• Sonja68

    Tantvarning 5

    Blommis: Jag känner igen mig... Jag klarar inte heller uppbrott och farväl utan gråt. Såklart att det kommer gråtdagar, idag är en sån dag. Vore väl konstigt annars. Om man inte kände nån sorts sorg över att lämna ett ställe och människor där man levt sitt liv flera år, menar jag. Då kunde man ju undra hur dåligt man egentligen haft det under den tid man levt där. Svårt att förklara hur jag menar, men jag tror du förstår.
    Enda gången jag inte gråtit för att lämna ett hus och person och ställe där jag bott är när jag lämnade ärkeaset som jag bodde med i min ungdom, Han som misshandlade mig.
    Ändå hade jag pysslat i det huset, många timmar hade jag grävt och tårarna vätt jorden där jag planterade alla blommor som jag älskade så mycket. Men den dagen jag gick så kände jag INGEN saknad efter nåt. Bara lycka över att vara FRI och att LEVA.
    Men annars så har jag gråtit och sörjt varje ställe som jag lämnat, även om det varit frivilligt. Många minnen, osäkerhet för hur det blir på nästa ställe, gör vi rätt osv. Men i slutänden så vet man att man MÅSTE göra detta och gå vidare.
    Ni kommer få det BRA i Småland! Men såklart att det är tufft att bryta upp från ett ställe där man haft det bra. Men det betyder inte att man inte kan få det ÄNNU bättre dit man går
    Jag beundrar din styrka och ditt mod.
    Många, långa kramar och fräscha näsdukar att torka tårarna och snyta sig med får du från mig ♥

  • Sonja68
    dfk skrev 2009-08-17 18:06:17 följande:
    Sonja- vad jag är glad för din skull att du lämnade en sån man som misshandlade dig! Jag känner igen mig väldigt mycket då jag hade en relation med misshandel i min ungdom och när jag gick fanns det heller inga tårar kvar.
    [/citat]
    Dfk: Har du också märkt att vi har väldigt många gemensamma nämnare?
    passionsblomman skrev 2009-08-17 18:10:02 följande:
    [citat]
    Åh herregud! Det har jag ju inte ens tänkt på än!Det är ju här vår son blivit till, här jag vankade runt ute på åkern med värkar. Hit vi tog hem honom från BB, det är bara här han bott i hela sitt liv och till skillnad från mig och sambon så ÄR han ju härifrån.Det känns lite bättre nu, för nu har jag berättat för lilleman att det bara blir 14 barn inkl honom själv och att det är TIO tjejer och bara 4killar i hans klass. Han verkade ta det med ro. Jag var rädd att han skulle få kalla fötter variant isbitar...
    Älskade Blommis; Du kommer snart få lika fina minnen i ert nya hus, det är jag övertygad om
    Din son verkar vara av bra virke, precis som sin mamma, som en Norrlänsk fura Han kommer fixa det där galant.
    Han verkar så himla förståndig och cool, Lilleman. Ni har gjort ett bra jobb med honom, du och din sambo.
    Kramar i massor!
  • Sonja68

    VAd konstigt det blev när jag skulle klistra in två citat

    Min kommentar till Dfk liksom bakades in i citatet...

  • Sonja68

    Fjosok! Vicket kap!!
    Kan du inte sälja resten som du inte gillade?

  • Sonja68

    Blommis, Jag ser så fram emot att besöka Småland med mina tjejer om ett par år eller så
    Hur blir det med kattungarna, hinner de få nya hem innan ni flyttar eller följer de med er till Smålandsskogarna?

  • Sonja68

    Cantaton: Så sorgligt med din vän. Återigen påminns man om att man ska ta vara på var dag... Kram från mig till dig.

  • Sonja68

    God morgon!
    Cantaton, jag är lite orolig för dig, du verkar ha alldeles för mycket att göra och för högt tempo dessutom under en längre tid.*rynkar pannan bekymrat*
    Du måste ta hand om dig själv och din hälsa också!
    Att inte få tillräckligt med sömn är INTE bra.
    Säger jag som inte sovit ut på två veckor...*rodnar*
    Men ikväll SKA jag gå och lägga mig tidigt, mysa med mina stackars barn som fått ALLDELES för lite uppmärksamhet de senaste två vekcorna pga all städning, gäster, kalas mm.
    Ikväll ska jag banne mig ligga och softa med dem i sängen och bara vara.

  • Sonja68

    Cantaton; vad glad jag blir att höra att du sover ordentligt och promenerar. Huvudvärken kan komma från vädret precis som Frulle skriver, jag kan också känna av när vädret växlar, lågtryck känner jag av och åskväder.
    Men även inre stress, typ att du är stressad för att du inte hinner klart det där du ska överlämna, dåligt samvete för att du sovit och vilat istället för att jobba osv.
    Kram i alla fall. Hoppas du hinner färdigt nu och kan släppa det sedan och slappna av lite.

Svar på tråden Tantvarning 5