• Cantaton

    Tantvarning 5

    Jag går ju ner just nu, med hjälp av Xtravaganza (jag har inte glömt din fråga, passion) så jag är på gång! Det roliga är (det tar till meningens slut innan poängen kommer) att man ju bara får äta tre soppor om dagen samt dricka vatten och te så här i början, MEN idag, på femte dagen har jag råkat SYNDA!!! Helt ogenomtänkt... och vet ni med vad? Nattvarden! Lite kul att nattvarden fick bli min synd... Jag insåg det när jag hade den i munnen och tänkte "Mm, vad gott vin". Eh, vin??! Det ingick inte i dieten...


    Fjosok skrev 2009-09-27 18:52:44 följande:
    Tanter och farbröderFjosok ska ge sig attan på att gå ner igen.Och nu har han en idé som han hoppas många vill hänga med på Mer info under kvällen! :)
  • Cantaton

    Vilken du ska lita på tycker jag inte spelar någon roll just nu - huvudsaken är att du väger dig på SAMMA våg så att du ser skillnaden.


    Fjosok skrev 2009-09-28 19:45:24 följande:
    Paniiiiiiik!!!! (hehe)Vad ska man tro då en våg säger 109 kilo och en annan 107? OCh den som sa 107 var en stor elektronisk sak på gymmet. Min är visserligen elektronisk men kommer från Claes Olsson och kostade 200 spänn ...Vem ska jag tro på? Vad ska jag lita på? Tanter, hjälp mig!!
  • Cantaton

    Tittar in och säger godmorgon inför vad som blir en hektisk, intensiv, fullpackad dag. För övrigt: Första dagen i andra veckan på Xtravaganza. Idag är det invägning "på riktigt" men jag tjuvvägde mig igår och hade då gått ner 4,1kg sedan förra tisdagen.

    Kan ju avslöja att min kondition är avsevärt bättre än tidigare också (men dock snarare tack vare konsekvent träning tre gånger i veckan i en månads tid). Märks liksom i vardagen... På gymmet är det fortfarande jobbigt

  • Cantaton

    Sonja, Passion. Tack

    Tinker - jag tror att båda delar är lika viktiga. Vikten känns liksom viktig när barnmorskan överväger att inte ge p-piller pga bmi och sånt... Så i några kilo till (typ 15 åtminstone) kommer nog vikten att kännas viktig, därefter snarare hur jag ser ut och mår. Men ja, alla delar följs ju åt, givetvis.

    Passion - vacker morgon, med andra ord Härligt att höra.

  • Cantaton

    Invägning idag som sagt (på riktigt, på centret). Totalt -4,8kg stannade jag på denna vecka. Jihuu. Och fettprocentsiffran har minskat några enheter...!

  • Cantaton

    De har en våg som känner av det på nåt sätt.


    TinkerBelle skrev 2009-09-30 18:46:42 följande:
    Hur mäter dem fettprocenten?Har gjort det i samband med ett hölsoprgram på jobbet...Fast jag är ju så spinkig att dem lyckades inte riktigt få någon korrekt avläsning. Var i och för sig ointressant efter som mitt mål var att gå upp. Apparaten dem använde var samma som för grisar!
  • Cantaton

    Jasså?

    Har satt på mig bättre byxor o nu ska jag dricka te. Hoppas jag får upp värmen lite.


    Heloise skrev 2009-09-30 23:05:28 följande:
    Det är bra, alltså det är inte skönt men det är bra Betyder att det händer grejjer
Svar på tråden Tantvarning 5