• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Snorkis, tack! Lite tröst iaf I det här fallet kunde jag tyvärr inte hjälpa till ändå, det var för sent Nu ska jag städa upp efter mig och förhoppningsvis åka hemåt sen.

  • snaily

    Hej och godmorgon!

    Egoinlägg:
    Vansinnigt skönt med ledig dag efter nattjobbandet! Gråmulet och härligt ute!
    Här har jag "fuskat" och testat före BIM (1-2 dagar bara så jo, jag tror resultatet är tillförlitligt) - känner att jag blir helt galen! av att bara gå och undra och känna efter, och då tar jag hellre ett minus för då vet jag iaf. Och så ville jag ha svar för att veta om jag ska sluta med prog eller ej. Slutsats - jag kan sluta med prog, det blev minus såklart. Inte alltför förvånad - nya tag nästa cykel...

  • snaily

    Lappis, har inte riktigt bestämt mig för hur jag mår - mådde inte så bra av att gå och fundera innan heller - en kram och en liten deppmantel kan nog vara på plats, men inte för tung och stor!

  • snaily

    Hej EA!

    Vad härligt att äggledarna funkar - fast som du säger, varför tar det sig ändå inte?! Jobbigt att stå inför ett eventuellt ivf-beslut, "redan". Hoppas det inte är spottingsarna som återvänder nu bara!

    Jo, jag tog sista proggen igår, dag 29, så hoppas tanten inte dröjer alltför länge nu.

    Tror äggledarspolning blir nästa grej hos gyn för mig också.

  • snaily

    Muggles, håller med om att det är väldigt knepigt att resonera så om förlossningar och smärtlindring! Så tänker man ju inte i något annat område inom vården, snarare har det ju blivit viktigare och viktigare med smärtlindring eftersom man mår bättre och läker och återhämtar sig snabbare ju mindre ont man har.

    EA, tar tacksamt emot lite äppelkaka och skickar över en bit blåbärspaj som maken gjorde igår

  • snaily

    Nej, nu ska vi ta tag i vår förlovningsdag och börja med en Korvpromenad!
    Ha en härlig dag och på er alla!

  • snaily

    Hej
    OJ vad ni har skrivit idag, märks att semestern är slut för en hel del *vinkar till alla*

    EA
    Jag känner PRECIS som du inför eventuell ivf - känns så definitivt då att man verkligen inte kan få barn på naturlig väg - fast så är det ju inte egentligen!
    För oss blir det troligen några till Pergoförsök men funkar det inte under hösten så är det nog hög tid att börja tänka ivf - jag börjar bli gammal känns det som

    Telis, vad härligt att semestern närmar sig med stormsteg!

    Ore, lycka till med namngrubblerierna!

    Haft en bra dag i fjällvärlden. Gick en sväng med Korven och snubblade över MASSOR av kantareller, plockade en 5-6 liter på kort stund. Vi lunchade soppa på trangiaköket i skogen och sen blev det våffelfika på mysigt ställe. Ätit god middag (med kantarelltoast till förrätt ) och nu blir det Svenska dialektmysterier på tvåan.

  • snaily

    Telis, smycket var jättefint och intressant tanke bakom! Vill också ha! Fast måste bara se till att fixa in en bebis i magen först, hmm...

  • snaily

    EA, vi har försökt ett år ungefär "bara", sökte ju hjälp lite tidigare eftersom jag tyckte min cykel var/är knasig. Närmar mig det magiska 35, huuuaa!

    BS - hemskt med kollegan! Hoppas det kan lösa sig på något mirakulöst vis...

  • snaily

    Många år, tycker du? Själv känner jag mig lite stressad faktiskt... men det är klart, vi är ju på g nu med utredning så... kanske finns det hopp om liv iaf. Annars ska jag bli galen hunduppfödartant har jag bestämt

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor