderar jag den såklart! Vi tog sen hyrbil Narvik-Lofoten, men med tanke på svenska kronan och så är det kanske mer ekonomiskt att hyra bilen i Sverige...? Vi bodde i Henningsvaer på supermysigt hotell, det var så fint allting! *blir en aning överexalterad*
    Härligt att skogsveckan gick så bra förresten!

    Jobbat första dagen efter semestern idag men har överlevt. Fanns en massa jag borde kommentera men hinner inte nu tyvärr, måste hasta iväg, tittar in igen imorgon!

    Kramar till alla!

  • snaily

    Halloj

    BS, hoppas hoppas det inte är en tillfällighet att du mår aningens bättre! Nån gång ska det ju börja lätta.

    Det var nog nåt i luften imorse som ni sa för min kollega försov sig också, och Korven sov som en gris imorse när jag gick upp (men vaknade då raskt och ynkade för han verkar bli ledsen när matte går och han måste vara ensam med husse )

    Vickan, när är det alltså ni planerar turen norrut? Snart?
    Skönt att kub-test fixas och hoppas maken ser till att bli lite mer påläst snart

    Lappis, fy vilken taskig tant med dålig känsla för tajming... Hann du få användning för nya bikinin nånting innan?

    Igår var en normal jobbdag men idag var det lite värre tyvärr och sitter här fortfarande och väntar på en patient + har jour - vilket är HÖGST olämpligt just denna dag då jag fått böj på ÄL-test, redan dag 16! Stirrade klentroget på den lilla datorn imorse. Tror inte riktigt på det fortfarande, känns inte alls så i kroppen, men är ju dumt att chansa så vill heeeeem till maken nu!!! Men - kan det bli missvisande på ÄL-test för att jag ätit Pergo??

  • snaily

    Fredag som i nu på fredag som den 31 juli?? Ni kanske kan lifta?

  • snaily

    Kul med dop Cicci! 26 september, då hinner ni (du) ju fundera ett tag till! Själv tycker jag nog faktiskt bättre om Louise än Emelie... fast båda är fina.

    Hej Telis! Ja, det går fortfarande utmärkt att pussa korvmage, fast han börjar bli så stooooor så han får snart inte plats i knät! Och imorgon ska han börja jobba! Får se hur han sköter sig... antagligen inte så värstans bra eftersom jag inte kommer ha tid att underhålla honom. Håller med - ska det va så mycket att göra på jobbet på sommaren???! VA?? Tydligen ska det det... Men snart har ju du semeeesteeer!! Håll ut! Hoppas Dalacinet funkat, har rätt nyligen slutat med det så får se om det håller sig bra. Kladdigt var det iaf!

    Tjohoo, jag lyckades ta mig hem från jobbet så har laddat systemet med nya simmare nu (Är dock fortfarande skeptisk till det där jäkla ÄL-testet, det känns ingenting i kroppen som det brukar kring ÄL.)

  • snaily

    Mugglan, jooooo det där vet jag ju förstås, påläst glasögonorm som man är (i och för sig mest linsorm nu för tiden...) Så absolut får vi pöka imorgon också Det jag tycker är skumt är att jag inte har nån aladåbvarning eller ömma bröst som jag brukar några dagar innan ÄL.

    Härligt jobb man har förresten men nu hoppas jag att hemmet och sängen är nästa anhalt!

  • snaily

    Koko, äsch, klart att det inte är något fel på Conny! Bara mer intresserad av klossar än näsor, och det verkar väl sunt!
    Ja det är verkligen bara en månad kvar! Spännande! En annan grej, har jag fått det helt om bakfoten eller stämmer det att du tog proggisar inför denna graviditet (eller var det bara med Conny?)? Har i så fall en massa frågor, se nedan!

    Passionsblomman, grattis till huset!

    Vickan, lycka till på KUB!

    Ore, hoppas du hittar nåt användbart i Ullared och att du får plats med alla fantastiska fynd i bilen hem!

    Ledig idag, skönt! Trött efter jobbig arbetsdag igår och Korven var inte värstans förtjust i att börja jobba heller, satt mest och ylade hela dagen.

    Om jag nu ska lita på mina ÄL-tester så var ÄL igår eller möjligtvis idag (även fast det inte känns riktigt så). Så - när tycker ni jag ska börja med mina (nja, Telis egentligen ) progvaggisar? Nu eller om några dagar? Försökt forska på FL men blir inte klokare - som vanligt... Vad händer om man råkar börja för tidigt (innan ÄL)? Nästa stora fråga - funderar på om jag ska ta en eller två per dag - har ju inte fått det ordinerat av läkare MEN misstänker att jag har lite prog.brist, eftersom jag har kort lutealfas men också extremt sparsam mens och vid VUL syntes en tunn livmoderslemhinna. Och sen, är det lagom att hålla på i 2 veckor, eller tills mensen kommer? Många frågor, jag vet

  • snaily

    Telis, jo har faktiskt allvarligt funderat på det Fast vår ultraljudsprobe är tyvärr lite för grov för att föra upp där Man kan ju prova att kolla från utsidan av magen men då är det nog svårt att se några tydliga strukturer... Däremot gjorde en gravid kollega sitt första ul på sig själv på jobbet (bara för att se att det var något där, inte för att bedöma om det såg normalt ut - såå duktiga är vi inte )

    Ok, tror jag börjar imorgon då! Tack!

  • snaily

    Bra idé Telis - eller istället för att ta vanliga steg när du går på stan så gör du varje steg som ett utfall - träna benen och håll jobbiga försäljare borta samtidigt Kan ta lite tid att komma till jobbet på morgonen bara...
    När är det nu igen ni åker till USA?

    Koko, förstår era funderingar... i det här svininfluensahysteriska läget känns det rätt bra att bo i en avkrok. Fast det kommer nog hit också fortare än man hinner säga grisknorr.

  • snaily

    Kängu - har inte heller några amningsråd att komma med (såklart...) men håller med Vickan till 100%! Skickar stor kram! Och tänk så bra att pappan kan vara delaktig i matningen!

    På tal om djuren så händer det ju även för dem att det strular med digivningen, (fast det inte är lika vanligt som hos människor), och då får man också ge mjölkersättning med flaska Om de är husdjur... ute i naturen blir det ju värre förstås.

    Liten, vad härligt det lät med ert landet-liv! Ha så skoj på Siljanturen!

    Cicci, bra framförhållning att du har namn åt trean redan nu! Fina namn!

  • snaily

    Glömde: Liten, självklart ska du hålla in magen och få tjänsten! Fast tycker egentligen du borde få tjänsten med magput också... i en perfekt värld...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor