Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Tantvarning 5

    Är det? Då kanske jag skulle ätit allihop idag då..men jag måste ha några imorgon också...

    Spännande är det minsta man kan säga. Jag är i något sags ingenmansland och fattar verkligen inte att det här är på riktigt. Alls.


    Troll1 skrev 2009-07-30 19:43:38 följande:
    Blomman: Åh, jag håller mina tummar (fortfarande)! Nyttigt med kräftor, mkt zink i dem som är bra för babyplaneringen...Grattis till kontraktet, så spännande!
  • passionsblomman

    Hurra! tanterna gillar kräftr!

    Fast jag har helt ratat paketkräftor de senaste 15 åren. Det måste vara Svenska. Har man väl ätit det går det tyvärr inte att äta de andra längre...

    ...som med bra och sämre sushi typ.
    Därnere i Smålandet borde man väl förresten kunna få chans att vara med och prova på att fiska själv förresten. det har kjag alltid velat. Som Emil i Lönneberga ni vet.

  • passionsblomman

    Ken Lee kommer att eka ut över byn så jag blir bannlyst, idiotförklarad och i värsta fall fredlös på min nya hemort!


    Villemoa skrev 2009-07-30 23:03:29 följande:
    Jamen förstå; kräftor, Singstar och en massa härliga tanter!! Vi inleder förstås hela tjottaballongen med allsången "Ken Lee"
  • passionsblomman

    Fjällbruttan: Du har Rosor som ser ut som Marussja, Denise eller Avalanche, Pioner, Germini, Viburnum(gröna) och så Fontängräs plus murgröna i din fina bukett!

    I´m yours: Jag ger kurs i kräftätning ALLA gånger. När jag bjöd svärisarna första gången på dyyyra fina svenska, sa jag skarpt till min svärfar:"behandlar man kräftorna på det där sättet så får man bara en" Sedan lärde jag dem.

    Trollet: Havskräftor är OCKSÅ jättejättejättegott, men det är liksom en helt egen sort och sak.
    Himmel, jag älskar skaldjur och sådant där överhuvudtaget!!!

    Solde: Jag LOVAR att vi gör Västerbottenspaj och lite annat gott också till festen! Förresten så måste vi väl äta lunch och sånt också, så MAT känns som en rätt stor självklarhet.

    Aleta: *lägger fem fina kräftor på ett fat och ror över*

  • passionsblomman

    Du, om jag minns rätt så när vi satt och spammade om fest och alla som hojtade vad de tänkte ta med sig, så blir det ett välfyllt matbord och en riktigt välfylld bar...


    Frulle skrev 2009-07-31 16:26:47 följande:
    haha tror du JAG bangar kräftskiva!? Ja det finns väl alkohol?! *skojar lite*
  • passionsblomman

    Heloise, jag tänkte på dig nyss när vi satt och kikade på fredagsmysets familjefilm.
    Det var en saga kan man väl säga. Heter "Bläckhjärta" och handlar om en bokbindare och hans familj, där mostern är helt besatt av böcker och adrig åker hemifrån och dottern älskar böcker och vill bli författare.
    Main i berättelsen är att pappan är en sk "Trolltunga" dvs när han läser högt ur en bok, så förflyttas figurerna ut ur boken och in i verkligheten., vilket komplicerat livet för den här familjen högst påtagligt.

    Den var riktigt söt faktiskt och min son älskade den.


    Heloise skrev 2009-07-31 20:57:32 följande:
    Har precis ätit lite grillspett och druckit rödvin, nu har jag tagit ut äppelkakan ur ugnen( smakade lite gud vad god den var!)provade en ny variant i dag, Nils Emils snabba äppelkaka med nötter. Till det tror jag att det blir en kopp kaffe och en liten baileys.Ska kika på en film på canal+ och slappa.
Svar på tråden Tantvarning 5