• Cantaton

    Tantvarning 5

    Bra sagt, jag instämmer! Heja Mulle!


    TinkerBelle skrev 2009-09-03 21:22:02 följande:
    STANNA BORTA FRÅN CIGGEN...du kommer dofta så mycket bättre än när nikotin dimman är borta.
  • Cantaton
    Frulle skrev 2009-09-03 21:30:46 följande:
    Jag har senaste 2 veckorna fimpat alla fimpar i en liten "kruka" med lock och vatten i sig. Har sett till att den är FYLLD och riktigt vidrig. Så den gick jag ut och luktade lite i när det var som jobbigast! Funkade bra som avskräckare..
  • Cantaton

    lillabruden, vad härligt med den förändringen hos mannen!!

    Vet ni!? Jag vägde mig i måndags, och sedan i tisdags... och då stod jag på exakt samma vikt på hektot. Idag vägde jag mig igen (fast jag EGENTLIGEN är en väga-en-gång-i-veckan-tjej), och nu hade jag gått ner 1,4kg sedan i början av veckan! Tror mycket att det är träningen som har bidragit till det. När jag äter vettig mat håller jag min vikt någorlunda, om jag även tränar går jag ner... Känns bra att börja lite själv och ha kommit in i träningsschema osv innan jag börjar på Xtravaganza. För jag blir nog på mindre bra humör om jag ska byta ut mina måltider mot shake o soppa samtidigt som jag ska börja träna..!

    Enda nackdelen är att min kropp plötsligt har börjat svettas mer, så jag får ju byta kläder varje dag...! En renlighetsprocess?

  • Cantaton

    Tack

    Nä, soppa blir jättetrist, men jag är glad att sambon kommer att göra samma grej samtidigt - att vi båda blev uttagna!


    Fjällbruttan skrev 2009-09-04 09:35:39 följande:
    Cantaton, jäklar i min lila låda vad duktig du är!! Sopporna är inte så kul men det är lättare när man är två Du kommer att fixa det bäst av alla
  • Cantaton

    Ja just det! så han slapp klättra ut på balkongen?


    passionsblomman skrev 2009-09-04 22:02:51 följande:
    Ja och att jag fick ut min sambo från dass!
  • Cantaton

    Frulle - gör som Zlatan nyss gjorde i matchen. Det är aldrig försent att vinna Du grejar det här! Vinn matchen mot ciggen!!

  • Cantaton

    Nu har jag varit på afrodans igen och strax blir det fiskgratäng. Innan jag har lovat en kompis att gå på promenad med henne... har sån träningsvärk i FÖTTERNA, så undrar hur det ska gå till... Man är barfota på afrodansen, så det blir mkt rörelse i dem.

  • Cantaton

    Kul o jättejobbigt Min sambo var helt genomsur (av svett) efteråt. Det sa bara klatsch-klatsch när man klappade på honom. Blev ingen kram då inte


    dfk skrev 2009-09-06 19:04:56 följande:
    Vad kul med afrikansk dans!
Svar på tråden Tantvarning 5