Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Tantvarning 5

    Hej alla! Nu har jag läst ikapp...
    ..och lyckats installera mitt mobilabredband på min stationära dator. Det tar 4-6 VECKOR att få det vanliga bredbandet flyttat! Helt sanslöst! Och läsa på lapen kunde jag men inte logga in för jag har sedanlänge glömt mitt lösenord då jag ju har automatisk inloggning...
    Nå, nu är jag kontaktbar!

  • passionsblomman


    Hejom fejom!

    Ja, här har det ju såklart hänt massor! Gud vad ni kräks och snorar! Själv har jag för egen del mest gråtit.

    Det är en del känslor inblandat i att lämna sitt hem, stänga dörrar och åka iväg långt. Låsa upp nya och tro att det ska vara hemma liksom att säga hejdå till sambon för ett par veckor framåt och bli ensam med allt det nya...
    Mest av allt har jag dock varit fullständigt slutkörd och min kropp har sagt ifrån på skarpen. Jag har bokstavligen fått lov att ta det väldigt stilla för mina armar, nacke och axlar har totalstrejkat.
    Det är nog faktiskt tur att jag inte haft någon dator, för det blir inte direkt bättre av att sitta vid den med all den värken.

    Nu har jag iallafall insett ett riktigt dunderplus med placeringen av mitt hus: bredvid mig finns ett SPA och min granne är alltså massör! Och duktig! Så jag var hos henne igår och ska dit igen imorgonbitti.
    Vad katter beträffar så är mina aningen fundersamma och säger högt någon slags mening om faktumet att de blivit tvångsförflyttade. Kattungarna har jag mest i hönshuset, för dem vågar jag inte släppa ut och där får de åtminstone var både ute och inne.
    Nu ska det hittas hem åt dem också...
  • passionsblomman

    JAG har saknat ER massor begriper ni väl!
    Och blir ganska rörd att ni saknat mig...

    Bruttan, jag skrev i andra tråden om bebisarna. *kramar om här med*

    Sonen började i skolan redan på onsdagen, tufft då han ju haft en jättelång dag på tisdagen, men det funkade bra. Han pratar varje dag om sin gamla klass och sina vänner hemma och om sitt lilla hem som visst det var tillräckligt stort. Men han tycker det är ok i skolan, han gillar sitt nya rum och att han kan gå till och från skolan själv-han ville bara ha sällskap dit i två dagar. Han älskar att han får cykla på byn själv(fast till skolan vill de inte att barnen cyklar förrän i fyran) Jag känner att den rörelsefriheten har vi pratat så mycket om så att på fritiden kan vi liksom inte låsa fast honom här, utan han får faktiskt cykla. Det finns cykelvägar överallt och det är bara precis över vår gata härutanför och när han ska över vägen vid affären som han verkligen måste se sig för och vara försiktig.
    Idag fick han pengar och åka till affären och själv välja något till eftermiddagsfika åt oss. Mycket stolt pojke kom hem med muffins.

    Heloise: har jag inte mailat er mina husbilder?

  • passionsblomman

    boxer?

    Min sambo vill ha en boxer säger han. "Jo för de är ALLTID glada"

    (anar jag att han tycker att kanske JAG borde vara lite mer som en Boxer? )

  • passionsblomman

    Heloise: Skit i din pappa i det här sammanhanget! Nu har väl Panzer längtat länge nog! Gör bebisar!
    Ta det absolut och självklart som det kommer! Jobba lär du hinna min vän.

    Tinker: stora kramar till dig och din familj! Vad skönt attsvärmor kämpat färdigt nu.
    Jag önskar er lite ro och vila mitt i allt som kommer nu.
    Glöm inte att det kommer en massa för din man förr eller senare. Man skiljs inte fårn sin mamma utan en del avslut och upprensningar bakåt i ens känsloliv...

    I´m yours: Jag gillar inte din fot! Den ska veta hut och vara snäll mot dig!

    Bobou: seriöst-mitt hus är på alldeles riktigt!

    Övrigt: mina kattungar rymde ur hönshuset inatt och nu hittar jag inte den tredje! Såklart den lilla minsta och pyttigaste.

    Apropå pyttighet: Bruttan hur går det med din syster och småttingarna???

  • passionsblomman

    Nu har jag pratat med tre av grannarna och bett dem hålla ögonen öppna efter kissekatten.
    Vi har letat och ropat hur mycket som helst men hon kommer inte. *sniff*

    Om hon ska vara död så vill jag ju veta det åtminstone, så hon inte bara är någonstans därute och är ensam och olycklig och rädd...

  • passionsblomman

    dfk:Hej hej! gulle dej!

    Vet ni vad? Kissekattongen har dykt upp och är inne och mätt och vild och glad nu. Den pep nåt alldeles hemskt men ville inte komma och bli upplockad. Jag fick lura henne med matskålen, för den kunde hon inte mostå. Tack och lov att hon kom tillbaka lillskruttan!
    Få se om jag kan fixa till hönshuset, annars får de lov att vara inomhus helt och hållet de sista två veckorna de ska bo hemma...
    Dags att fixa annons snart också.

  • passionsblomman

    Haha Solde, det var mig en rosanäsad liten filur!
    Mina små vildar är allihop svarta med vita tecken i ansiktet/på bröstet och alla tre ser ut att ha klivit rakt i gräddskålen.
    Hanen och ena honan är så lika att jag hela tiden blandar ihop vem som är vem, och så har vi lilla pyttan som försvann. Hon är lite egen av sig och lägger sig lika gärna själv på ett bra ställe som i hög med de andra båda.

    Hoppas det finns bra hem även till dessa tre. Alla andra i mina kullar har det gått strålande att hitta hem åt.

Svar på tråden Tantvarning 5